Artsen voor de Waarheid: tienduizenden medici spannen rechtszaak aan en eisen einde aan Covid-tirannie

Tienduizenden, en nu misschien zelfs honderdduizenden artsen, verpleegkundigen en vele andere medische beroepsbeoefenaren over de hele wereld ondernemen actie om de misinformatie te bestrijden die wordt verspreid door regeringen en door de regering gecontroleerde media die valse propaganda blijven publiceren over Covid.

Hierbij de link naar het volledige artikel in Frontnieuws d.d. 7 februari 2021: https://www.frontnieuws.com/artsen-voor-de-waarheid-tienduizenden-medici-spannen-rechtszaak-aan-en-eisen-einde-aan-covid-tirannie/

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

12 gedachten over “Artsen voor de Waarheid: tienduizenden medici spannen rechtszaak aan en eisen einde aan Covid-tirannie

 • 8 februari 2021 om 10:34
  Permalink

  Beste,
  U haalt de geloofwaardigheid van ‘artsen voor vrijheid’ volledig onderuit door te linken naar het post-truth platform Frontnieuws, dat onder andere Trump positief benadert en bemoedigend verslag brengt over zijn nieuw social media platform. Dit zit niet ver verwijderd van de beweging wereldwijd die denkt dat de gevestigde orde pedofielen zijn en dat alle nieuws fake is. Als je weldenkende mensen wil meekrijgen in de missie van Artsen voor Vrijheid, kan ik aanraden om zeer zorgvuldig te zijn in welke linken je legt. Op deze manier zal je anders, terecht, verweten worden dat je complotdenkers bent. Waardoor de inhoud (kritiek op coronabeleid) verloren gaat. Met vriendelijke groeten, Lotte

  Beantwoorden
  • 8 februari 2021 om 21:34
   Permalink

   Er zijn nochtans genoeg bewijzen van andere betrouwbare media over de gestolen verkiezingen in de VSA. Dat het om een groep ‘gevaarlijke’ heerschappen gaat, die ook pedofielen en kindermoordenaars zijn, valt te bewijzen. Waarom deze stelling de geloofwaardigheid van ‘artsen voor vrijheid’ zou onderuit halen, ontgaat me een beetje.

   Beantwoorden
  • 8 maart 2021 om 13:13
   Permalink

   Beste Lotte,

   Frontnews wordt door de mainstreammedia inderdaad aangeduid als onbetrouwbaar. Nochtans is deze website door wikipedia, die echter ook al geïnfiltreerd is door zelfverklaarde factcheckers, niet opgenomen in de lijst van fakenewswebsites. Dus Frontnews op basis van informatie van de mainstreammedia aanwijzen als onbetrouwbaar is wel zeer kort door de bocht.

   Hieronder trouwens een korte bloemlezing van de “misleidende info” van de mainstreammedia:
   – het gebruik van een foto van de Ebola-crisis in het Militair hospitaal in Neder-over-Heembeek om de ernst van de coronacrisis in België te duiden . (VRT)
   – het gebruik van beelden uit een Italiaanse kliniek om de Belgische coronacrisis te duiden.
   ( VTM, waar ze zich later wel voor hebben verontschuldigd)
   – de objectie informatie over de presidentsverkiezingen in de VS. Björn Soenens en Greet De Keyser gingen net nog niet bij Joe Biden op de koffie. Objectiviteit nul. Trouwens over het verloop van de verkiezingen kan ik nog wel het één en ander zeggen, maar dat is een ander debat.
   – beelden door mainstreamzender ABC van de zogenaamde aanval van Trump op Iran. Deze beelden bleken te komen van een militaire show in Pennsylvania.
   – Project Veritas over de leugens van mainstreamzender CNN
   – De massale Nieuwjaarsverkrachtingen door vluchtelingen werd door de mainstreamzenders pas een aantal dagen later gebracht, met lange tanden en omdat ze ze niet anders meer konden. Op de sociale media werd dit nieuws al diezelfde nacht gebracht…
   – Het verzwijgen van de juiste toedracht bij rellen in Molenbeek (VRT)
   enz….enz…..enz….

   Mijn archief is redelijk uitgebreid, dus op verzoek kan ik je deze “fakenewswaslijst” van de volgens jou
   betrouwbare media wel bezorgen.

   Wakker worden zou ik zeggen…..

   Beantwoorden
 • 14 februari 2021 om 23:28
  Permalink

  100 % akkoord met deze reaktie. De mensen achter ‘artsen voor vrijheid’ en ‘viruswaanzin’ ijveren voor maatregelen die niet disproportioneel zijn en voor een open debat waarin kritische stemmen niet gecensureerd worden en dat is hun goed recht. Vandaag 14 februari kreeg dr. Hilde De Smet eindelijk op de openbare omroep de kans haar standpunt te verdedigen in de 7de dag. Er werd aangehaald dat ze twijfel zaait ivm het vaccin. Door op deze site te verwijzen naar artikels van complottheorie websites en ook de Great reset, wordt die twijfel alleen maar groter. Wie of wat kun je nog geloven: de mainstream media, de virologen, andere experten, de overheid, de farmabedrijven, artsen voor vrijheid ? Het is een rotzooi geworden. Mensen hebben nood aan geloofwaardigheid en de waarheid maar ik weet echt niet bij wie ik ze kan vinden. Vanwege een weldenkend mens.

  Beantwoorden
  • 15 februari 2021 om 13:19
   Permalink

   Wie zoekt die vindt. En ook: niet weten is beter dan weten. Want wie weet dat hij niet weet, gaat op zoek. Dat is de weg van de wijsheid, vorderend inzicht, steeds bereid weer verder te zoeken, op weg naar de waarheid. Wat je niet begrijpt, kan je naast je leggen. Er is ook veel wat afleidt van de weg. Veel plezier op je tocht. In het geloof dat de waarheid aan het licht komt.

   Beantwoorden
  • 24 februari 2021 om 01:15
   Permalink

   Eh sorry maar The great reset is geen “complottheorie”. Je kunt het gewoon allemaal vinden op de site`s van de betrokken architecten van dit plan. Claus swaab, WEF, VN etc.

   Beantwoorden
  • 3 maart 2021 om 16:43
   Permalink

   Totalitaire regimes houden niet van twijfel.
   Maar “Twijfel is het begin van wijsheid” wist Aristoteles al.
   En Russell: “De moeilijkheid met de wereld is dat de dommen zelfverzekerd zijn en de verstandigen met twijfel vervuld.”
   Propaganda is zo oud als de mensheid en veel van wat we altijd voor waar hielden propaganda. Leer te twijfelen aan alles en te genieten van de nieuw te ontdekken wereld!

   Beantwoorden
  • 28 juli 2021 om 15:44
   Permalink

   Hoi,
   Volgens mij is er sinds de Egyptenaren niet veel nieuws. Een beperkte groep bepaald hoe het leven er voor de meerderheid uit ziet. Omdat dat in het verleden ietsje subtieler gebeurde hadden de meesten van ons dit niet in de gaten.
   Zo zijn in de afgelopen 50 jaar (bijna) alle landen aangevallen die nog hun eigen munt voerden. En de afgelopen weken zijn er in Afrika 5 regeringsleiders vermoord die openlijk nee tegen de plandemie gezegd hebben.
   Mijn ervaring: vertrouw op je eigen waarneming. En dat is lastig in een wereld waarvan we nog nauwelijks of geen grip hebben op veel dingen die we denken nodig te hebben zoals computers, mobiele telefoons enz.. Ook bij de veel beroepen wordt er al jaren verwacht dat je doet wat je meerdere je opdraagt, zonder je zicht hebt op wat dit eigenlijk teweeg brengt.. Dus ja, dan is het of meelopen, of je eigen intuïtie en waarneming vertrouwen. En goed letten op wat je hart je verteld 🙂

   Beantwoorden
 • 15 februari 2021 om 14:39
  Permalink

  follow the money. Wie heeft er gigantische belangen bij dit covid verhaal. dit is slechts het begin. Wie zich zelf goed informeert en alle stukjes bij elkaar legt komt tot de vaststelling dat niets nog is wat ze ons willen doen geloven … als artsen in sommige landen ruim betaald worden voor iedere vaccininjectie dan staat dat haaks op alle ethiek en logica. Hier wordt ons iets opgedrongen wat niet klopt.

  Beantwoorden
 • 26 februari 2021 om 17:53
  Permalink

  ….10.000 , misschien zelfs nu 100.000-en? Niet echt vertrouwenwekkende informatie!

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2021 om 23:54
  Permalink

  Zit nog te wachten op rechtspraak. Lol ! Willem Engel en consorten (en alle artsen van deze site) dienen een contract te tekenen indien geveld door corona geen ziekenhuisbehandelingen voor hen !!!!!! Zo ook ex-verpleegkundige Marga Bult en famiie, indien corona geen hulp bieden !

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.