Vrouw krijgt anafylactische shock na covid vaccinatie

Op facebook heeft een jonge vrouw, Shawn Skelton uit Oakland in de V.S., op 7 januari schokkende videobeelden gepost van de gevolgen na het covid vaccin.

De persoon schrijft:

Als u het vaccin voor covid overweegt… MODERNA… zou ik het afraden! Ik ben er slecht aan toe! Elke dag wordt erger en ik krijg geen hulp of antwoorden! Ik ben op zijn zachtst gezegd doodsbang! En om iemand te vinden die bereid is om dit uit te zoeken, is niet erg succesvol geweest! Ik ging vandaag naar 2 ziekenhuizen, verliet de diakenes en ging naar St. Vincent. Ook daar geen antwoorden. Ze zeggen, laten we naar een neuroloog gaan (die weet wanneer ze me kunnen zien) gisteren begon mijn tong te spasmen en het is niet gestopt. Vandaag heeft mijn hele lichaam de hele dag stuiptrekkingen gehad! Ze stuurden me naar huis !! Ik plaats twee video’s die behoorlijk gênant zijn als je me kent, maar ik wil dat je ziet wat er met me gebeurt!
Bid alstublieft voor mij!

If you are considering the vaccine for covid….. the MODERNA…. I would advise against it! I’m in bad shape! Everyday getting worse and I’m not getting help or answers! I’m scared to death to say the least! And to find someone willing to attempt to figure this out hasn’t been very successful! I went to 2 hospitals today, walked out of deaconess and went to St Vincent. No answers there either. They say let’s see a neurologist( who knows when they can see me) yesterday my tongue began to spasm and it hasn’t quit. Today my whole body has been convulsing all day! They sent me home!! I’m posting 2 videos that are quite embarrassing if you know me but I want you to see what’s happening to me!
Just please pray for me

Bekijk de beelden https://www.facebook.com/shawn.skelton.73/posts/403541337597874

Update 9 januari

Update!! Mijn lichaam beweegt nog steeds ongecontroleerd. Nog steeds geen antwoorden! Contact opgenomen met moderna en hun veiligheidsteam had vandaag contact met me moeten opnemen, maar heeft dat niet gedaan! We zijn nu onderweg naar Vanderbilt in Tennessee. Gebedstrijders blijven bidden!

Update!! Body is still moving uncontrollably. Still no answers! Contacted moderna and their safety team was supposed to reach out to me today but have not done so! We are now on our way to Vanderbilt in Tennessee. Prayer warriors keep praying!

We waarschuwden al eerder voor de gevolgen van het vaccin:

https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/category/nieuws/vaccin/
https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2021/01/07/het-coronavaccin-is-niet-zonder-risicos/

Anafylactische shock – oorzaak en symptomen
Een anafylactische shock is een acute, hele ernstige allergische reactie op een lichaamsvreemde stof. Zo’n anafylactische shock kan levensbedreigend zijn als je niet snel en goed behandeld wordt. Als je een anafylactische shock hebt, wordt er een heel heftige systemische immuunreactie op gang gebracht in je lichaam.

Volgens Wikipedia:

Anafylaxie[1] is een snelle systemische allergische reactie, die tot een anafylactische shock kan leiden. Anafylaxie treedt soms op wanneer een persoon wordt blootgesteld aan een allergeen waarvoor de persoon in kwestie allergisch of sensitief is. Vele stoffen kunnen als allergeen fungeren. Zelfs zeer kleine hoeveelheden van het allergeen kunnen al een levensbedreigende anafylactische reactie veroorzaken. Anafylaxie kan optreden na inname van het allergeen, maar ook na inademing ervan, na huidcontact of een injectie met de betreffende stof. De ernstigste vorm van anafylaxie kan soms in enkele minuten tot de dood leiden als deze niet meteen wordt behandeld. Ernstige anafylactische reacties zijn gelukkig erg zeldzaam vergeleken met meer ‘normale’ allergische reacties. De primaire behandeling van anafylaxie bestaat uit een injectie met epinefrine (adrenaline), een middel dat soms wordt gecombineerd met andere medicatie.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Vrouw krijgt anafylactische shock na covid vaccinatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.