Biden regime stopte onderzoek naar de theorie dat Corona uit het lab in Wuhan kwam

Terwijl het bewijs dat erop wijst dat een lek in het lab in Wuhan de oorsprong is van de pandemie zich opstapelt, en naarmate het geaccepteerd wordt als een reguliere geloofwaardige waarschijnlijkheid, is gebleken dat de regering van Joe Biden een onderzoek heeft gestopt naar de theorie die onder president Trump was geïnitieerd.

Het onderzoek werd geopend door het ministerie van Buitenlandse Zaken onder voormalig minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo, die lang heeft volgehouden dat het lek in het lab diepgaander moet worden onderzocht, meldt SummitNews.

CNN (van alle nieuwskantoren) meldt dat de belangrijkste strekking van het onderzoek was om China’s biologische wapenprogramma te onderzoeken, en te bepalen of het een “grotere rol had in de oorsprong van de pandemie in Wuhan.”

Het rapport merkt op dat “Ambtenaren die betrokken waren bij het onderzoek, gebruik maakten van wetenschappelijk onderzoek en openbare en geheime informatie om de theorie van het lek in het lab te onderzoeken, inclusief het onderzoek naar een mogelijk verband tussen het virus en het biologische wapenprogramma van de Chinese regering”.

Het verslag vervolgt: “De regering van de VS heeft gezegd dat zij gelooft dat China een offensief biologisch wapenprogramma handhaaft, zelfs nadat het in 1984 is toegetreden tot het Verdrag voor Biologische wapens. China spreekt dit tegen”.

Maar voordat het goed en wel van de grond kwam, werd het onderzoek stilgelegd door ambtenaren van Biden, die beweerden dat er te veel zorgen waren over de kwaliteit van het bewijsmateriaal.

Dinsdag verklaarde Jen Psaki, de perschef van het Witte Huis, dat het bewijsmateriaal dat erop wijst dat een Chinees laboratoriumlek het virus heeft veroorzaakt, niet “genoeg gegevens en informatie is om tot een conclusie te komen”, en gaf aan dat de VS geen eigen onderzoek zullen instellen.

In plaats daarvan heeft de regering-Biden zich achter de Wereldgezondheidsorganisatie geschaard, ondanks het feit dat de gezondheidsorganisatie zich er eerder over beklaagd heeft dat zij door China “niet was uitgenodigd” om de uitbraak te onderzoeken, en voortdurend bekritiseerd is omdat zij de praatjes van de communistische partij ondersteunt.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.