CDC meldt nog 2 kindersterfgevallen na experimentele COVID-injecties tijdens klinische proeven

Terwijl er voor geen enkele COVID-injectie al een vergunning voor noodgebruik voor kinderen onder de 17 jaar werd afgegeven, zijn er wel proeven aan de gang waarbij kinderen van nog geen 6 maanden oud met de experimentele injecties worden geïnjecteerd.

Een van de gestorven baby’s maakte blijkbaar deel uit van een Pfizer-onderzoek, terwijl de andere blijkbaar deel uitmaakte van een Moderna-onderzoek.

VAERS ID 1255745 betrof een 2-jarig meisje in Virginia dat 5 dagen na de injectie overleed. De VAERS-vermelding lijkt afkomstig te zijn van een familielid dat betreurt dat de dood van het kind “toch wel zou gebeuren”. Blijkbaar worden de woorden van de gezondheidsambtenaren herhaald dat haar dood waarschijnlijk niets met de injectie te maken had. In het verslag wordt er nochtans geen melding gemaakt dat het kind leed aan een reeds bestaande (levensbedreigende) aandoening.

VAERS ID 1261766 betrof een eenjarige baby in Florida die stuiptrekkingen en toevallen kreeg na de Moderna shot en 2 dagen later overleed.

Toch blijft de propaganda voor het vaccineren van kinderen doorlopen: in wat meer lijkt op een publiciteitsstunt om ouders en kinderen ervan te overtuigen zich aan te melden voor de experimentele COVID-injecties, heeft Dr. Cameron Wolfe, een specialist op het gebied van infectieziekten aan de Duke University die regelmatig op WRAL-TV verschijnt om over COVID te praten, zijn twee kinderen op TV gebracht om te laten zien hoe zij de experimentele injecties hebben gekregen en zich nu “geweldig voelen en vol energie” zitten.

Dr. Cameron Wolfe with his wife and two children. Image source.

De media, de gezondheidsdiensten van de overheid en de farmaceutische bedrijven conditioneren het publiek nu al maandenlang om altijd ernstige bijwerkingen van deze injecties te verwachten zodat wanneer ze ernstig ziek worden na een injectie, dit het “bewijs” is dat de injecties werken.

Als dit de “logica” is die mensen overtuigt om bijwerkingen te accepteren als “bewijs” dat de injecties werken, wat betekent het dan als er geen bijwerkingen zijn (anders dan misschien tijdelijke pijn op de injectieplaats) en men zegt “zich geweldig te voelen – en vol energie”?

Was dit gewoon een publiciteitsstunt om meer ouders en kinderen zover te krijgen dat ze zich aanmelden voor de proeven?

Voor het meisje in Virginia en het jongetje in Florida die deelnamen aan deze COVID “vaccin” proeven en werden toegevoegd aan VAERS, geldt dat zij zich niet “geweldig voelen en vol energie zitten”.

Ze zijn dood.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.