Artsen roepen op tot wereldwijde verspreiding van vit D omdat het Covid ziekenhuisopnames en sterfgevallen sterk beperkt

Meer dan tweehonderd artsen en wetenschappers hebben zich verenigd om de wereldwijde distributie van vitamine D te stimuleren, om zo infecties te helpen behandelen maar ook ziekenhuisopnames, IC-opnames en sterfgevallen sterk te verminderen. De artsen roepen alle regeringen en gezondheidszorgstelsels over de hele wereld op, om onmiddellijk vitamine D aan te bevelen en te distribueren onder volwassen bevolkingsgroepen.

Lang voor covid-19 was het grootste deel van de wereldbevolking fysiek voorbestemd om aan infecties te lijden. Dit komt omdat 70% van de wereldbevolking een tekort heeft aan vitamine D en een zwak immuunsysteem. Alle huidige medische onderzoeken tonen aan dat een tekort aan vitamine D de gemeenschappelijke factor is achter covid-ziekenhuisopname, IC-opname, ernstige ziekte en dood.

Vitamine D is zowel goedkoop als niet giftig. Het had al wereldwijd kunnen worden toegediend aan mensen tijdens de pandemie, maar volksgezondheidsinstanties van de NIH tot de CDC kozen schandelijk genoeg voor de tegenovergestelde benadering, wat tot nodeloos leed en sterfte heeft geleid.

De artsen hebben meer dan 188 wetenschappelijke artikelen over vitamine D geanalyseerd en zijn het eens dat:

- Hogere vitamine D bloedwaarden worden geassocieerd met een lager aantal SARS-CoV-2 infecties.
- Veel artikelen geven aan dat vitamine D een sterkere invloed heeft op COVID-19 dan de meeste andere gezondheidsaandoeningen.
- Hogere vitamine D-waarden worden geassocieerd met een lager risico op een ernstig geval(ziekenhuisopname, ICU of overlijden).
- Uit interventiestudies en gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken blijkt dat vitamine D een zeer doeltreffende behandeling kan zijn.
- Veel papers onthullen verschillende biologische mechanismen waardoor vitamine D COVID-19 beïnvloedt.
- Causale inferentie modellering, Hill's criteria, de interventiestudies & de biologische mechanismen geven aan dat de invloed van vitamine D op COVID-19 zeer waarschijnlijk causaal is, niet slechts correlatief.
- De COVID-19 pandemie houdt zichzelf voor een groot deel in stand door besmetting van mensen met een laag vitamine D gehalte, waarbij de sterfte grotendeels geconcentreerd is bij mensen met een tekort.

De artsen en wetenschappers zijn het erover eens dat alle volwassenen minstens twee weken lang elke dag 10.000 IE vitamine D3 moeten innemen om het circulerende vitamine D-gehalte in hun bloed op een voldoende hoog niveau te brengen. Zij bevelen ook aan dat elke volwassene daarna elke dag 4.000 IE vitamine D3 inneemt om een gezond niveau te handhaven. Zij bevelen aan dat risicogroepen (donkere huid, overgewicht) het dubbele van die hoeveelheid innemen. Patiënten die met covid-19 in het ziekenhuis worden opgenomen, moeten een hogere dosis krijgen. Uit twee belangrijke studies van 2020 bleek immers dat patiënten die gedurende 7 dagen dagelijks 60.000 IE vitamine D kregen, meer kans hadden om te herstellen zonder complicaties of overlijden.

Lees het volledig artikel hier.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 9 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.