CDC: ongerustheid is de oorzaak van de bijwerkingen, niet de experimentele mRNA en virale vector injecties

Thecovidblog.com heeft beschreven hoe de Centers for Disease Control (CDC) de reclametak is van de farmaceutische industrie. Het agentschap manipuleert en blaast het aantal doden en gevallen van Covid-19 op, om angst aan te jagen en om zijn belanghebbenden tevreden te stellen. Al het voorgaande is een feit, geen mening. Het CDC publiceert echter bij zeldzame gelegenheden wel nuttige informatie.

Zo heeft het agentschap op 5 mei zijn comorbiditeitscijfers geactualiseerd. Slechts 5% van de Amerikaanse Covid-19 sterfgevallen (29.000) vermeldde alleen Covid-19 als doodsoorzaak op de overlijdensakte. De andere 551.000 zogenaamde Covid-19 sterfgevallen vermeldden een gemiddelde van vier bijkomende ziekten of andere aandoeningen die bijdroegen tot het overlijden. Dus, de CDC geeft toe dat de hele Cvid-19 pandemie een farce is. Maar dat doet er niet toe voor de hardcore fanatiekelingen die verlangen naar mondkapjes, injecties en Fauci.

Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson en trawanten zijn bezorgd. Experimentele injectiefanaten hebben zich reeds allemaal aangemeld voor injecties, waardoor een grote groep sceptici overblijft. Een recente opiniepeiling van de Kaiser Family Foundation geeft aan dat al het laaghangend fruit geplukt is. Slechts 9% van de “ongevaccineerde” volwassenen in de V.S. zegt van plan te zijn de injecties te nemen. Bovendien zal tussen een vijfde tot een derde van de Amerikanen zich nooit laten inenten of aarzelen ze zeer. Dat betekent dat de CDC haar desinformatie- en angstcampagnes moet opvoeren.

Dr. Bhakdi is een microbioloog en arts met een lange, roemruchte carrière in onderzoek en het redden van levens. Maar omdat hij de waarheid vertelt, wordt hij nu door de mainstream media afgedaan als een “samenzweringstheoreticus”. Zelfs Fox News werd vorig jaar gedwongen een interview met hem af te breken toen hij veel te waarheidsgetrouw werd in de ether.

Dr. Bhakdi deed vorige maand een interview met The New American. Een van de hoogtepunten was dat hij zei dat iedereen die verantwoordelijk is voor de experimentele mRNA en virale vector injecties strafrechtelijk vervolgd zou moeten worden. Hij maakte ook de voor de hand liggende opmerking dat deze injecties mensen doden. Massale sterfte en “decimering van de wereldbevolking” is als gevolg van de injecties onvermijdelijk, zei hij. Tenslotte zei Dr. Bhakdi dat mondkapjes en lockdowns “absoluut belachelijke onzin” zijn.

De CDC reageerde op de video, die op dat moment meer dan 300.000 views had op Rumble. Ze zei dat experimentele mRNA en virale vectoren “veilig en effectief” zijn. Het agentschap zei ook:

“Een onderzoek van de beschikbare klinische informatie, met inbegrip van overlijdensakten, autopsie, en medische dossiers heeft geen oorzakelijk verband aangetoond met Covid-19 vaccins”.

USA Today ging nog een stap verder en zei dat er “geen bewijs” is dat de injecties de dood veroorzaken. De CDC en de mainstream media verspreiden gevaarlijke, onverantwoordelijke desinformatie die zal leiden tot meer doden en verdriet onder Amerikaanse gezinnen. Het is onbetwistbaar dat deze injecties doden. De enige vraag is hoe lang het duurt voordat je doodgaat na de injectie.

De Associated Press publiceerde op 30 april een verhaal naar aanleiding van de vele bijwerkingen die leidden tot de Johnson & Johnson-onderbreking van vorige maand. We zijn eraan gewend dat de mainstream media het “uiterst zeldzame” praatje gebruiken als ze het hebben over de talrijke sterfgevallen door bloedstolsels na de J&J injecties. Maar deze nieuwe uitvlucht stelt de goedgelovigheid van het Amerikaanse publiek op de proef.

AP-schrijver Mike Stobbe schrijft: “Het komt erop neer dat sommige mensen zo bang worden van injecties dat hun ongerustheid een fysieke reactie uitlokt”. Hij vond toen een Canadese dokter voor het verhaal die zei, “we wisten dat we dit gingen zien”. Stobbe citeerde de CDC die zei dat mensen “meer vatbaar zijn voor angstgerelateerde gebeurtenissen” bij de J&J injectie omdat het één dosis is en klaar. Je bent niet de enige als dat ook voor jou onlogisch is.

De meeste staten geven ter dood veroordeelden kalmeringsmiddelen voor hun dodelijke injecties. Het is onduidelijk of de CDC zal beginnen met het aanbieden van valium bij de zogenaamde vaccinklinieken. Maar dat zou het overduidelijk bewijzen – dat de injecties mensen doden en niet deze ongerustheid-uitvlucht.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 + 14 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.