Brochure over Mondmaskers : “All I need is the air that I breath.”

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Wat moeten we nu geloven? Door de tegenstrijdige informatie van de laatste 2 jaar weet niemand nog hoe de vork precies in de steel zit. Lees de bijlagen voor meer begrip betreffende deze mondmasker kwestie.

Gratis foto's van Mondkapje

Beste allemaal,

Ik kreeg gisteren een interessante brochure toegestuurd in verband met mondmaskers op school. Ik voeg ze hierbij, want ze geeft een helder overzicht van  de problematiek. All I need is the air that I breathe. De brochure dateert van december 2021 toen de mondmaskers nog verplicht waren.

Vandaag zijn ze dat niet meer, maar ze kunnen uiteraard weer van stal gehaald worden als het past in het kraam van de staatsvirologen.
Het grote probleem met die virologen is natuurlijk hun kazakdraaierij: vandaag zeggen ze zus, morgen net het omgekeerde en een tijdje nadien weer het eerste. Dat alles natuurlijk uit naam van dé wetenschap. 

Het wetenschappelijk advies van Sciensano was in november 2020 negatief: NIET AANBEVOLEN. Zie bijgevoegd advies schoolkinderen.

Nog geen jaar later, in oktober 2021 luidt het advies dat ze het eigenlijk zelf niet goed weten …
Zie advies mondmaskers, eveneens bijgevoegd.

Ondertussen werden al onze schoolkinderen wekenlang lichamelijk en psychologisch redelijk zwaar mishandeld. 

Hopelijk komt die onzin niet meer terug. Maar hou deze mooie brochure toch nog bij de hand om te reageren mocht dat nodig zijn.


Mvg

K.P.

Mondmaskers RAG advies

All I need is the air that I breath

Advies Sciensano schoolkinderen

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 + zeventien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.