Biden-regering gebruikt 1,4 miljard dollar belastinggeld om meer Covid-vaccins te financieren

🕒 Leestijd: 2 minuten

De regering Biden kondigde dinsdag aan dat ze de ontwikkeling van meer experimentele COVID-vaccins zal financieren met $ 1,4 miljard aan belastinggeld. Het Ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) zei dat de stap deel uitmaakte van haar “Project NextGen” gezondheidsinitiatief.

Project NextGen

“Project NextGen is een belangrijk onderdeel van de inzet van de regering Biden-Harris om mensen te beschermen tegen COVID-19 varianten,” zei HHS-secretaris Xavier Becerra. “Deze toekenningen zijn een katalysator voor het programma en geven de aanzet tot inspanningen om sneller vaccins te ontwikkelen en de beschikbaarheid van effectieve behandelingen te blijven garanderen.”

Becerra vertelde The Daily Mail dat de uitbetaling van de subsidies aan verschillende farmaceutische bedrijven een “investering” is om “te reageren op toekomstige varianten” van COVID.

“President Biden wacht niet tot volgend jaar om klaar te zijn voor wat er ook komt,” zei hij, eraan toevoegend dat het programma “ons echt gaat helpen ervoor te zorgen dat we klaar zijn voor wat er ook om de hoek komt kijken. En we willen niet wachten tot we bij de hoek zijn om uit te vinden wat dat is.”

Het initiatief omvat genereuze contracten met Big Pharma, niet alleen voor COVID-vaccins maar ook voor andere vaccins en therapeutica.

“Dit initiatief voegt iets toe aan de $30 miljard die de overheid al heeft uitgegeven aan Covid-vaccins en $4,6 biljoen aan totale Covid-steun,” meldde The Daily Mail.

De subsidies zijn toegekend aan een verzameling farmaceutische bedrijven, non-profitorganisaties en niet-gouvernementele organisaties.

Op de HHS-website (1) staat dat het Project NextGen-initiatief het volgende omvat:

  • 1 miljard dollar voor vier BARDA Clinical Trial partners om klinische Fase IIb studies van vaccins te ondersteunen: ICON Government and Public Health Solutions, Inc. uit Hinckley, Ohio; Pharm-Olam, LLC, uit Houston, Texas; Technical Resources Intl (TRI), Inc. uit Bethesda, Maryland; en Rho Federal Systems, Inc. uit Durham, North Carolina.
  • $326 miljoen voor Regeneron ter ondersteuning van de ontwikkeling van een monoklonaal antilichaam van de volgende generatie voor de preventie van COVID-19.
  • $100 miljoen aan Global Health Investment Corp. (GHIC), de non-profit organisatie die de BARDA Ventures investeringsportefeuille beheert om investeringen in nieuwe technologieën uit te breiden die reacties in de toekomst zullen versnellen.
  • $10 miljoen aan Johnson & Johnson Innovation (JLABS) voor een competitie via Blue Knight, een BARDA-JLABS partnerschap.

Dit gebeurt terwijl de media en ziekenhuizen de opkomst van een milde COVID Omicron subvariant, EG.5 genaamd, ophemelen. Deze subvariant wordt gebruikt om de oproep te rechtvaardigen om bepaalde COVID beperkingen, waaronder maskers, terug te brengen.

Infowars kwam half september 2022 al met het eerste bericht dat de regering Biden nieuwe COVID-beperkingen aan het voorbereiden was, terwijl Big Pharma klaar stond om een nieuwe COVID-booster te lanceren. Nu zijn er berichten naar buiten gekomen dat dit niet alleen het geval is, maar dat het Biden-regime ook begonnen is met het opkopen van COVID-19 apparatuur en het inhuren van adviseurs voor “veiligheidsprotocollen”. Ondertussen zit Big Pharma nu echt krap bij kas, want BioNTech en Moderna zagen hun inkomsten met maar liefst 80% en 69% dalen sinds de COVID-pandemie, terwijl Pfizer een daling van 29% zag.

Na Amerika volgt Europa en de rest van de westerse wereld. De ellende eindigt alleen als je NIET meewerkt aan de medische tirannie van de overheid.

Bron

Ref 1

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

negentien − zestien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.