Britse vrouw gearresteerd voor filmen in een leeg ziekenhuis

Een vrouw in het VK werd door de politie gearresteerd nadat ze een video had gefilmd in een bijna volledig leeg ziekenhuis en deze online had geplaatst.

Paul Joseph Watson

De clip toont de vrouw die door vrijwel lege gangen loopt en lege afdelingen filmt in het Gloucestershire Royal Hospital.

“Dit is een schande … het is zo dood … alle mensen in ons land die wanhopig wachten op behandeling, kankerbehandeling hartziekte, eerlijk gezegd maakt dit me zo boos”, zegt ze terwijl ze een rij lege wachtstoelen filmt.

De vrouw was geschokt over hoe stil het ziekenhuis was en zei dat ze verwachtte dat er “nog een paar mensen in de buurt zouden zijn, er is absoluut niemand”.

Volgens rapporten is een 46-jarige vrouw vervolgens door de politie gearresteerd voor het filmen van de video en aangeklaagd op verdenking van een overtreding van de openbare orde.

“De vrouw is op borgtocht vrijgelaten om op 21 januari terug te keren naar de politie, onder de voorwaarden dat ze geen NHS-gebouwen of het terrein van dergelijke gebouwen kan betreden, tenzij in geval van nood of om een ​​vooraf afgesproken NHS-afspraak bij te wonen,” zei een verklaring van de politie van Gloucestershire.

Terwijl de beelden laten zien dat de binnenkant van het ziekenhuis vrijwel leeg is, hebben Britse gezondheidsautoriteiten voortdurend beweerd dat de NHS het risico loopt “overweldigd” te worden als gevolg van de toenemende COVID-19-infecties.

NHS Engeland zegt dat er nu meer COVID-19-patiënten in ziekenhuizen zijn dan tijdens de piek in april van de eerste golf.

Uit openbare gegevens blijkt echter dat ziekenhuizen inderdaad leger zijn dan op dit moment vorig jaar, met bedden met een bezetting van 89% in vergelijking met 95% bezetting in december 2019.

In regio’s in het hele land zijn de bezettingsgraden voor kritieke zorg ook lager dan het gemiddelde over drie jaar.

Bijna alle noodziekenhuizen van Nightingale die werden gebouwd voor een bedrag van £ 220 miljoen om COVID-patiënten met overloop te behandelen, werden nooit gebruikt en worden nu ontmanteld .

Velen hebben zich ook afgevraagd waarom verpleegkundigen tijd hebben gehad om zorgvuldig gerepeteerde en gechoreografeerde dansen uit te voeren voor de invloed van sociale media, waarbij familieleden van kankerpatiënten aan wie behandeling is geweigerd, klagen over hun ongevoeligheid.

Bron: https://summit.news/2020/12/30/uk-woman-arrested-for-filming-inside-empty-hospital/

Vertaald door Google translate

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)