BOMBSHELL: Wegwerp blauwe gezichtsmaskers bevatten een giftige, asbestachtige stof die de longen vernietigt

Afbeelding: BOMBSHELL: Wegwerp blauwe gezichtsmaskers die giftige, asbestachtige stof bevatten die de longen vernietigt

De SNN200642-maskers, die in China worden gemaakt en worden verkocht en gedistribueerd door een in Quebec gevestigd bedrijf genaamd Métallifer, maakten deel uit van het Canadese heropeningsplan voor openbare scholen. Studenten kregen te horen dat ze ze in de klas moesten dragen om de verspreiding van het Wuhan-coronavirus (Covid-19) te voorkomen.

Health Canada ontdekte echter tijdens een voorlopige risicobeoordeling dat de maskers microscopisch kleine grafeendeeltjes bevatten die bij inademing ernstige longschade kunnen veroorzaken.

“Grafeen is een sterk, zeer dun materiaal dat wordt gebruikt bij de fabricage, maar het kan schadelijk zijn voor de longen bij inademing en kan op de lange termijn gezondheidsproblemen veroorzaken”, meldde CBC News .

Sommige opvoeders in de kinderopvang hadden al een tijdje hun argwaan geuit over de maskers, waardoor kinderen het gevoel kregen dat ze kattenhaar inslikken terwijl ze ze droegen. We weten nu dat kinderen in plaats van kattenhaar de hele dag het equivalent van asbest inhaleerden.

“Als u dit type masker op voorraad heeft, vragen we u te stoppen met de distributie ervan en ze nu op een veilige plaats te bewaren”, schreef de provinciale overheid in een richtlijn die naar de ministeries van onderwijs, gezinnen en hoger onderwijs werd gestuurd. Canada.

Gezichtsmaskers zijn niet veilig en ook niet effectief

Het blijkt dat de SNN200642-maskers die overal in Canada in schoolklassen werden gebruikt, nooit op veiligheid of effectiviteit waren getest. Patrick Baillargeon, hoofd van de inkoop van laboratoriumbenodigdheden in Quebec, zegt dat de maskers daarom nooit hadden mogen worden gebruikt.

De risico’s verbonden aan het inademen van grafeendeeltjes zijn onaanvaardbaar, voegde hij eraan toe, en Canadezen – en alle anderen trouwens – moeten onmiddellijk stoppen met het gebruik van de maskers.

“We vragen daarom al onze klanten om te controleren of ze er een in hun bezit hebben”, schreef Baillargeon in een bericht, waarin hij verder onthulde dat de blauwe en grijze wegwerpmaskers niet in overeenstemming waren met de overheidsvoorschriften.

Scholen en andere faciliteiten hebben ze geadopteerd vanwege de angst voor het Chinese virus, maar deze overhaaste, reactionaire reactie veroorzaakt nu andere problemen in de vorm van longschade.

“We zijn nu aan het verifiëren of een van deze specifieke maskers in onze scholen en centra blijft”, luidt een brief van het schoolbestuur van Lester B. Pearson aan de ouders van alle blootgestelde kinderen.

“Alle ongebruikte maskers worden teruggebracht naar ons opslagdepot in afwachting van verdere richtlijnen van de overheid.”

In december had de regering van Quebec deze giftige maskers uitgedeeld aan meer dan 15.000 kinderdagverblijven in de hele provincie. Geen van de maskers voldeed aan de veiligheidsnormen en werd later bevolen om niet langer te worden gebruikt.

Een ander soortgelijk wegwerpmasker, bekend als MC9501, werd eveneens uit de distributie in heel Canada gehaald nadat was vastgesteld dat het onveilig was. Maar liefst 31,1 miljoen giftige maskers uit deze lijn werden verspreid voordat de regering zich realiseerde dat ze ongeschikt waren voor gebruik.

“Moeten al deze dingen niet worden getest VOORDAT het zelfs de fabriek verlaat?” vroeg een commentator van CBC News , die zijn verontwaardiging uitte over de daad van de regering nu, denk aan een latere benadering van de bestrijding van de griep in Wuhan.

Anderen riepen op om hoofden over het fiasco te rollen, evenals om onmiddellijk een einde te maken aan al het gebruik van gezichtsmaskers, aangezien de bedekkingen zowel nutteloos als schadelijk zijn, ongeacht de materialen die bij de productie werden gebruikt.

“Een kind dwingen een giftig gezichtsmasker te dragen is kindermishandeling”, schreef iemand. “Ik hoop dat er rechtszaken zullen volgen.”

Meer informatie over het Wuhan-coronavirus (Covid-19) is te vinden op Pandemic.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

CBC.ca

naturalnews

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht − vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.