Binnenkort strafzaken tegen coronapolitici?

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Brits parlementslid Andrew Bridgen liet opnieuw van zich horen. Tijdens de kerstdagen bracht hij een bezoek aan Washington D.C., waar hij kreeg te horen dat het Amerikaanse ministerie van Defensie verantwoordelijk was voor zowel het coronavirus als de vaccins.

Eerder bleek al uit vrijgegeven documenten (ref. 1) dat het ministerie vanaf het begin de leiding had over de militaire operatie die wij kennen als de ‘coronapandemie’. De documenten zijn boven water gehaald door voormalig farmabestuurder Sasha Latypova. De vaccins zijn overigens geen vaccins, maar staan te boek als ‘countermeasures’ oftewel tegenmaatregelen, die worden ingezet tegen de bevolking. Latypova ontdekte dat men al in 2012 of 2013 is begonnen met het plannen van deze militaire operatie.

Bridgen verwacht dat eind deze maand de strafzaken beginnen tegen de vele politici en functionarissen die hiervoor verantwoordelijk zijn:

Recentelijk onthulde (ref. 2) Bridgen dat de British Heart Foundation een rapport over een link tussen mRNA-vaccins en hartontsteking achtergehouden heeft. Hij riep vervolgens op tot de opschorting van het gebruik van de vaccins.

“Problemen met de vaccins worden verdoezeld vanwege financiële banden met Big Pharma”. – A. Bridgen

Bron 1

Bron 2

Ref 1

Ref 2

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

tien + tien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.