Big Pharma wil u JAARLIJKS vaccineren tegen coronavirus… zonder einde, ooit

Als ze er niet in slagen je de rest van je leven gemaskeerd en afstandelijk te houden, kunnen ze tenminste zeggen dat ze je met succes hebben geprikt – niet slechts een of twee keer voor het Wuhan-coronavirus (Covid-19), maar elk jaar tot de dag dat je sterft.

warning
OPGELET ! DIT IS EEN AUTOMATISCHE VERTALING !

Dit is het plan van Johnson & Johnson (J&J) om ervoor te zorgen dat maximale winsten blijven stromen. De CEO van het bedrijf, Alex Gorsky, vertelde CNBC dat de enige manier om het Chinese virus op afstand te houden, is door mensen voor altijd te vaccineren.

“Helaas, als [het virus] zich verspreidt, kan het ook muteren”, vertelde Gorsky aan Meg Tirrell tijdens een “Healthy Returns Spotlight” -evenement.

“Elke keer dat het muteert, is het bijna als een nieuwe klik op de knop om zo te zeggen waar we een andere variant kunnen zien, een andere mutatie die een impact kan hebben op het vermogen om antilichamen af ​​te weren of om een ​​ander soort reactie te hebben, niet alleen op een therapeutisch maar ook voor een vaccin. “

Als Gorsky zijn zin krijgt, wat enorme uitbetalingen en dividenden voor zichzelf zal betekenen, zullen Amerikanen worden ingeënt tegen het Wuhan coronavirus (COVID-19) “net zoals we een griepprik zouden doen.”

Waar dit mysterieuze vaccin van gemaakt zal worden, is nog onbekend, maar Gorsky is er zeker van dat het zal gebeuren, want het moet om Big Pharma door te laten harken in het deeg op de rug van mensen die lijden en sterven aan deze injecties.

“Ik denk dat we ons allemaal een toekomst kunnen voorstellen waarin we hiermee leven, maar waar we de wetenschap gelijke tred kunnen houden met het virus, zodat we ons leven kunnen blijven leiden”, voegde Gorsky eraan toe, terwijl hij zijn eigen belangen opperde. “wetenschap.”

Zeg gewoon nee tegen farmaceutische medicijnen

Het feit dat Gorsky dit alles zonder schaamte zei, bewijst alleen maar hoe dom de Amerikaanse bevolking is geworden en hoe machtig Big Pharma is geworden. Er was een tijd dat patriotten bij zo’n voorstel de straat op zouden zijn gegaan, omdat ze het erkenden voor de speciale zwendel die het is.

“Natuurlijk heeft de CEO van J&J – een bedrijf dat miljarden kan verdienen door jaar na jaar het covid-vaccin te verkopen – een duidelijk belangenconflict en zou hij niets liever willen dan vaccins voor onbepaalde tijd verkopen … en Covid onder de bevolking te zien circuleren. voor altijd ”, meldt Zero Hedge .

“Dat zou immers niet alleen de aandelenkoers van JNJ opdrijven, maar ook de vergoeding van de CEO.”

Zero Hedge snapt het zeker, maar zijn er genoeg anderen die het ook snappen en die bereid zijn hun stem te laten horen in tegenstelling tot deze aanval op de menselijke gevoeligheid?

Iedereen met een brein kan zien dat het allemaal om geld en controle gaat. Het heeft niets te maken met het ‘veilig’ houden van mensen, anders zouden er geen genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s) zijn, geen fluoride in het water, geen dodelijke farmaceutische medicijnen bij Walgreens, enzovoort.

Het enige dat veilig wordt gehouden, is tirannie , die helaas vrijwel ongehinderd blijft in deze voormalige Verenigde Staten. In plaats daarvan lijken de meeste mensen gewoon te buigen en het te nemen terwijl het land in eeuwige tirannie wordt ondergedompeld.

“Als we door de vijf fasen van verdriet gaan, moeten we de acceptatiefase bereiken dat ons leven niet hetzelfde zal zijn”, gaf Thomas Frieden, een voormalig directeur van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), toe over hoe mensen moeten nu hun oude leven loven en gewoon doorgaan naar het ‘nieuwe normaal’.

“Ik denk niet dat de wereld echt heeft geabsorbeerd dat dit langetermijnveranderingen zijn,” verklaarde hij verder.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

ZeroHedge.com

NaturalNews.com

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − zes =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.