Been van voormalig Taekwondo kampioen werd geamputeerd als vermoedelijk gevolg van Covid vaccinatie

Dave Mears werd in 1984 tot wereldkampioen gekroond en bouwde daarna een succesvolle carrière als leraar op alvorens naar Thailand te verhuizen.

Tijdens zijn 21 jaar in het buitenland kwalificeerde Dave zich als beroepsfotograaf en runde hij een aantal succesvolle bars voordat Covid-19 zijn zaak ten gronde richtte.

Bij Dave Mears moest een been onder de knie worden geamputeerd nadat hij een ernstige infectie had opgelopen waarvan hij vermoed dat deze verband houdt met het Covid-19 vaccin, bericht pattayaone.news.

Hij werd in april jongstleden gedwongen naar Engeland terug te keren en begon zijn leven weer op te bouwen in zijn geboortestad Stamford toen hij ziek werd.

Dave’s griepachtige symptomen begonnen binnen enkele uren nadat hij op 4 maart het vaccin Covid-19 van AstaZeneca had gekregen. In de loop van de weken werden zijn symptomen steeds erger.

Zijn voet begon op te zwellen en hij werd op 10 april voor behandeling naar het Addenbrooke Hospital gebracht.

Bij Dave Mears moest een been onder de knie worden geamputeerd nadat hij een ernstige infectie had opgelopen waarvan hij denkt dat deze verband houdt met het Covid-19 vaccin.

Medici hebben de oorzaak van de infectie niet bevestigd, maar Dave denkt dat er een verband is met het vaccin.

Het begon met een vreselijke koorts. Ik werd op de 10e in het ziekenhuis opgenomen en op de 12e ontplofte mijn voet. Er was overal bloed. Eerst zeiden ze dat ik misschien een paar tenen zou verliezen, maar toen was het mijn halve been. Artsen zeggen dat het moeilijk te bewijzen valt dat het verband houdt met de Covid-19 vaccinatie en dat de infectie er al een tijdje kon zijn, maar het is vreemd dat ik wekenlang ziek werd op de avond van de vaccinatie.

Addenbrooke Hospital weigerde commentaar te geven op Dave Mears’ zaak, omdat het geen commentaar geeft over individuele patiënten. Zij heeft echter de informatie van het Joint Committee on Vaccination and Immunisation, waarin enkele zeldzame bijwerkingen van het vaccin worden beschreven, opnieuw gepubliceerd.

De voordelen van vaccinatie wegen op tegen de risico’s, aldus het Joint Committee on Vaccination and Immunisation.

Zwelling van de benen wordt vermeld als een zeldzame bijwerking van de vaccinatie en de symptomen kunnen tussen vier dagen en vier weken na de vaccinatie optreden.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − 12 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.