Amerikaanse gezondheidsautoriteit spendeerde meer dan 400.000 dollar aan het enten van geaborteerde foetale scalpen op muizen en ratten

Het federale gezondheidsagentschap dat geleid werd door Dr. Anthony Fauci, nu de belangrijkste medische adviseur van de Biden-regering, heeft meer dan 400.000 dollar uitgegeven aan de financiering van verschillende experimenten waarbij de scalpen van geaborteerde foetussen werden geënt op levende muizen en ratten.

Het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), waaraan Fauci sinds de jaren tachtig leiding heeft gegeven, heeft een tiental onderzoekers aan de Universiteit van Pittsburgh gefinancierd, waarvan hun bevindingen in september jl. in het tijdschrift Nature werden gepubliceerd.

Volgens het wetenschappelijk tijdschrift met de titel “Development of humanised mouse and rat models with full-thickness human skin and autologous immune cells”, hadden de experimenten tot doel de aanleg van de menselijke huid voor het ontwikkelen van infecties vast te stellen met behulp van “modellen” van muizen en ratten.

De experimenten omvatten “transplantatie van menselijke foetale huid” om “een platform te bieden voor het bestuderen van menselijke huidinfecties”.

De onderzoekers schreven dat de “menselijke huidweefsels” die in de experimenten werden gebruikt, afkomstig waren van “de hoofdhuid en het dorsale gedeelte” van “donoren”, dat wil zeggen foetussen die werden geaborteerd.

Fauci en zijn gezondheidsagentschap hebben meer dan 400.000 dollar uitgegeven aan de financiering van experimenten waarbij de hoofdhuid van geaborteerde menselijke foetussen op ratten en muizen werd geënt, bron: Nature.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + 11 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.