Australische politicus staat op tegen tirannie: ‘We hebben er genoeg van!’

Politicus George Christensen eiste maandag tijdens een speech in het Parlement van Australië het opheffen van alle coronamaatregelen en het herstel van vrijheid in Australië.

Op 3 december 1854 vond in goudmijnstad Ballarat in deelstaat Victoria een gewapende burgeropstand plaats, ook wel bekend als de Eureka Stockade. De inwoners van de stad stonden op tegen tirannie en verdrukking.

“Het afgelopen weekend stonden mannen en vrouwen in dit land opnieuw op tegen tirannie en net als bij Eureka zetten de autoriteiten schandelijk genoeg wapens in en werden Australiërs beschoten,” zei Christensen.

We hebben genoeg van alle beperkingen

De politicus zei achter de betogers te staan en te zullen strijden voor hun rechten en vrijheden. “We hebben genoeg van alle beperkingen. De beperkingen hebben het virus niet tegengehouden en zullen het virus niet tegenhouden.”

“Australië moet leren leven met Covid-19 in plaats van er constant bang voor te zijn,” benadrukte Christensen.

Ik eis dat vreedzame betogers nooit meer worden beschoten in dit land

“Wij, het volk, willen onze vrijheid terug. Wij eisen dat er geen lockdowns meer komen. Wij eisen dat er geen avondklok meer komt. Wij eisen dat er geen mondkapjesplicht meer komt. Wij eisen dat de staatsgrenzen niet meer worden gesloten. Wij eisen dat er een einde komt aan privacyschending. Wij eisen dat er niet langer wordt gediscrimineerd tussen gevaccineerde en ongevacineerde Australiërs. Wij eisen dat onze vrijheid wordt hersteld. En ik eis dat vreedzame betogers – vaderlandslievende, vrijheidslievende mannen en vrouwen – nooit meer worden beschoten in dit land,” zei de politicus.

Bron met video: 9forNews d.d. 24 augustus 2021

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Australische politicus staat op tegen tirannie: ‘We hebben er genoeg van!’

  • 30 augustus 2021 om 19:02
    Permalink

    Als de bevindingen van Sivan Gazit et alia door andere wetenschappers worden bevestigd dan hoeven we inderdaad niet bang te zijn voor dat beruchte virus. Want volgens het team rond Gazit biedt een natuurlijk immuunsysteem een 33 keer betere bescherming tegen de Delta variant dan twee doses van het mRNA vaccin van Pfizer. Zie: https://doi.org/10.1101/2021.08.24.21262415 .

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 − twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.