Amerikaanse werkgevers die COVID-vaccins verplichten, kunnen aansprakelijk worden gesteld voor “elke bijwerking”

De federale Occupational Safety and Health Administration (OSHA) waarschuwt werkgevers dat zij aansprakelijk zullen worden gesteld voor eventuele bijwerkingen als gevolg van een verplicht COVID-19 ‘vaccinatie’-beleid.

Als een werknemer die gedwongen werd zich te laten injecteren met het experimentele gentherapie-serum bijvoorbeeld verlamd raakt of overlijdt, zal dat letsel of die dood worden beschouwd als “werkgerelateerd”, wat betekent dat de werkgever verantwoordelijk zal worden gehouden.

In de sectie “Vaak gestelde vragen” van een nieuwe OSHA leidraad die werd uitgegeven op 20 april, legt het agentschap uit dat alle werkgevers die experimentele COVID-19 injecties verplichten, alle bijwerkingen die het gevolg zijn van de injecties moeten registreren.

“Als u uw werknemers verplicht zich te laten vaccineren als arbeidsvoorwaarde (d.w.z. om werkgerelateerde redenen), dan is elke bijwerking van het COVID-19-vaccin werkgerelateerd. De bijwerking moet worden geregistreerd als het een nieuw geval is volgens 29 CFR 1904.6 en voldoet aan een of meer van de algemene registratiecriteria in 29 CFR 1904.7.”

Dit betekent dat werkgevers die proberen hun werknemers te dwingen zich te laten injecteren, zichzelf blootstellen aan rechtszaken, werknemerscompensatieclaims en een negatief effect op hun veiligheidsstatus. Het is dus op eigen risico, werkgevers.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.