BELANGRIJK ! Bill Gates verwerpt de doeltreffendheid van COVID-vaccins

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Bill Gates, lang erkend als een van ‘s werelds grootste voorstanders van vaccins, deed onlangs tijdens een toespraak in Australië de wenkbrauwen fronsen toen hij toegaf dat er “problemen” zijn met de huidige COVID-19 vaccins.

Hij sprak in het Lowy Institute in Australië als onderdeel van een toespraak getiteld “Preparing for Global Challenges: In gesprek met Bill Gates”, gaf de oprichter van Microsoft het volgende toe:

“We moeten ook de drie problemen van de [COVID-19] vaccins oplossen. De huidige vaccins blokkeren de infectie niet. Ze zijn niet breed, dus als er nieuwe varianten opduiken verlies je bescherming, en ze hebben een zeer korte duur, vooral bij de mensen die er toe doen, namelijk oude mensen.”

Dergelijke verklaringen kwamen voor sommigen als een verrassing in het licht van Gates’ jarenlange steun aan – en investeringen in – vaccinfabrikanten en organisaties die wereldwijde vaccinatie bevorderen. Ze waren echter de laatste in een reeks van ontwikkelingen in de afgelopen weken waarbij met name de COVID-19 vaccins steeds meer in twijfel werden getrokken. Gates’ investeringen in mRNA-vaccins onthullen ‘belangenverstrengeling.

Verschillende analisten en commentatoren hadden kritiek op Gates – maar niet omdat ze het niet eens waren met de verklaringen die hij in Australië aflegde. Zij voerden aan dat hij eerder zwaar had geïnvesteerd in mRNA-vaccins, terwijl hij tegelijkertijd een wereldwijde COVID-19-vaccinatiecampagne aanmoedigde en voorstander was van verplichte vaccinatie.

Lees het volledige Engelstalige artikel met video hier.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twintig − negen =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.