“Boosters verergeren de zaak” legt Viroloog & Vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bossche uit… (BLCKBX)

Afgelopen week reisde programmamaker Flavio Pasquino samen met een cameraploeg af naar België om een tweeluik op te nemen met de roemruchte viroloog & vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bossche. 9 maanden geleden luidde hij de noodklok bij de WHO en intussen zijn al zijn beweringen uitgekomen.

https://rumble.com/vr99g7-boosters-verergeren-de-zaak-legt-viroloog-and-vaccinoloog-dr.-geert-vanden-.html

Massavaccinatie

Vanden Bossche werkte in het verleden voor de Bill & Melinda Gates Foundation, voor Gavi The Vaccine Alliance en voor vele commerciële partijen waar hij “hands on” aan de ontwikkeling van vaccins mocht sleutelen en daardoor veel multidisciplinaire kennis opdeed.

Massavaccinatie heeft de pandemie niet bedwongen maar dominante varianten hebben de zaak keer op keer verergerd waardoor we feitelijk de pandemie in stand houden met terugkerende golven”, aldus Dr. Geert Vanden Bosche.

“De discipline die in deze pandemie het meest verwaarloost is geworden, is de immunologie” vertelt de Belgische wetenschapper. Immers, ik ken veel specialisten die alles weten van 1 vakgebied bijvoorbeeld virologie. Echter, ze weten vervolgens weinig of niets van immunologie of vaccinologie. Als iemand al deze drie zaken niet beheerst, kan hij/zij onmogelijk de complexiteit van de problematiek rondom deze pandemie overzien.

Ik ben op alle drie deze gebieden bekwaam en zie dat met immunologie en met name de natuurlijke immuniteit en de interactie met het virus en het huidige vaccin, nauwelijks of geen aandacht krijgt”.

Tijdens Deel 1 van het tweeluik, wordt Dr. Geert Vanden Bosche onder andere geconfronteerd met twee video fragmenten van de VRT (Belgische publieke omroep) waarin twee collegae kritiek uiten op zijn eerdere stellingen. Vanden Bosche weerlegt de kritiek met verve en deelt zelfs rake klappen uit aan het adres van vaccinoloog Dr. Corinne Vandermeulen en vaccinoloog Prof. Isabel Leroux-Roels.

Boosters verergeren de zaak

Op de vraag “wat moeten mensen doen die al dubbel gevaccineerd zijn, nu ze een booster krijgen aangeboden?” is Vanden Bosche resoluut;

“Boosters verergeren de zaak en zijn uit den boze! Ten eerste ga je de kwaliteit van je antistoffen niet verbeteren. Ten tweede lopen mensen opnieuw gevaar op bijwerkingen. Ten derde wordt er wederom een nieuwe variant gestimuleerd om te gaan domineren. We houden daarmee de pandemie in stand!”.

In Deel 2 gaan we in op het vraagstuk, vaccinatie bij kinderen.

Ook hierover was Vanden Bosche resoluut;

“Het is een onvergefelijke zonde en eigenlijk moet ik zeggen…een doodzonde. En ik kan ook uitleggen waarom…”

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over ““Boosters verergeren de zaak” legt Viroloog & Vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bossche uit… (BLCKBX)

 • 1 januari 2022 om 11:24
  Permalink

  Als ik een reactie wil plaatsen bij bijvoorbeeld een uitzending van De Nieuwe Wereld of vele anderen dan gaat dat niet op hun manier. Oud of nieuw wachtwoord komen er niet doorheen. Blckbx tv hebben dat veranderd als ik het goed heb.
  Gelukkig hebben jullie dat door en hebben het anders opgelost.
  Het verloop van deze crisis hangt in grote mate af van helden zoals Sam Brokken, die voor de waarheid veel verliezen. Hopelijk worden zij in de nabije toekomst vergoed voor hun dappere houding!

  Beantwoorden
 • 9 januari 2022 om 15:25
  Permalink

  Ik volg Geert al maanden, maar nu las ik net 30 minuten terug de facktcheck van Knack, en deze is gebaseerd op de uitspraken van twee immunologen, waar Geert naar verwijst.
  Ergens begrijpen zij de uitleg van Geert niet goed, maar de kant van de immunologie werd er wel toegelicht, en zij zijn het oneens met Geert
  https://www.knack.be/nieuws/factcheck/factcheck-dierenarts-verspreidt-onjuistheden-over-het-immuunsysteem-en-de-coronavaccins/article-longread-1817217.html
  Is er iemand bij de artsen voor vrijheid die me kan aantonen waar de misvatting zit.
  Bij Geert of bij knack?

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.