Alanna Tonge-Jelley meldt ernstige bijwerkingen van het Covid-19-vaccin

“Toen ik wakker werd, voelde ik mijn rechterkant nauwelijks (ik was ingeënt in mijn rechterarm) en kon ik nauwelijks een zin aan elkaar rijgen, ik had onduidelijke spraak en weinig energie. naarmate de tijd verstreek verloor ik het volledige gevoel in mijn rechterarm en been en werd mijn hoofdpijn ook een ondragelijke pijn in mijn nek, mijn moeder vermoedde dat er iets mis was en belde 111 voor wat advies, omdat we niet zeker wisten of dit normale bijwerkingen zijn . ” 

Fact-check: elke keer dat iemand bijwerkingen van het Covid-19-vaccin publiceert, controleren we of de persoon echt is en of het Facebook-profiel geldig is. Helaas komt het voor dat na verloop van tijd groepen en Facebook-posts ineens verdwijnen . Het lijkt erop dat mensen die iets posten dat als anti-vaxx kan worden beschouwd, veel worden lastiggevallen door pro-vaxxers en / of censuur door Facebook . 

Voor ik aan deze post begin voed ik me op geen enkele manier met samenzweringen, leugens etc. Dit is uit eigen ervaring en ik moet dit op dit moment met één hand schrijven. Vandaag ging ik naar binnen voor mijn pfizer covid 19 vaccinatie omdat ik in een verzorgingstehuis werk en dacht dat het in het belang van mijn bewoners zou zijn om het te hebben werd mij een keuze aangeboden! voordat ik de jab had werd mij gevraagd of ik allergieën had die ik verklaarde een milde ei-allergie te hebben dus na mijn jab werd mij verteld om te blijven voor een 30 minuten durende observatie om te zien of het vaccin een anafylactische reactie veroorzaakte. Ik was in orde, afgezien van de lichte hoofdpijn die ik had toen ik thuiskwam besloot ik een dutje te doen, wat een uurtje duurde, maar ik wist niet dat alles erger zou worden. Toen ik wakker werd kon ik nauwelijks mijn rechterkant voelen (ik was gevaccineerd in mijn rechterarm) en kon ik nauwelijks een zin aan elkaar rijgen. naarmate de tijd vorderde verloor ik volledig gevoel in mijn rechterarm en -been en mijn hoofdpijn werd ook een ondraaglijke pijn in mijn nek, mijn moeder vermoedde dat er iets mis was en belde 111 voor wat advies omdat we niet zeker wisten of dit normale bijwerkingen waren. Toen ze met 111 spraken stuurden ze een ambulance die binnen 10 minuten kwam, ik werd beoordeeld en naar het koninklijk ziekenhuis gestuurd, ik werd toen voor een CT-scan gestuurd en opgenomen als een mogelijke beroerte met in gedachten dat ik 19 jaar oud ben. de CT-scan was duidelijk maar er was geen verklaring voor het verlies van gevoel in mijn lichaam ik ben nu op een beroerte afdeling ondanks geen teken van een beroerte om te controleren of mijn gevoel terug komt en om te zien of ik weer kan lopen.
Dus alsjeblieft, tenzij je deze vaccinatie niet nodig hebt, want we weten allemaal wat de reden is dat ik nu in deze toestand ben, maar ze weigeren het te zeggen!
UPDATE. ik zet deze post voor het bewustzijn niet te worden trollen en riep een leugenaar als ik op dit moment niet in staat ben om zelfs naar het toilet te gaan zonder volledige assistentie vandaag ben ik erin geslaagd om een stap te nemen met behulp van de hele kracht in mijn lichaam. ik zou nooit liegen over zoiets ernstigs.
Ik wil graag nog een update en een voortgangsvideo toevoegen, want nee ik denk niet dat ik mezelf moet bewijzen, maar gewoon de ernst van mijn situatie laten zien. Deze video was tijdens mijn therapie sessie op het proberen om mijn arm weer in beweging te krijgen ik gebruikte alle kracht die ik heb om te proberen een vork naar mijn mond te bewegen. Ik heb niet één keer gezegd dat ik een anti-vaccin heb genomen, maar ik heb gewoon verteld wat er met mij is gebeurd.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2749373985391622&id=100009571428119

Lees verder… https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2749373985391622&id=100009571428119

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + vijftien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.