Belangen van de farmaceutische industrie overduidelijk beschermd in de Europese Commissie.

🕒 Leestijd: 2 minuten

Er zijn nog pittige, no- nonsense, vrouwelijke politica die een prachtige combinatie zijn van intelligentie, scherpzinnigheid en lef. Gelukkig, want iemand moet het doen… Durven, denken doen? Durf te twijfelen? Waar zijn de mensen die deze slogans ooit verzonnen nu?

Een gigantische show

Het Europese Parlement is een gigantische show van democratische illusie die Europeanen een rad voor de ogen draait met het waanidee dat hun belangen in het Parlement vertegenwoordigd worden. Dat is echter helemaal niet het geval.

De uitgenodigde vertegenwoordigers van de Farmaceutische industrie en ministers van gezondheid weigeren vragen te beantwoorden. Ze blijven wel desinformatie verspreiden over de mRNA- injecties en negeren de kwalijke bijwerkingen van deze injecties.

Ze weigeren toegang te verlenen tot de contracten met CEO A. Bourla.

Pfizer-topman Albert Bourla heeft zich teruggetrokken en weigert te getuigen voor de speciale commissie voor COVID-19 van het Europees Parlement, waar hij naar verwachting moeilijke vragen zou krijgen over hoe geheimzinnige vaccindeals werden gesloten. Het besluit volgt op een auditrapport over de EU-strategie voor de aankoop van vaccins dat eerder deze maand werd gepubliceerd en dat nieuwe vragen opriep over het contact tussen Bourla en de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen dat voorafging aan een vaccincontract van miljarden euro’s. Bron

De belangen van de Farmaceutische industrie worden zo beschermd ten koste van die van het volk.

Kathleen Van Brempt (Coördinator Internationale Handel, Vooruit) weigerde hiervoor een stemming toe te laten.

Kunnen we dan nog spreken van een democratische politiek?

Misschien moeten we naar de pen grijpen en deze dame even ons misnoegen hieromtrent overbrengen?

Momenteel is er geen enkele autoriteit die de verantwoordelijkheid neemt om antwoorden te eisen zodat echt onderzoek naar het gevaar van deze injecties van start kan gaan.

Is er sprake van belangenconflicten?

Overduidelijk lijkt ons.

Hieronder een uitgebreide versie van de persconferentie met de terecht verontwaardigde vertegenwoordigers van Europese burgers, van ons dus!

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

10 − 10 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.