Bloedstollingsproblemen en Covid-vaccins

Een moeilijk artikel, schetst dat deze problemen al gekend waren in 2007. Onderaan een aantal referenties naar waardevolle studies voor de wetenschappers en artsen onder jullie.

Enkele extracten uit het artikel

“Als we zouden vertrouwen op mainstream nieuws en overheidsrapporten, zouden we kunnen geloven dat stollingsproblemen met Covid-vaccins volkomen onverwacht en zeldzaam waren, toch kwamen de eerste waarschuwingen over de Astrazeneca-stollingsstoornis voordat de preprint (hierboven) werd gepubliceerd: en lang voordat ze zelfs maar begonnen met het maken van de huidige Covid ‘vaccins’. Ruim tien jaar geleden om precies te zijn.

Adenovirale virale vectorafgiftesystemen die worden gebruikt door Astrazeneca, Sputnik en Johnson & Johnson stond bijvoorbeeld in het verleden bekend als problematisch. Thrombocytopenie werd in 2007 consequent gemeld na toediening van adenovirale genoverdrachtvectoren.”

Consequent gemeld in 2007?

“In 2007 was bekend dat dezelfde vector die voor veel van de Covid-vaccins werd gebruikt, consequent trombocytopenie veroorzaakte. Maar blijkbaar weerhield dat de Britse regelgevende instanties er niet van om een ​​noodautorisatie voor die technologie toe te staan, niet alleen voor de Britse bevolking, maar ook voor vele andere landen over de hele wereld.

In september 2020 werd een ander artikel gepubliceerd SARS-CoV-2 binds platelet ACE2 to enhance thrombosis in COVID-19, dat een probleem met SARS-CoV-2 schetste.”

SARS-CoV-2 en zijn Spike-eiwit stimuleerden direct bloedplaatjes om de afgifte van stollingsfactoren, de afscheiding van ontstekingsfactoren en de vorming van leukocyten-bloedplaatjesaggregaten te vergemakkelijken.

Maar wat heeft dat met het vaccin te maken?

Dit artikel identificeerde een spike-eiwit als oorzakelijke factor bij stolling.

En natuurlijk wordt een spike-eiwit geproduceerd door de meeste Covid-vaccins. Er hadden alarmbellen moeten rinkelen, maar er werd niets aan gedaan.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.