Bill Gates zegt dat bars en restaurants ‘helaas’ nog 4-6 maanden gesloten moeten zijn, geen terugkeer naar ‘normaal’ tot 2022

Automatisch vertaald door Google -13 december 2020 21:59

Bill Gates zegt dat bars en restaurants 'helaas' 4-6 maanden gesloten moeten zijn, geen terugkeer naar 'normaal' tot 2022

©  Matthew Knight / Pool via REUTERS

Mede-oprichter van Microsoft Bill Gates gelooft dat een terugkeer naar het ‘normale’ leven voor de VS verder op de weg ligt dan mensen verwachten, ondanks dat deze week een Covid-19-vaccin is goedgekeurd en verspreid.

Gates, die via zijn stichting miljoenen heeft gedoneerd aan vaccinatie-inspanningen, gelooft dat de VS tegen de zomer van 2021 “veel dichter bij normaal moeten zijn dan we nu zijn” , en gelooft dat een volledige terugkeer naar normaal waarschijnlijk pas na 2022 mogelijk zal zijn. .

De miljardair zei zondag tegen CNN dat “tenzij we andere landen helpen om van deze ziekte af te komen” en “hoge vaccinatiegraad” in de VS zien, het “risico op herintroductie” mogelijk zal zijn. 

“Grote openbare bijeenkomsten” zouden verboden moeten blijven en de meeste bars en restaurants in het hele land zouden volgens Gates “helaas” gesloten moeten worden om het aantal besmettingen te beteugelen. Een echte terugkeer naar normaal, zo theoretiseerde hij, is alleen mogelijk na 12 tot 18 maanden “als we het goed redden.”

Gates uitte ook zijn bezorgdheid over de onwil van president Donald Trump om toe te geven aan de presidentsverkiezingen, waarvan hij beweert dat het de distributie van vaccins ‘compliceert’ .

“De overgang maakt [dingen] ingewikkelder, maar de nieuwe regering is bereid op echte experts te vertrouwen en die experts niet aan te vallen”, zei de techmagnaat in een uithaal naar de president. OOK OP RT.COMCDC-directeur keurt het Pfizer / BioNTech Covid-19-vaccin goed voor toediening aan Amerikaanse burgers

Gates heeft niet gespecificeerd welke “complicaties” mogelijk zijn. Een vaccin is al goedgekeurd door zowel de FDA als de CDC en de distributie is begonnen. Volgens CDC-directeur Dr. Robert Redfield kunnen mensen verwachten dat ze het al op maandag zullen ontvangen.

Gates is een go-to-expert geworden voor de reguliere media als het gaat om Covid-19 dankzij zijn donaties aan vaccinatie-inspanningen, evenals een virale video uit 2015 waarin hij een soortgelijke pandemie lijkt te voorspellen waar de wereld niet op voorbereid zou zijn .

Gates ‘promotie van vaccins en lockdowns heeft hem echter veel critici opgeleverd, vooral van conservatieven, aangezien dergelijke beperkingen steeds controversiëler zijn geworden.

“Verwerp deze tiran”, tweette verslaggever Ian Miles Cheong in reactie op het laatste interview van Gates.

“Bill Gates wil Amerika vernietigen”, voegde de conservatieve filmmaker Nick Searcy toe. 

Bron https://www.rt.com/usa/509561-bill-gates-covid19/

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)