Alarmerende ongevallencijfers voor mRNA-vaccins rechtvaardigen dringende maatregelen

Nu in Europa en de VS officiële regeringsgegevens beschikbaar zijn gekomen over het alarmerende aantal sterfgevallen, blijvende verlammingen en andere ernstige bijwerkingen van de experimentele mRNA-vaccins, is het duidelijk dat ons wordt gevraagd menselijke proefkonijnen te zijn in een experiment dat de menselijke genetische structuur zou kunnen veranderen en nog veel erger, schrijft F. William Engdahl.

Terwijl de mainstream media alarmerende gegevens negeren, waaronder de dood van talloze gezonde jonge slachtoffers, wordt de politiek van het Coronavaccin gepromoot door Washington en Brussel, samen met de WHO en het vaccinkartel met alle medeleven van een maffia ‘aanbod dat je niet kunt weigeren’.

Het alarmerende EMA rapport

Op 8 mei heeft het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), een agentschap van de Europese Unie (EU) dat verantwoordelijk is voor de evaluatie van en het toezicht op medische producten en dat gebruik maakt van de EudraVigilance-databank waarin meldingen van vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen, met inbegrip van vaccins, worden verzameld, een verslag gepubliceerd dat nauwelijks een vermelding in de grote mainstream media verdient. Op 8 mei 2021 hadden zij 10.570 doden en 405.259 gewonden geregistreerd na injecties van vier experimentele COVID-19-vaccins: COVID-19 mRNA VACCINE van MODERNA (CX-024414); COVID-19 mRNA VACCINE van PFIZER-BIONTECH; COVID-19 VACCINE van ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19); en COVID-19 VACCINE van Janssen (AD26.COV2.S) van Johnson & Johnson.

Een gedetailleerde analyse van elk vaccin brengt het volgende aan het licht: hHet mRNA-vaccin van Pfizer-BioNTech leidde tot de meeste doden – 5368 doden en 170.528 gewonden, of bijna 50% van het totaal voor alle vier. Het Moderna mRNA-vaccin kwam op de tweede plaats met 2865 doden en 22.985 gewonden. Dat wil zeggen dat de enige twee genetisch gemanipuleerde mRNA-experimentele vaccins, Pfizer-BioNTech en Moderna, verantwoordelijk waren voor 8.233 sterfgevallen van de in totaal 10.570 geregistreerde sterfgevallen. Dat is 78% van alle sterfgevallen als gevolg van de vier vaccins die momenteel in de EU worden gebruikt.

Van de ernstige ongewenste bijwerkingen of verwondingen die door het EMA zijn geregistreerd voor de twee mRNA-vaccins waarop wij ons in dit artikel richten, waren voor het “experimentele” vaccin van Pfizer de meest gemelde verwondingen bloed- en lymfestelselaandoeningen, waaronder sterfgevallen; hartaandoeningen, waaronder sterfgevallen; aandoeningen van het spier-skelet systeem en het bindweefsel; ademhalings-, borstkas- en mediastinumaandoeningen en vaataandoeningen. Voor het Moderna-mRNA-vaccin omvatten de meest ernstige verwondingen of doodsoorzaken bloed- en lymfestelselaandoeningen; hartaandoeningen; aandoeningen van het spier-skelet systeem en het bindweefsel; aandoeningen van het centrale zenuwstelsel.

Merk op dat dit slechts de ernstigste verwondingen zijn die in verband worden gebracht met deze twee genetisch gemanipuleerde mRNA-vaccins. Het EMA merkt ook op dat men ervan uitgaat dat slechts een klein percentage van de werkelijke sterfgevallen door vaccins of van de ernstige ongewenste voorvallen, misschien wel 1 tot 10%, om uiteenlopende redenen worden gemeld. Officieel zijn in de EU sinds januari 2021 meer dan 10.000 mensen overleden nadat zij de vaccins tegen het Coronavirus hadden gekregen. Dat is een onthutsend aantal sterfgevallen als gevolg van vaccinaties, ook al liggen de werkelijke aantallen veel hoger.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.