Mogelijke gevolgen van het corona vaccin volgens nieuwe studie: ontwikkeling van degeneratieve ziekten zoals ALS, Alzheimer e.a.

Een (nieuwe) studie toonde aan dat het coronavaccin van Pfizer Alzheimer en andere ziekten kan veroorzaken, welke helaas niet zo groot in de openbaarheid is gekomen.

In een schokkende nieuwe studie over de COVID-19-vaccins werd het ontdekt dat het Pfizer-coronavaccin op lange termijn gezondheidseffecten kan hebben,
voorheen onbekend, waaronder “ALS, Alzheimer en andere neurologische “degeneratieve ziekten.”

Op prionen gebaseerde ziekten zijn een vorm van neurodegeneratieve ziekten, volgens de CDC Medische aandoeningen, wat betekent dat het Pfizer-vaccin langdurige schade kan veroorzaken als het gaat om negatieve gezondheidseffecten gerelateerd aan de hersenen.
Dit is met name zorgwekkend omdat het Pfizer-vaccin er één is met mRNA-Gen therapie, een vaccin dat nieuwe eiwitten bevat en niet getest is op de mogelijke gevolgen hieromtrent en kan volgens het onderzoek zelfs in het menselijk genoom worden geïntegreerd, aldus de studie van The Nationale Library of Medicine.

Met andere woorden, nadat het vaccin is toegediend kan op elk moment in het leven degeneratieve hersenziekten zich voordoen.

“De RNA-sequentie van het vaccin en de interactie met het spike-eiwit waren onderzocht op het potentieel van de intracellullaire RNA-bindende eiwitten TAR DNA
(TDP-43) en Fused in Sarcoma (FUS) in hun transformatie naar pathologische prionvormen”, legt het rapport uit. TDP-43 is een eiwit dat volgens Alzpedia bekend staat dat het dementie, ALS en zelfs de ziekte van Alzheimer veroorzaakt. Met een verwijzing naar de Human Genome Database staat het bekend dat het FUS-eiwit ALS en hevige spiertrillingen kunnen veroorzaken. Bron

Dit laatste verklaard ook de ernstige filmpjes die we voorbij zagen komen!

Het experiment dat voor het onderzoek/rapport is uitgevoerd, was bedoeld om vast te stellen of de twee schadelijke eiwitten zich nestelen zich in ons DNA, zoals een mRNA verwacht te doen.


Uit het rapport bleek dat “het vaccin RNA-specifiek is” Het heeft dus sequenties die ervoor kunnen zorgen dat TDP-43 en FUS in hun pathologische prionvormen transformeren”, wat betekent dat beide eiwitten dus de potentiële eigenschap hebben om zich in ons DNA te nestelen en schadelijke neurologische ziekten veroorzaken.

Conclusie

De samenvatting van het rapport komt tot de volgende conclusie:

“De bijgevoegde bevindingen en andere potentiële risico’s doen de auteur geloven dat de wettelijke goedkeuring van de op RNA gebaseerde vaccins voor SARS-CoV-2 veel te voorbarig was en dat het vaccin veel meer kwaad dan goed kan doen.”

Ze eindigen zelfs met deze waarschuwing: “Het vaccin kan zelfs een biowapen zijn… nog gevaarlijker dan de oorspronkelijke infectie.”

National File nam vervolgens contact op met de CDC om erachter te komen waarom o.a. het Pfizer vaccin ondanks dit geloofwaardige bewijs, toch de vaccins op de markt blijven?!! Na publicatie en berichtgeving is er geen enkele reactie ontvangen.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.