Canadese vrouw krijgt bloedstolsels, stuiptrekkingen na één Pfizer mRNA-injectie. Ze sluit zich aan bij #FreedomConvoy.

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Een 38-jarige vrouw deed wat ze dacht dat het juiste was op basis van constante overreding en dwang van de overheid en de media. Nu hoopt ze dat haar ervaring anderen ervan weerhoudt dezelfde fout te maken.

Bijwerkingen 2 weken na het vaccin

Natalie Jarrett kreeg haar eerste Pfizer mRNA injectie in juni. De bijwerkingen volgden twee weken later. Maar zoals bijna alle vaccin-slachtoffers, aarzelde ze om er in het openbaar over te spreken. Ze signaleerde voor het eerst dat er iets mis was in een Instagram post van 21 september. Een TikTok video toont haar dansend, met het bijschrift: “Wanneer mensen me anti-vax noemen nadat ik open ben over mijn bijwerkingen.”

Daarna hield ze zich niet meer in. Een Facebookpost van 22 oktober gaf aan dat ze last heeft van chronische pijn na de injectie. Ze deed wat nodig was om die te beheersen. Daarna meldt ze nog allerlei bijwerkingen, waaronder gewrichtspijnen en hartritmestoornissen.

Het aanhoudende #FreedomConvoy truckers protest in Ottawa lijkt haar verder te hebben geïnspireerd. Natalie postte op 3 februari een video waarin ze haar hele situatie sinds de injectie van Pfizer uitlegt. Ze pauzeerde de opname steeds, omdat ze begon te huilen bij het uitleggen van de pijn en het lijden, die alleen maar erger zijn geworden. Ze is verbannen uit de meeste openbare gelegenheden omdat ze weigert een tweede injectie te nemen. Ze had twee bloedstolsels na de injectie en heeft nu “hele erge trillingen.”

Ze is ingepland voor een MRI … in juli 2022.

Bron 1.

Bron 2.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 × twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.