Artsen voor Vrijheid is vriend van Artsen Covid Collectief

Word vriend van het Nederlandse Artsen Covid Collectief en steun de gemeenschappelijke missie. Internationaal staan we samen sterker!

Op de website van Artsen Covid Collectief wordt het aantal vrienden bijgehouden. Hoe meer vrienden, hoe groter de stem is in het publieke debat. Vriend worden kan eenvoudig door een formulier in te vullen, via deze weblink. Er zijn geen rechten of verplichtingen aan verbonden. Ze publiceren ook geen namen van vrienden op de website.

Zoals je kunt zien houdt Artsen Covid Collectief bij hoeveel artsen, medisch professionals en niet-medici hen steunen. Aan de artsen en medisch-professionals vragen ze om het BIG-nummer op te geven. Zonder BIG-nummer ben je ook steeds welkom als vriend!

In het formulier kun je ook aangeven of je de nieuwsbrief wilt ontvangen. De nieuwsbrief verschijnt regelmatig en houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen en activiteiten.

Bedankt alvast voor je steun aan Artsen Covid Collectief. Met meer (internationale) vrienden en meer steun kunnen ze meer impact hebben!

Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Artsen Covid Collectief

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 − een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.