🕒 Leestijd: 6 minuten

AVV ACADEMY

 VACCINATIE

zondag 26 juni 2022, 10u

Therapeut Daniël Derweduwen
Therapeut Cindy Lambert

Wil je beter inzicht in de werking van je lichaam?
Begrijp hoe verbonden je bent met de natuur.
Zie hoe alles samenwerkt als één geheel.

Waarom vaccinatie de ziekte niet kan voorkomen

De causale oorzaak van ziekten zijn altijd inslagen van schokken en trauma’s die onverwacht toeslaan en bovendien hoog dramatisch zijn. Je bent niet in staat om het te uiten of te delen met iemand, je bent geïsoleerd. Er bestaat geen vaccin dat bescherming kan aanbieden tegen inslagen van schokken en trauma’s.

De huid doorboren met een naald om  lichaamsvreemde eiwitten en andere vreemde stoffen in een ondoordringbare omgeving, het bloedvatenstelsel, mogelijk te maken, is dat op zich geen vreemde gedachte?  Vaccins verstoren het natuurlijk ontwerp van het lichaam. Dit ontwerp van de natuur bepaalt dat er niets aan het bloed mag toegevoegd worden zonder tussenkomst van de spijsvertering of de longen. Daarom zijn vaccins injecteren een totale inbreuk op dit natuurlijk ontwerp met alle gevolgen van dien. Het wordt steeds meer en meer bekend dat vaccineren meer kwaad doet dan goed.

Waarom?

Omdat in vaccins hulpstoffen zitten die giftig zijn en je niet op je bord zou willen geserveerd zien.

De pokken waren destijds een huidziekte die rondwaarde in een gebied waar slechte sanitaire voorzieningen, armoede en slechte voeding een normale situatie waren. Men voelde zich vaak bevuild en smerig. 

De meerderheid van de mensen ging geloven dat de ziekte van buiten het lichaam kwam. Toen werden de pokken gezien als een goddelijke straf voor een niet nader genoemd probleem. Eind 18de eeuw bestond er een bijgeloof dat melkmeisjes een bepaalde milde ziekte oplopen, bekend als koepokken, omdat ze de pokken op de uier van een koe aanraakten en daarna zogezegd “immuun” werden voor de menselijke pokken.

Edward Jenner maakte gebruik van dit bijgeloof.

Als experiment kwam Edward Jenner op het idee om pus te onttrekken aan een koepok puistje op de huid van het negenjarig melkmeisje, Sarah Nelmes. Hij injecteerde het pus bij een ander organisme…

Zondag vertelt Daniel uitvoerig deze geschiedenis.

We leren ook bij over mRNA gentherapie. Over de klinische studies, bijwerkingen en wetgeving hieromtrent.

 

Lessen (theorie) / Lessen (praktijk) / Lesmateriaal /
Privé sessies / Herhalingslessen / Praktisch 

 

Speciale Lessenreeks: Zielsoorzaken van ziekte (ook achteraf bestelbaar)

  • Woensdag 11 MEI 2022 – Corona Special: onwetendheid versus angstpsychose
  • Zondag 29 MEI 2022 – CVS en Fybromyalgie
  • Zondag 12 JUNI 2022 – Kanker
  • Zondag 26 JUNI 2022 – Vaccinatie

5 logisch opeenvolgende sessies, met herhalingslessen.
Steeds met praktische oefeningen die aansluiten bij het thema,
gegeven door een vakkundige in dat gebied.

 

Je ontvangt na bestelling achteraf ook steeds de terugkijklink en het lesmateriaal.

Je kan de lessen ook apart bestellen via de website.

Omdat we met vragen zitten, omdat we  naar oplossingen zoeken.

Compleet denken, voelen; ZIJN.

 

Programma voormiddag

Vanaf 10u- 12u30: theorie

10u-11u30: Sessie met Healthman Daniel Terweduwen + beantwoorden vragen chats over leerstof

11u30: Korte pauze

11u40-12u30: antwoord op specifieke vragen studenten

 

wees op de hoogte !

ZONDAG 26 juni 2022 om 10u

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00sec

prijs per les €25 €20 vvk prijs 

inschrijving via Chipta, u krijg de Zoom toegang in uw mailbox.

Dit is een online ZOOM symposium. 

U moet Zoom downloaden en krijgt een toegang om dit van thuis te volgen.
Een camera en/of micro is niet nodig, maar wel indien u vragen wil stellen in het debat.
Je kan Zoom op je computer installeren of als app op je gsm of via je browser zelfs (info hier)

 

Een online symposium, 
hoe werkt dat?

We werken met Zoom, het gekende platform waar honderden mensen samen kunnen video vergaderen. U krijgt een toegang om de hele dag vanuit uw zetel of op de tablet/gsm het symposium te volgen.

U kan de presentaties en sprekers volgen, vragen stellen, mee doen aan het debat,… En nadien krijgt u ook nog es toegang tot de video van de volledige dag.

OPGELET! Deze lezingen zijn geen medisch advies. 

Disclaimer: niets van wat in dit webinar wordt verteld mag opgevat worden als medisch advies. De sprekers zijn geen dokters, maar therapeut. Indien je beslissingen neemt op basis van deze theorie die we in deze seminar meegeven, dan is dat op eigen verantwoordelijkheid. Vanuit de Germaanse geneeskunde en de Ayurveda samen met kennis en ervaringen van echte wetenschappers zoals Dr. Stefan Lanka, Dr. David crowe, Dr. Tom Cowan, Dr. Geerd Ryke Hamer en Dr. Andrew Kaufmann willen we je aanmoedigen om op zelfonderzoek te gaan en zelf kennis te vergaren. Gebrek aan kennis is hoofdoorzaak van ziekte.

Deze academie is een explosief stuk die we hopen dat je het meermaals bekijkt en bestudeerd en ook deelt. We gebruiken veel metaforen om deze moeilijk materie te verduidelijken. We hopen dat je angst voor ziekte en “corona” voorgoed verdwijnt met deze nieuwe inzichten. We hopen dat het debat over het niet-bestaan van de vermeende virussen en infectie theorieën (zoals AIDS, BSE, SARS, MERS, Corona en de verschillende griep-syndromen bij dieren) niet moet leiden tot gevaarlijke conclusies over de eigen gezondheid, of zelfs tot het verstoren van de openbare orde, en daarom vragen we dan ook uitdrukkelijk aan eenieder die geïnteresseerd is in de feiten om emotioneel onbevooroordeeld, consistent en objectief met dit onderwerp om te gaan. Kennis over je gezondheid geeft vrijheid.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)