Marc Van Ranst weet het altijd beter! Ivermectine is enkel voor dieren? Gelukkig werd hij nooit arts.

Zie deze videoboodschap van Dr. Tess Lawrie hieronder aan de Britse premier. Ze is directeur van Evidence Based Medicine Consultancy in Bath, Engeland. Haar bedrijf voert branche-onafhankelijke synthese van medisch bewijs uit ter ondersteuning van internationale klinische praktijkrichtlijnen. Haar grootste klanten zijn de NHS en de WHO. Ze heeft onlangs een rapport geschreven met de titel ‘Ivermectine voor het voorkomen en behandelen van Covid-19’.

BitChute: https://www.bitchute.com/video/I2iotA86UPTG/

Dr. Lawrie heeft een snelle beoordeling gegeven om de analyse van de werkzaamheid van Ivermectine te valideren die is verstrekt door de Frontline Covid-19 Critical Care Alliance, gevestigd in de VS. De leidende figuren hebben onlangs hun getuigenis afgelegd voor het Covid-19-behandelpanel van het National Institute of Health in New York.

In verband met haar analyse van ivermectine stuurde ze op 3 januari een brief naar minister van Volksgezondheid, de heer Hancock en andere parlementsleden, en tot dusver heeft ze geen antwoord ontvangen.

Brief naar Minister van Volksgezondheid

In haar brief aan de premier stelt dr. Lawrie:

Het goede nieuws is dat we nu solide bewijzen hebben van een effectieve behandeling Covid-19. Het heet ivermectine. Ivermectine is een zeer veilige en effectieve antiparasitaire medicatie die veel wordt gebruikt in lage- en middeninkomenslanden om wormen, luizen en schurft te behandelen bij zowel volwassenen als kinderen. Het bestaat al decennia en staat niet alleen op de WHO-lijst van essentiële medicijnen, het is ook een Nobelprijswinnend medicijn vanwege het toenemende nut ervan voor een reeks ziekten.

Tussen kerst en nieuwjaar heb ik onafhankelijk 27 onderzoeken beoordeeld die door de FLCCC waren gepresenteerd als bewijs van de effectiviteit van ivermectine. Het resulterende bewijs is consistent en ondubbelzinnig: ivermectine werkt goed zowel bij het voorkomen van covid-infecties als bij het voorkomen van sterfgevallen bij dezelfde doses die worden gebruikt om luizen en andere parasitaire infecties te behandelen.

Ik ben zeer verheugd u te kunnen meedelen dat dit bewijs de aanbeveling van de FLCCC dat ivermectine wereldwijd en systematisch moet worden toegepast voor de preventie en behandeling van Covid-19, solide ondersteunt. Omdat ik weet dat er veel nepnieuws rondgaat, wil ik u verzekeren dat u de integriteit van mijn rapport kunt vertrouwen, omdat ik een ervaren, onafhankelijke medisch onderzoeksconsulent ben wiens werk routinematig wordt gebruikt om internationale richtlijnen voor klinische praktijk te onderbouwen. Bovendien heb ik geen belangenverstrengeling en heb ik geen financiering ontvangen voor dit rapport.

Maar bovenal kun je me vertrouwen, want ik ben in de eerste plaats een arts met een amorele plicht om mensen te helpen, geen kwaad te doen en levens te redden.

Mogen we alstublieft nu levens redden.

Heel erg bedankt voor je hulp. Het kantoor van meneer Hancock zou mijn gegevens moeten hebben. “

Lees ook

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Marc Van Ranst weet het altijd beter! Ivermectine is enkel voor dieren? Gelukkig werd hij nooit arts.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + 9 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.