Bij ongeveer 40% van vrouwen heeft coronavaccin invloed op menstruatie

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Coronavaccins beïnvloeden bij ongeveer 42 % van de vrouwen de menstruatiecyclus. Dit volgens een studie van de Universiteit van Washington, waaraan 39.129 volledig gevaccineerde volwassenen meededen.

Hevige bloedingen

42 procent van de respondenten bloedde na vaccinatie heviger tijdens de menstruatie. Ook kregen vrouwen last van doorbraakbloedingen bij pilgebruik of na de overgang. Het onderzoek is verschenen in Science Advances.

De bevindingen zijn volgens de onderzoekers echter ‘niet verrassend’ en ‘zeker geen reden zijn om het coronavaccin niet of later te nemen’. Ze beweren ook dat het vaccingeen negatieve effecten heeft’ op de zwangerschap of vruchtbaarheid.

Begin juni jl. beweerde het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) nog dat ‘er geen verband is’ tussen de coronavaccins en menstruatieproblemen. Dit naar aanleiding van menstruatiestoornissen na dubbele vaccinatie met Moderna en Pfizer.

Bijwerkingencentrum Lareb kreeg tienduizenden meldingen van zulke stoornissen na vaccinatie. Volgens het EMA worden deze stoornissen veroorzaakt door ‘medische aandoeningen, stress of vermoeidheid’.

“Bij 42 procent van de gevaccineerde vrouwen heeft het nemen van het vaccin invloed op hun menstruatie. Dit was toch een complottheorie?” – rechtsfilosoof Raisa Blommestijn

Er zijn inmiddels genoeg aanwijzingen dat het coronavaccin ook invloed heeft op de vruchtbaarheid.

De Duitse gynaecoloog Rebekka Leist merkte in augustus 2020 dat haar patiënten niet zwanger werden, vooral vrouwen die waren ingeënt tegen corona. Ook kregen haar gevaccineerde patiënten vaker een miskraam.

“In Duitsland heeft zich een dramatische daling van het aantal geboorten voorgedaan. Overheden en de media zullen elk verband met de ‘vaccinaties’ ontkennen.” – oud hoofdarts Gerd Reuther

Ook in Zweden daalt het geboortecijfer fors. Professor Gunnar Andersson van de Universiteit van Stockholm wees op een link met de coronavaccins.

“Het is gerelateerd aan het massavaccinatieprogramma in april en mei vorig jaar. In andere delen van Europa zien demografen hetzelfde gebeuren.” – Professor Gunnar Andersson

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Bij ongeveer 40% van vrouwen heeft coronavaccin invloed op menstruatie

  • 13 september 2022 om 15:15
    Permalink

    Ik vond de site heel nuttig. Ik was bang dat het invloed zou hebben en heb inderdaad gelijk gekregen na het lezen van dit artikel. Ik weet nu dat ik het vaccin niet moet nemen de volgende keer. Ik heb na het eerste vaccin volgens facebook al 3 verschilende sooggten kanker gekregen. VROUWEN PAS OP MET HET NEMEN VAN HET VACCIN EN LEES JE EERST IN!!!!!!!!!!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

negentien + 12 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.