Baby overlijdt door vergiftiging via borstvoeding nadat de moeder werd gevaccineerd met het Pfizer vaccin.

Een vijf maanden oude baby is op tragische wijze overleden, nadat hij ernstig ziek was geworden binnen enkele uren nadat zijn moeder een dosis van het experimentele Pfizer / BioNTech Covid-vaccin had ontvangen.

Het incident werd gemeld op 4 april aan het Vaccine Adverse Event Recording System (de VS-versie van het MHRA Yellow Card-systeem in het VK).

Het verslag (dat hier kan worden gevonden met behulp van VAERS ID – 1166062) vermeldt dat de moeder van de baby op 17 maart een tweede dosis van de Pfizer-prik kreeg, terwijl zij op het werk was. Maar de volgende dag kreeg haar vijf maanden oude baby uitslag en was ontroostbaar. De baby weigerde te eten en kreeg koorts.

De arts die het rapport opstelde, beschrijft hoe de moeder het extreem zieke kind naar de plaatselijke spoedafdeling bracht, waar onderzoeken werden uitgevoerd. Er werd ontdekt dat de baby verhoogde leverenzymen had. Het kind bleef in het ziekenhuis voor behandeling, maar ging tragisch achteruit en overleed slechts twee dagen later op 20 maart 2021.

De zuigeling had geen gekende allergieën, geboorteafwijkingen, handicaps of vooraf bestaande aandoeningen en was aan niets anders blootgesteld dan het Pfizer-vaccin via de moedermelk.

Het rapport vermeldt ook verschillende andere aandoeningen die zich voor de tragische dood van het kind ontwikkelden, bovenop de verhoogde leverenzymen die in het verslag van de dokter worden beschreven. Verhoogde leverenzymen wijzen op ontsteking of beschadiging van levercellen en kunnen worden veroorzaakt door alcohol- of drugsmisbruik.

De vijf maanden oude baby ontwikkelde ook trombotische trombocytopenische purpura, een aandoening die kan leiden tot de vorming van bloedklonters in kleine bloedvaten in het hele lichaam. Dit resulteert op zijn beurt in een laag aantal bloedplaatjes en weinig rode bloedcellen door de afbraak daarvan. Vervolgens ontwikkelen zich dan vaak nier-, hart- en hersenstoornissen. Dit is precies de aandoening waarvan werd aangetoond dat het wordt veroorzaakt door het AstraZeneca virale vector “vaccin”. Het lijkt er nu dus op dat er bewijs bestaat dat de Pfizer-vaccinatie dezelfde kwaal kan veroorzaken.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 − 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.