America’s Frontline Doctors: “Onze kinderen zouden nooit het experiment mogen zijn.”

Een groep Amerikaanse artsen probeert te voorkomen dat het coronavaccin ook op grote schaal aan kinderen jonger dan 16 jaar wordt toegediend. Medici van America’s Frontline Doctors hebben juridische stappen genomen. Ze zijn fel gekant tegen het toedienen van experimentele producten aan kinderen waar geen langetermijnonderzoek naar gedaan is.

“We hebben nog nooit zoveel bijwerkingen gezien bij welk vaccin dan ook zonder dat de FDA (Amerikaanse medicijnwaakhond, red.) actie onderneemt,” zei kinderarts Angelina Farella van America’s Frontline Doctors. “Het rotavirusvaccin werd na 15 gevallen van bijwerkingen van de markt gehaald en het Mexicaanse griepvaccin na 25 sterfgevallen.”

Medisch gezien niet nodig

“Maar nu blijkt uit gegevens van het CDC (Amerikaanse RIVM, red.) dat het aantal sterfgevallen door deze vaccins met 12.000 procent is gestegen, en toch willen ze dit nog steeds aan onze kinderen geven,” voegde ze toe. “Onze kinderen zouden nooit het experiment mogen zijn.”

Dr. Farella wees er verder op dat kinderen geen enkel risico lopen op corona en dat het medisch gezien niet nodig is om jonge kinderen te vaccineren.

Mensen worden misleid

“Mensen worden hier misleid en we moeten ervoor zorgen dat we onze kinderen niet van hun toekomst beroven wegens haast om een vaccin toe te dienen dat niet volledig is getest en goedgekeurd,” zei arts Teryn Clarke van America’s Frontline Doctors.

De Verenigde Staten en Canada hebben het Pfizer-vaccin onlangs goedgekeurd voor noodgebruik voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar. Voor tieners vanaf 16 jaar was het al goedgekeurd. Als het aan zorgminister De Jonge ligt, gaan we kinderen vanaf 12 jaar ook in Nederland vaccineren tegen corona, elk jaar.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.