Bewijs van hoe Ivermectine COVID-sterfgevallen in onderontwikkelde landen drastisch vermindert

Waarom bereikt dit soort informatie de mensen niet? Is het omdat daaruit blijkt dat experimentele vaccins onnodig zijn, en dat er doeltreffende en zelfs goedkopere alternatieven zijn, zoals ivermectine, voor de behandeling van Covid-19?

In januari verscheen een artikel over vier gerandomiseerde gecontroleerde proeven met Ivermectine als een behandeling voor covid-19 die op dat moment hun resultaten hadden vrijgegeven aan het publiek.

Elk van die vier proeven had veelbelovende resultaten, maar elk van hen was ook afzonderlijk te klein om een betekenisvolle impact aan te tonen op de harde uitkomsten waar we echt om geven, zoals sterfte, schrijft Dr. Sebastian Rushworth. Toen ik ze echter samen analyseerde, bleken de resultaten plotseling zeer indrukwekkend.

Hier is hoe die meta-analyse eruit zag:

De studie toonde een enorme vermindering van 78% in sterfte bij patiënten behandeld met covid-19.

Sterfte is de moeilijkste van de harde eindpunten, wat betekent dat het het moeilijkst is voor onderzoekers om te manipuleren en daarom het minst vatbaar voor vooringenomenheid. Of iemand is dood, of ze zijn in leven.

Einde verhaal.

Men zou kunnen denken dat dit sterke signaal van een gunstig effect midden in een pandemie het establishment ertoe zou hebben aangezet om zo snel mogelijk meerdere grote gerandomiseerde proeven te organiseren om deze resultaten te bevestigen, en dat de grote medische tijdschriften zich zouden haasten om deze studies als eerste te publiceren.

Dat is niet gebeurd.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.