Alle gekheid op een stokje: Mainstream media verkondigen dat gevaccineerde mensen die aan COVID sterven het ‘bewijs’ zijn dat de injecties werken (!)

Je kunt dit gewoon niet meer verzinnen. De mainstream media proberen mensen er letterlijk van te overtuigen dat ondanks het feit dat de meeste “COVID-19” sterfgevallen mensen zijn die volledig gevaccineerd zijn, dit juist betekent dat het vaccin ‘effectief en onvolmaakt’ is.

Volgens een artikel in de Guardian is het vaccin “effectief en onvolmaakt.”

Ziet iemand anders ook de tegenstrijdigheid in die twee woorden?

Noem me gek, maar als het effectief is, zou het dan niet moeten beletten dat mensen COVID-19 krijgen?

Als het “vaccin” “effectief” is, hoe kan het dan onvolmaakt zijn? Als het “onvolmaakt” is, hoe kan het dan effectief zijn?

Het establishment lacht zich waarschijnlijk krom om de belachelijke propaganda die ze de goedgelovige burgers kunnen laten geloven.

De kop van het artikel:

“Waarom de meeste mensen die nu sterven aan Covid in Engeland, gevaccineerd zijn”.

De eerste regel:

“Zie dit niet als een slecht teken, het is precies wat we verwachten van een effectieve maar onvolmaakte prik.” – Guardian

Dus ziek worden en sterven aan de infectie waartegen het “vaccin” je zou moeten beschermen betekent dat het werkt? Het feit dat het vaccin niet werkt betekent dat het werkt.

We snappen het.

Bedankt voor de opheldering, MSM.

Het wordt nog ‘beter‘:

Ze zeggen dat het vaccin effectief is, wat betekent dat het een vaccin is dat de COVID-19 infectie en overdracht op een gevaccineerde persoon voorkomt.

Het rapport van Public Health England onthult ook dat bijna een derde van de sterfgevallen door de Delta-variant bij ongevaccineerde mensen boven de 50 zijn, wat verrassend kan zijn gezien de hoge vaccinatiegraad; OpenSAFELY schat bijvoorbeeld meer dan 93% onder de 65-69-jarigen. – Guardian

Zijn de injecties niet bedoeld om iemand beter te beschermen tegen het Covid-virus? Dat is wat ons werd verteld toen de injecties voor het eerst werden aangekondigd als oplossing uit deze crisis.

We weten nu dat precies het tegenovergestelde waar is, aangezien “gevaccineerde” mensen in een veel hoger tempo besmet raken en sterven aan Covid-ziektekiemen dan ongevaccineerde mensen. Om het duidelijk te stellen, het slaat nergens op.

Uit de technische briefing van 25 juni van de PHE blijkt dat het percentage mensen dat is overleden aan de “Delta variant” van COVID-19 was gestegen tot 43% (50 van 117), waarbij de meerderheid (60%) ten minste één dosis had gekregen. Deze informatie, komende uit hun eigen statistieken, zou genoeg mensen moeten laten zien wat een hoax deze oplichterij is en wat een joke het “vaccin” is geworden.

Het lijkt wel een aflevering uit de “Twilight Zone”. Niets is nog logisch en de krantenkoppen worden steeds vreemder naarmate de vaccinnazi’s dichter bij het injecteren van hun gewenste percentage mensen komen. Wat gebeurt er als ze hun doel bereikt hebben?

Blijf alert en voorbereid. Deze “vaccin”-propaganda zal niet stoppen, sterker nog, het zal waarschijnlijk versnellen als ze geen gewillige proefkonijnen meer hebben.

Weet wat er aan de hand is, stel de vragen en blijf kritisch denken en onderscheidingsvermogen gebruiken.

Geloof niet zomaar, vooral nu niet.

Kijk naar wat er echt aan de hand is en volg de links.

Die worden niet voor niets gegeven“, aldus Slavo.

Bron: FrontNieuws d.d. 4 juli 2021

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Alle gekheid op een stokje: Mainstream media verkondigen dat gevaccineerde mensen die aan COVID sterven het ‘bewijs’ zijn dat de injecties werken (!)

  • 24 november 2021 om 11:27
    Permalink

    The Guardian ontvangt ook geld van Bill Gates.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven + tien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.