AstraZeneca waarschuwt voor frequente auto-immuunziekte door vaccinatie

De Rote-Hand-Brief (RHB) is een informatiebrief die in Duitsland gewoonlijk door farmaceutische bedrijven wordt gebruikt om beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg in te lichten over nieuw vastgestelde risico’s van geneesmiddelen, om partijen geneesmiddelen met gebreken terug te roepen of om andere belangrijke informatie mee te delen. 

Het is opvallend dat een van de vaccinproducenten nu zelf waarschuwt voor het eigen vaccin.

In een zogenaamde rode-handbrief die onlangs door AstraZeneca werd verstuurd, wordt gewaarschuwd voor gevaarlijke gevolgen van het genetisch gemanipuleerde vectorvaccin genaamd “Vaxzevria“. Daarin schat het farmaceutisch bedrijf dat “immuungeïnduceerde trombocytopenie” vaak voorkomt, namelijk bij 1 tot 10 procent van de gevaccineerden. En dit al na de eerste dosis. Dit betekent dat er bij gevaccineerden een voortdurend risico bestaat op gevaarlijke trombose en bloedingen.

Trombocytopenie is een tekort aan bloedplaatjes, die hoofdzakelijk verantwoordelijk zijn voor de hemostase en de bloedstolling. Aangezien de deficiëntie door het immuunsysteem wordt veroorzaakt, is het een auto-immuunziekte die levenslang blijft bestaan. Het wordt uitgelokt door antilichamen tegen bloedplaatjes factor 4. Dat wil zeggen dat je eigen antilichamen de bloedplaatjes onschadelijk maken. Het lichaam onthoudt hoe het deze antilichamen moet vormen en de ziekte kan dus over een lange periode terugkeren, zoals het geval is bij auto-immuunziekten.

Tot dusver bleken alle gevaccineerde mensen bij wie deze trombocytopenie werd vastgesteld, deze PF4-antilichamen te hebben. Maar andere gevaccineerde mensen zijn niet op hen of op de D-dimeer trombose-indicator getest. Dus niemand weet hoe wijdverspreid deze auto-immuunziekte en trombose neiging eigenlijk is. Deskundigen zoals Sucharit Bhakdi en Wolfgang Wodarg waarschuwen hier al maanden voor en dringen erop aan dat deze tests op grotere schaal worden uitgevoerd.

AstraZeneca schrijft dat ze nog niet veel weten en dat er nog onderzoek nodig is. Niettemin komen zij op bladzijde 2 van de brief tot de volgende conclusie:

“Volgens informatie van deskundigen wordt een aandoening die lijkt op atypische door heparine geïnduceerde trombocytopenie (aHIT) als de meest plausibele hypothese beschouwd, gezien de overeenkomsten in zowel het serologische profiel als de klinische symptomen en het verloop bij de getroffen patiënten”.

Auto-immuunreacties kunnen uit de hand lopen door verschillende prikkels. Bijvoorbeeld, als gevolg van een recente infectie met een van de veel voorkomende coronavirussen. Door verwondingen, schokken, verzwakking van het immuunsysteem en dergelijke. Gevaccineerde mensen worden dus blootgesteld aan permanent gevaar, meldt TPK.

Aangezien PF4-antilichamen slechts bij een zeer beperkte groep mensen zijn gemeten, is het niet bekend hoe wijdverbreid het probleem is. Het kan net zo goed aanwezig zijn bij 100% van de gevaccineerden. Daar komt nog bij dat volgens de farmaceutische vereniging Pharmig slechts 6% van de ernstige bijwerkingen daadwerkelijk wordt gemeld en in de databanken wordt opgenomen.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.