Anesthesieassistent: “Deze prik is een sterk recept voor auto-immuunellende, meiden doe het svp niet!”

Enkele weken geleden plaatste anesthesieassistent Lynn Casotti, die benadrukt op eigen titel te spreken, een bericht op LinkedIn over klachten die ze jarenlang toeschreef aan allergie, vermoeidheid of stress.

Een natuurgeneeskundige vertelde haar dat ze vaccinatieschade had opgelopen. De klachten waren begonnen nadat ze de hepatitis B-prik had gekregen. Na het ontstoren namen de klachten af. “Voor mij geen vaccins meer, nooit meer,” aldus de zorgverlener.

Casotti zegt zich veel zorgen te maken om haar collega’s die nu het ‘coronavaccin’ krijgen, met name jonge vrouwen. “Deze prik is een sterk recept voor auto-immuunellende, meiden doe het svp niet!”

Veel steunbetuigingen

Gisteren besloot ze haar bericht met tegenzin te verwijderen nadat ze naar eigen zeggen werd geconfronteerd met ‘stasi-achtige praktijken’. “Gezien ik post op persoonlijke titel heb ik geen zin in dreigementen, verwijzingen en meldingen naar een ex-werkgever of werkgever die hier niets mee te maken hebben,” licht ze toe.

Ze krijgt veel steunbetuigingen. Zo schrijft Karin: “Ik sta achter je, Lynn. Helaas ook bekend met het fenomeen schade en ook zwartgemaakt en belaagd.” Reina zegt dat haar tennismaatje en gezonde vriend sinds zijn vaccinatie vorige week erg ziek is geworden. “Heeft een dag in het ziekenhuis gelegen en heeft nu al 7 (!) dagen 24/7 de hik.”

Blijvende schade

“Mijn vader werd na zijn eerste Pfizer-prik al snel ziek en overleed binnen 24 uur,” reageert Milko. “Als ik dat ergens schrijf, wordt er steeds op soms pijnlijke wijze geschreven dat er geen bewijs is dat het door die prik kwam.”

Huib somt op: “Een collega van me werd onwel na Astra. Helaas bovenaan de trap. Viel flauw en van de trap [gevallen]. Een chirurg kreeg heel hoge koorts, doodziek. Werkt nu weken later nog steeds niet. Een anesthesist werd na Astra zo ziek dat hij twee dagen opgenomen werd. Vriendin van dochter in het Radboud met trombocytopenie, trombose. Blijvende schade. Allemaal binnen het kleine kringetje waarin ik verkeer.”

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + 15 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.