Anthony Fauci: ‘Zonder extra problemen met varianten komen we eind 2021 in de buurt van normaal leven’

Als het van bepaalde partijen afhangt, zal de mensheid vanaf nu onder een constante angst en dreiging van een virus moeten leven, met het gevolg van terugkerende maatregelen, zware beperking van vrijheden en constante monitoring.
Dit uiteraard onder het agenda van The Great Reset van het WEF. In elk land zijn er immers propagandisten aangeduid om dit agenda uit te voeren. Met dank aan de politiek, media en virologen.

We vragen ons af hoe we het zo lang overleefd hebben als mensheid?
Hoe ervaart u de maatregelen na een jaar?

Vanaf nu is wetenschappelijk inzicht leidend in de Amerikaanse aanpak van het coronavirus, zeiden viroloog Anthony Fauci en Witte Huis-beleidsadviseur Andy Slavitt vrijdag in een online persconferentie waar Knack aan deelnam. ‘We zullen het debat voeren op basis van data en feiten.’

Anthony Fauci: 'Zonder extra problemen met varianten komen we eind 2021 in de buurt van normaal leven'
Viroloog Anthony Fauci, 21 januari 2021. © Reuters

Een van Joe Bidens campagnebeloftes was vanaf dag één de aanpak van de coronacrisis de absolute prioriteit te maken. In dat licht heeft hij in de eerste weken van zijn presidentschap gelijk een aantal stappen gezet: van de aanschaf van genoeg vaccins om de hele Amerikaanse volwassen bevolking te vaccineren tot het verplichten van mondmaskers in federale gebouwen door het hele land.
Betalend artikel op Knack

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.