Meerdere lokale, provinciale en federale instanties onderzoeken de dood van een Californische man op 21 januari, enkele uren na ontvangst van het COVID-vaccin.

Het kantoor van de sheriff van Placer County zei in een Facebook-bericht van 23 januari dat agentschappen “deze zaak actief onderzoeken”. Ze vertelden ook dat de man in december positief was getest op COVID . De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) beveelt aan dat personen die al COVID hebben gehad en volledig hersteld zijn, toch moeten worden gevaccineerd.

Tot dusver hebben in de VS alleen de vaccins Pfizer-BioNTech en Moderna een vergunning voor noodgebruik gekregen . Volgens nieuwsberichten was het onduidelijk welk COVID-vaccin de man had gekregen.

Op 15 januari zijn 181 sterfgevallen gemeld bij het Vaccine Adverse Events Reporting System van de Amerikaanse overheid als mogelijk gerelateerd aan COVID-vaccins. Een onderzoek uit 2010 door het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services concludeerde dat “minder dan 1% van de vaccinatieletsels” wordt gemeld aan VAERS en deskundigen zeggen dat het rapportagesysteem van de overheid “kapot” is.

Eerder deze maand rapporteerde The Defender over de dood van een 56-jarige arts 15 dagen na ontvangst van het Pfizer-vaccin, en over talrijke sterfgevallen onder ouderen in Noorwegen en Duitsland .

Ondertussen blijven berichten over verwondingen in de media naar boven komen, waaronder een artikel in de Jerusalem Post over een 17-jarige die in het ziekenhuis werd opgenomen op de intensive care nadat hij de tweede dosis van een COVID-vaccin had gekregen. Ziekenhuisfunctionarissen vertelden de Post dat ze niet geloofden dat de ziekte van de jongen verband hield met het vaccin.

Dr. Anthony Fauci vertelde vorige week aan verslaggevers dat hij “knock-out” was na ontvangst van de tweede dosis van het vaccin, maar zegt dat hij zich nu goed voelt. Fauci ontving de eerste dosis van het Moderna-vaccin in december live op televisie om het vertrouwen van het publiek in het vaccin te vergroten.

De CDC meldde 21 gevallen van anafylaxie bij mensen die het COVID-vaccin kregen tussen 14 en 23 december en nog eens 10 tussen 23 december en 10 januari. Anafylaxie is een levensbedreigende allergische reactie.

Vorige week meldde The Defender dat allergische reacties ervoor hadden gezorgd dat Californische gezondheidsfunctionarissen een grote partij Moderna-vaccins hadden onderbroken. Een paar dagen later zei Moderna dat het oké was om die batch te hervatten.

Vandaag meldden meerdere nieuwsuitzendingen dat Merck zijn COVID-19-vaccinprogramma heeft beëindigd nadat vroege onderzoeksgegevens hadden aangetoond dat de twee experimentele vaccins van de vaccinfabrikant geen immuunreacties konden genereren die vergelijkbaar zijn met een natuurlijke infectie of bestaande vaccins. Bloomberg meldde :

“De Amerikaanse geneesmiddelengigant, die in het verleden met succes vaccins heeft ontwikkeld, had een andere strategie gevolgd dan de rivalen Pfizer Inc., Moderna Inc. en Johnson & Johnson , door een meer traditionele benadering te gebruiken om te focussen op injecties op basis van verzwakte virussen.”

Children’s Health Defense vraagt ​​dat iedereen die aan een bijwerking lijdt, van welk vaccin dan ook, dit meldt door deze stappen te volgen .

Bron: https://childrenshealthdefense.org/defender/california-man-dies-covid-vaccine-cause-death-unclear

Vertaald door Google Translate