Brein chips en Mesogenen: Nano Machines voor Ultieme Controle van Valse Herinneringen – Gepatenteerd Computersysteem voor Collectieve Mind Control

🕒 Leestijd: 8 minuten

In deze post wil ik dit artikel bespreken, dat de technologie uitlegt die we vandaag de dag in het menselijk bloed zien.

Nano-machines voor ultieme controle over valse herinneringen – 2.16MB ∙ PDF bestand – Downloaden

“Om de technologie van mesogenen en hun meerdere slimme functionele toepassingen voor detectie, payload-afgiftesystemen en andere gerelateerde aspecten van hun ontwerp te begrijpen, moet men altijd onthouden dat het mesogen het gereedschap of apparaat is – zoals het wiel op een auto voor de nano-machine. De nanomachine kan worden ontworpen om de robot, chirurgische scalpel, camera, de stem in je schedel te worden, of zelfs het “valse” collectieve bewustzijn wanneer het wordt geïntegreerd in een computersysteem voor collectieve mind control of een “globaal brein”.

Zelfs de uitvinder en auteur van NASA, Ray Kurzweil, verklaarde in zijn boek The Singularity is Near dat tegen 2035 een implanteerbare informatiechip zou kunnen worden ontwikkeld en rechtstreeks op de hersenen van de gebruiker zou kunnen worden aangesloten. De realiteit is dat het nu gebeurt door de vooruitgang van wetenschappen, computers, halfgeleiders, techniek, geneeskunde, scheikunde en vele andere disciplines van wetenschap en techniek. Dit artikel gaat in op een specifieke casestudy van de verwijdering van een menginoom, een niet-kankerachtige hersentumor, die in werkelijkheid een reactief nematisch mesogen bleek te zijn dat is samengesteld uit een geavanceerde hersenchip/sensor van nanomateriaal voor een hersen-computerinterface. Aanvullende mesogenen zullen worden besproken die werden geïsoleerd uit verschillende menselijke lichaamsoppervlakken en, in het bijzonder, uit drie verschillende individuele neusholtes, binnen een week na elkaar, die de Verenigde Staten en Saoedi-Arabië doorkruisten.

In de geneeskunde heeft de term “mesogene” betrekking op, of heeft betrekking op, het vermogen van een virus om embryonale gastheren dodelijk te infecteren na een korte incubatietijd van 4 jaar, maar is niet in staat om onvolwassen en volwassen gastheren te infecteren. Met andere woorden, het mesogeen heeft een gastheer-parasitaire relatie waarin de parasiet domineert, maar de gastheer overleeft meestal. Deze verklaring is precies op schema voor hoe de mesogene vloeibare kristalfase, en zijn andere nano-architecturaal ontworpen slimme functies, zouden interageren met het biologische systeem van het menselijk brein of andere doelorganen van ontworpen keuze. Mesogene ladingen van vloeibare kristallen kunnen niet-reactief zijn totdat ze worden geactiveerd voor hun uiteindelijke doel. Dit is het nieuwe nanomedicijn, het nieuwe slimme WIFI-communicatiesysteem, het wapen, het industriële spionageapparaat of het onderdeel voor apparaten voor het beheersen van lichaam of geest.

Een mesogeen bestaat voornamelijk uit vloeibare kristallijne gesegmenteerde copolymerensystemen die zijn samengesteld uit dunne films van isotactische verbindingen die nanodraden, buizen en andere soortgelijke materialen bevatten. Ze kunnen functioneren als sensoren, transducers, actuatoren en andere gerelateerde apparaten die worden gebruikt bij de toepassing van neurologische mechanische apparaten of interne biologische bewakingssystemen. De zijketen van de vloeibare kristallijne verbindingen creëert nieuwe sluitingen van materialen die het potentieel bieden om de respons van vloeibare kristallen en elastomeernetwerken te koppelen aan toegepaste mechanische spanningen. Bij de activering en het ontwerp van functionele sterkte- en/of grootteparameters – zoals pH, halogenen, frequentie (type) – spelen harde en zachte continue domeinen en oplosbaarheid van oplosmiddelen een cruciale rol bij het ontwerp van nanomateriaalbouweenheden tot een daadwerkelijke functionele nanomachine.

De zijketens die we ook zagen, worden beschreven – we vonden polyvinylalcohol Near Infrared signaturen in het bloed en in de stolsels:

Er bestaan momenteel twee polymeernetwerkconformaties voor LCE-materialen: zijketen LCE (SCLCE) en hoofdketen LCE (MCLCE), zoals geïllustreerd in figuur 1. De conformatie van de zijketen heeft de LC-mesogeenhanger die het lineaire polymeernetwerk vormt. De hoofdketen LCE heeft de LC-mesogenen van begin tot eind gekoppeld en vormt een LC-polymeer dat wordt verknoopt om het netwerk te vormen. Zowel nematische als smectische LCE kan worden bereid uit zijketen en hoofdketen LCE. Enkele voorbeelden zijn de volgende:  Acrylaat zijketen LCE – zijketen LCE bereid door middel van fotopolymerisatie van acrylaatmesogenen. (Zie figuur 2)  Siloxaanzijketen LCE – zijketen LCE bereid via hydrosilyleringsreactie van vinylmesogeen met methylhydrosiloxaanpolymeer. 7 Materialen van dit type omvatten ook LCE-films/ultradunne films (coatings).3 (Zie figuur 3)  Hoofdketen LCE – hoofdketen LCE bereid via hydrosilyleringsreactie van vinylmesogeen met methylhydrosiloxaanpolymeer. (Zie afbeelding 4)  Polyester/polyurethaan (Estane) zijketen LCE – zijketen LCE gesegmenteerd polyurethaan met gefunctionaliseerde polysiloxaan zachte segmenten en traditioneel MDI/butaan diol hard segment. (Zie afbeelding 5)

Afbeelding: Lichtgevende bollen gezien in niet-gevaccineerd bloed in mijn kantoor

Door de ladingsoverdracht kunnen de discretische vloeibare kristallen elektrisch halfgeleidend zijn langs de stapelrichting. Toepassingen zijn gericht op het gebruik van deze systemen in fotovoltaïsche apparaten, organische lichtgevende diodes (OLED) en moleculaire draden (nanodraden). Discotheken zijn ook voorgesteld voor gebruik in compensatiefilms, voor LCD-schermen.

Denk aan alle blauwe en rode lichten die ik heb gezien, zoals op de foto hierboven – het lichaam heeft een smalle temperatuurfase:

Blauwe fasen zijn vloeibare kristalfasen die verschijnen in het temperatuurbereik tussen een chirale nematische fase en een isotrope vloeibare fase. Blauwe fasen hebben een regelmatige driedimensionale kubische structuur van defecten met roosterperioden van enkele honderden nanometers; dus vertonen ze selectieve Bragg-reflecties in het golflengtebereik van zichtbaar licht dat overeenkomt met het kubische rooster. In 1981 werd theoretisch voorspeld dat deze fasen icosahedrale symmetrie kunnen bezitten die vergelijkbaar is met quasikristallen.16, 17 Hoewel blauwe fasen van belang zijn voor snelle lichtmodulatoren of afstembare fotonische kristallen, bestaan ze in een zeer smal temperatuurbereik, meestal minder dan een paar Kelvin. Gestabiliseerd bij kamertemperatuur, maken blauwe fasen elektro-optische schakeling mogelijk met responstijden in de orde van grootte van 10-4 seconden.

Ze gebruiken dezelfde chemicaliën, maar zijn nu slim – zoals de vogelverschrikker in de film Wizard of Oz die alleen een brein wilde. Ze hebben een brein omdat ze kunnen communiceren met computers via de overgangs- en piëzo-elektrische metalen materialen waarvan ze zijn gemaakt. Ze kunnen een gel, deeltje, buis, klauw, haak, vezel of zelfs een draad zijn – maar ze bestaan allemaal onder de halfschaduw van NANO. In zeer recente persberichten worden nanodraden nu gebruikt in hersenchips voor het menselijk brein, zodat een persoon de gedachten van een ander kan lezen of zijn gedachten aan hen kan overbrengen. Het wordt zelfs gebruikt voor het onmiddellijk leren en vasthouden van talen. Nanodraden zijn bijzonder interessant omdat ze de mogelijkheid bieden om elektrische en thermische transportprocessen te onderzoeken in systemen met beperkte afmetingen (zoals de hersenen, het menselijk lichaam of zelfs een plant) met de mogelijkheid om een dieper begrip te krijgen van natuurkunde en andere verwante wetenschappen op nanoschaal. Silicium en silica nanostructuren hebben veel aandacht getrokken vanwege hun potentiële toepassing in mesoscopisch onderzoek en de ontwikkeling van nano-apparaten (gereedschappen en machines).

Toen ik het had over de butaanderivaten in de C19-injecties en in milieufilamenten, dachten mensen dat het vergezocht was … Maar deze chemicaliën worden gebruikt als biosensoren:

Nieuwere ontwikkelingen in nanotechnologie produceren nu niet alleen nanostructuren, maar nemen deze structuren als hun bouwmaterialen om nanotools en -machines of functioneel slimme materialen, zoals mesogenen, te maken. De chemicaliën die worden gebruikt om dit soort materialen te maken, bestaan uit silica, silaan, siloxaan, aceton, ethanol, polypropyleen, tolueen, fenol, methylmethacrylaat, polyurethaan (als polyurethaan op waterbasis), MDI/butaandiol en vele andere. Het polyurethaan dat wetenschappelijk wordt onderzocht voor mesogenen is een gesegmenteerd copolymeer met harde segmenten van MDI/butaandiol.

Hier is mijn artikel over de bevinding van boterzuurderivaten:

Chemische analyse Vergelijking van hydrogelfilamenten van C19-injecties en bronnen van milieugeo-engineering – Project Wat is er gebeurd met het bloed van de geesteswetenschappen?

ANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD

·

8 APR

 Chemische analyse Vergelijking van hydrogelfilamenten van C19-injecties en bronnen van milieugeo-engineering - Project Wat is er gebeurd met het bloed van de geesteswetenschappen?

Afbeelding: Moderna C19 shot filament groei Project CUNIT-2-112Y6580 Inleiding: Ik heb besproken dat de filamenten die worden gezien in levend bloed, C19-shotinhoud en de milieuvergiftiging via geo-engineering uit verschillende bronnen kunnen komen – er zijn echter enkele opmerkelijke overeenkomsten aanwezig die verder onderzoek waard zijn. Naar mijn mening is deze assau…

Lees het hele verhaal

Hersenen Menginoom Conclusies

In geavanceerde biologische monitoringtests die op de patiënt/cliënt werden uitgevoerd, waren er verhoogde strontium-, arseen-, nikkel- en acetylcholinesterase, evenals uitgeputte vitamine D. Om de synthetische calciumhydroxyapatiet nanokristallen af te leveren, zoals gebruikt in een mesogen omhuld proces van toediening, zou er de aanwezigheid van acetylcholinestersechloride (zoals in nanobuissamenstelling) en/of heprin aanwezig moeten zijn. De patiënt/cliënt had verhoogde waarden van 16.005 IE acetylcholinestease, RBC met beroepsmatige niveaus van nikkel en metabolieten van styreen zoals aangetroffen in polyurethaanepoxy’s of polymeren.

In veel van de ontwerpen van dit type biomateriaal kan er een DNA-tag of sensor zijn die gebruik maakt van een polyamide of polyurethaan. Dit soort materialen worden gebruikt om DNA als biosensor te monitoren en/of kristalgroeigedrag te vertonen om een eendimensionale koperen kern met een nikkelomhulsel te gebruiken. Nikkel werd in hoge concentraties aangetroffen in het bloed van de patiënt/cliënt. Als de materialen worden gebruikt voor het monitoren van Nano/Info/Bio-Tech door de monitoring van hersenfuncties, dan kan het materiaal worden geregistreerd onder studies die worden uitgevoerd door het AMPTIAC gesponsorde informatie-analysecentrum van het Amerikaanse Ministerie van Defensie (DOD). Sommige van deze soorten biosensorische onderzoekstoepassingen in de hersenen of van het CZS zijn verleend aan de V.S. Nanocorp, Inc., Universiteit van Connecticut, Lifeboat Foundation, Dr. David E. Reisner, de Universiteit van de Rijst, en zijn toepassingen voor nanodiëlektrische materialen voor condensatoren met hoge energiedichtheid. In het kader van de Amerikaanse militaire toepassingen zijn er projecten geweest die betrekking hebben op specifieke taken van textiel, biosensoren en fluïdische lab-on-a chip MEMS in het kader van ontwikkelingssubsidies voor kleine bedrijven voor het Amerikaanse leger, de Amerikaanse luchtmacht en (1991-1995) door het Naval Air Warfare Center in China Lake, CA.

Dit is waar een tumor in de gehoorgang van gemaakt was. Functionele groepen van polyamidepolymeer werden gevonden door Clifford Carnicom en mijzelf in ons Near Infrared Research in C19 gevaccineerd en niet-gevaccineerd bloed, evenals de bloedstolsels.

Resultaten van de gehoorgang RAMAN/Micro FTIR (zie figuren 15 en 16) 19655/1B (groot deeltje) – Specifieke bandtoewijzingen voor eiwitbanden zijn “dierlijk eiwit”. In een gedetailleerde bespreking zal worden ingegaan op de soorten dierlijke eiwitten, die geen menselijke eiwitten zijn. 3300 cm-1 NH stretch 3080 cm-1 CNH boventoon 3000-2850 cm-1 CH stretch 1650 cm-1 C=O 1535 cm-1 CNH 1396 cm-1 CH rock 1493 cm-1 CH3 1240 cm-1 CNH 730 cm-1 NH wag 19655/2A – Black Square-deeltjes met een kleine hydroxyl OH-groep.

19655/2A – Zwart vierkant deeltje (Raman) vergeleken met synthetische grafietstandaard (Alfa Aesar) groene laser gaf een vergelijkingsanalyse die overeenkwam met grafiet. 19655/2B (Lichaam) – overeenkomend met Moon Glycerine U.S.P. (x0,90) (zie figuur 17). 19655/2B (lichaam) – en marvanol DP (zie figuur 18). Aanvullende Bio-Rad-analyseresultaten van het laboratorium en observatieopmerkingen waren de volgende:  De zwarte vierkantsdeeltjes van monster 19655/2A produceerden geen respons met behulp van FTIR. Het werd geanalyseerd met behulp van dispersieve Raman-spectroscopie met een laser van 532 nm en vastgesteld dat het zeer consistent was met grafiet.  Het lichaamsgewicht van het monster 19655/2B werd vastgesteld als een mengsel van twee verbindingen. De ene was zeer consistent met glycerine; de andere, een oppervlakteactieve stof Marvanol DP. Dit deel van het spectrum komt overeen met een amidepolymeer met lange ketens.

Analyse van bloedstolsels van levende en overleden personen in de buurt van infraroodspectroscopie toont meerdere hydrogelpolymeercomponenten – Deel 2 van 3 – Dr. Ana Mihalcea met Clifford Carnicom

ANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD

·

10 JULI

Analyse van bloedstolsels van levende en overleden personen in de buurt van infraroodspectroscopie toont meerdere hydrogelpolymeercomponenten - Deel 2 van 3 - Dr. Ana Mihalcea met Clifford Carnicom

Afbeelding: NIR-spectroscopie, C19 gevaccineerd bloedstolsel, levend

Lees het hele verhaal

Geavanceerde nanomaterialen hebben een specifiek architectonisch ontwerp omdat ze – via hun specifieke chemische samenstelling – zijn geformuleerd met een functioneel startgetal van 50 atomen. Dit is belangrijk om op te merken omdat het eigenlijke ontwerp van het specifieke nanomateriaal vervolgens wordt opgenomen in een gelaagde film, lijmcomposiet, staaf, draad en andere functionele nanobouwstenen om het specifieke dunne filmtype, mesogen (gelaagd 6 tot 8 verdiepingen hoog wanneer uitgevouwen) en specifieke nano-apparaten te creëren. Al deze materialen zijn door de mens gemaakt. Het afgiftesysteem van deze materialen kan plaatsvinden door middel van luchtdispersie – zoals in slim stof en slimme kristaldeeltjes – terwijl andere materialen niet alleen pH en halogenen nodig hebben om te reageren met het biologische systeem waarin ze zich bevinden, maar ook frequentie.

Clifford en ik vonden ook hoge niveaus van halogeensignaturen (methyljodium en methylclorine):

Synthetische biologie Cross Domain Bacteria (CDB) NIR-vingerafdrukmatch gevonden in menselijk bloed – Hydrogelhandtekeningen geïdentificeerd – Ana Mihalcea, MD, PhD in samenwerking met Clifford Carnicom

ANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD

·

15 MEI

Synthetische biologie Cross Domain Bacteria (CDB) NIR-vingerafdrukmatch gevonden in menselijk bloed - Hydrogelhandtekeningen geïdentificeerd - Ana Mihalcea, MD, PhD in samenwerking met Clifford Carnicom

Afbeelding: Cumulatieve NIR-spectra Rood: CDB Elektrochemische Isolaat Vingerafdruk. Zwart: Gemiddeld NIR C19 gevaccineerd bloed. Blauw: C19 niet-gevaccineerd bloed In dit rapport gaan we verder met het beschrijven van onze onderzoeksresultaten. Verschillende belangrijke opeenvolgende wetenschappelijke stappen zijn op hun plaats gevallen. In eerdere artikelen hebben we de middelen beschreven om bloed te transformeren via ex…

Lees het hele verhaal

Kationische lipiden worden gebruikt in het afgiftesysteem van mRNA C19-biowapen:

Glycerolen zijn lipiden en kunnen, in een apparaat op nanoschaal, worden gebruikt bij zelfassemblage met vertakt polymeer van polyethyleenimine (PEI) of andere amfififili-polymonoleaatderivaten of -zouten. De verbinding Marvonal DP is zo’n verbinding. De gecreëerde zelfassemblerende nanovoertuigen kunnen zich binden aan specifieke eiwitten in aanwezigheid van deze nano-objecten. Het kationische polymeer PEI vormde gemengde nano-objecten met het eiwit. De polymeerconformatie in het nanovoertuig zal tot een gevoelige verdunning leiden, een eigenschap die essentieel kan zijn voor de eiwitafgifte bij toediening, zoals waargenomen bij dierlijk eiwit en hydroxypatiet. De amfifiele verbindingen zullen kleine micellen creëren in afwezigheid van een lipide (de glycerolen).

Teams over de hele wereld vonden metalen in de C19-opnamen, zoals hieronder beschreven en geanalyseerd:

Verdere kristallisatie in een siliciumcarbide en verwante mineralen kan bewijs leveren van nanometrische insluitsels en minerale associatie, die specifieke elementen van Si, SiO2, TiO2, Fe, Ti, Cr, Zr, Ba, Mg, Th, P, S, Pb, Zn, Nb, Al Ca en Cl bevat.35 Deze feiten worden opnieuw geformuleerd vanwege de elementen die worden aangetroffen op EDS/SEM-resultaten en in biologische monsters van de klant.

Samenvatting:

Dit artikel is een goudmijn en het bevestigt alles wat Clifford Carnicom, Dr. David Nixon, Karen Kingston en ik hebben onderzocht en aangetoond met onze experimenten en analyse van het bloed en de C19-flesjes. Download en lees, want ik kon niet alle relevante informatie in één substack-bericht passen.

Dr. ANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 × 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.