Achter de schermen van de pandemie

Onze onderzoeksjournalist maakt een krachtig, kritisch en uitgebreid gedocumenteerd overzicht van wat allemaal speelt in deze pandemie.

Een pandemie verhaal dat langs geen kanten klopt

De meeste mensen hebben ondertussen al wel door dat er nogal wat zaken niet kloppen in het hele pandemie verhaal.

Hier zijn bijvoorbeeld een aantal vragen1 die je jezelf kan stellen betreffende deze pandemie voor het jaar 2020. Vanaf 2021 zullen de cijfers anders liggen door feiten die verder in deze paper worden uitgelegd. Je ogen zullen opengaan!

 • Waarom zeggen begrafenisondernemers dat zaken normaal of minder zijn dan normaal?
 • Waarom zeggen alle statistieken dat het sterftecijfer vorig jaar binnen normale parameters lag?
 • Waarom zijn alle normale sterfgevallen door griep bijna verdwenen?
 • Waarom luistert de regering naar haar eigen kleine panel van experten en weigert ze te luisteren naar de overgrote meerderheid van artsen, verpleegkundigen en gezondheidsexperts?
 • Waarom zien we scènes van chaos in het ziekenhuis op tv, terwijl ze in werkelijkheid allemaal leeg zijn?
 • Waarom zijn er duizenden verpleegsters zonder werk?
 • Als de pandemie in 2019 begon, hoe hebben alle regeringen over de hele wereld dan het jaar ervoor, in 2018, covid-19 PCR-testkits besteld en geleverd?
 • Als gebruikte en afgedankte maskers zeer besmettelijk zouden kunnen zijn, waarom zien we dan duizenden van die maskers op straat en op het platteland?
 • Waarom verschillen de regels en voorschriften dan zo sterk van stad tot stad en van land tot land?
 • Waarom hebben we nog nooit mensen zien voorover vallen en sterven op straat?
 • Als we mensenmassa’s zouden moeten vermijden, waarom zijn dan de supermarkten die honderden mensen kunnen houden open, en uw winkel op de hoek met slechts ruimte voor drie personen gesloten?
 • Waarom noemt de overheid positieve PCR-test ‘cases’ en niet alleen een ‘positief resultaat’?
 • Waarom hebben de BBC en alle andere mediakanalen u niet verteld dat de Wereldgezondheidsorganisatie een update heeft gepubliceerd, waarin wordt gezegd dat de PCR-tests onbetrouwbaar zijn en niet mogen worden gebruikt?
 • Waarom hebben we een experimenteel vaccin nodig dat je DNA wijzigt, voor een virus met een herstelpercentage van 99,7%?
 • Als het vaccin werkt, waarom kunt u de ziekte dan nog steeds oplopen en overdragen nadat u het vaccin heeft gekregen?
 • Als je het vaccin hebt gehad, waarom moet je dan nog steeds het mondmasker dragen en afstand houden?
 • Hoeveel mensen kent u persoonlijk die aan (niet ‘met’) covid zijn overleden?

Wetenschappers met wereldfaam trekken aan de alarmbel

Het is ondertussen duidelijk dat iedere kritische wetenschapper die de waarheid durft te vertellen, als complot denker wordt weggezet. Of hij nu bioloog, professor met wereldfaam, of hij nu een viroloog is met een Nobelprijs, of hij zelfs de uitvinder van de PCR2 zelf is, die steeds heeft gezegd dat de PCR nooit voor diagnoses mag gebruikt worden, het maakt niet uit. Volgens de media is iedereen die aan de alarmbel trekt, een complot gek. De uitvinder van de test overleed een paar maanden voor de uitbraak, en zijn PCR wordt nu wereldwijd misbruikt als reden voor een harde lockdown.

De hele pandemie is dus gebaseerd op een onbetrouwbare PCR3 , die onlangs ook door de Portugese rechtbank ongeldig verklaard werd, omdat de kans dat iemand een vals positief ontvangt, 97% is of hoger”.

Zie hier een steeds groter wordende lijst4 alarmerende experten die met de waarheid naar buiten komen, en ook waarschuwen voor het vaccin.

Deze video, opgenomen met een grote groep medische artsen die waarschuwen van over de hele wereld, werd verwijderd van youtube: Video5

In de media is er geen debat mogelijk, artsen worden niet uitgenodigd, en de media virologen zijn de enige “experten” die het nieuws halen.

De media virologen, zogenaamd medische “experten”

Virologen hebben, in tegenstelling tot artsen, nooit de eed van Hypocrates6 afgelegd, waarin ze zweren om: “nooit iemand kwaad te doen. Nooit een dodelijk middel voor te schrijven of nooit een raad te geven die, als hij wordt gevolgd, de dood tot gevolg heeft”;………”,

De enige “experten” die voornamelijk aan het woord komen in de Belgische media, zijn 2 virologen: een dierenarts met smetvrees7, Steven Van Gucht8 en viroloog Marc Van Ranst, die duidelijk banden heeft met de Pharma industrie, zoals hij zelf ook snel aangaf in een lezing9 aan collega-media-virologen uit andere landen en waar hij hen tips gaf over hoe men angst kan creëren door sterfgevallen te voorspellen, die sowieso elk jaar vallen:

In een eerdere nieuwsuitzending ging het over de CORRUPTIE bij het WHO en virologen:

Mexicaanse griep in 2009 13

Dat een viroloog ook politieke uitspraken doet, is ongehoord:

In Nederland gaat het om volgende virologen:

TV-Viroloog Ab Osterhaus: https://www.mediacourant.nl/2020/12/tv-viroloog-abosterhaus-is-multimiljonair-56-miljoen-euro/

Marion Koopmans , wiens non-peer-reviewed paper van Corman, Drosten en Koopmans met spoed in januari gepubliceerd werd. According to BBC News [4] and Google Statistics [5] there were 6 deaths world-wide on January 21st 2020 – the day when the manuscript was submitted. Why did the authors assume a challenge for public health laboratories while there was no substantial evidence at that time to indicate that the outbreak was more widespread than initially thought? https://cormandrostenreview.com/report/

WHO onderzoekster Marion Koopmans blijkt nu voor een Chinees instituut te hebben gewerkt ! https://youtu.be/zIwo2fr06a0?t=89

Wetenschappers, uit Europa, de VS en Japan, bestaan uit hooggeplaatste moleculaire genetici, biochemici, immunologen en microbiologen, allen met vele tientallen jaren ervaring, hebben Eurosurveillance gevraagd het papier van Corman-Drosten in te trekken: https://2020news.de/en/drosten-pcr-test-studywithdrawal-requested-due-to-scientific-error-and-massive-conflict-of-interest/

Ook Marion Koopmans moet uiteindelijk na veel kritiek ook toegeven dat de PCR niet geschikt is om besmettingen te meten. Dit werd echter enkel uitgezonden op alternatieve media: https://www.ninefornews.nl/marion-koopmans-geeft-toecoronatest-toont-geen-besmettingen-aan/

Media en Censuur over Vaccins

De media wordt echter beheerd vanuit de industrie zelf.15

Zo ook in België.161718

Het bedrijf dat in ons land mee voor de censuur zorgt, is ML2GROW17, gespecialiseerd in A.I., Machine Learning18, draadloze technologie, Telecom infrastructuur1920, drones, gezichtsherkenning, en tevens een spinoff is van IMEC20 (!) , die dan weer samen werkt met NASA, DARPA, John Hopkins Institute, Elon Musk,… en ook gespecialiseerd is in, jawel, nanotechnologie, een omstreden experiment dat belangrijk is voor het Covid-vaccin. (bron)21. IMEC ontwikkelt ook Covid tests (bron)22.

ML2Grow is sinds 2019 ook AI service provider van Roularta Media group en VRT23 !

En nu ga je achterover vallen, dit bedrijf zorgt ook voor “nieuws op maat”, om de nieuwsberichten aan te passen aan het profiel van de gebruiker, zoals zelf staat op hun website (bron)24.

Dit verklaart waarom er 2 realiteiten ontstaan tussen de bevolking !

En het gaat nog een stap verder !

Onze voormalige minister van Gezondheid, Maggie De Block, heeft eerder zelfs een akkoord getekend met Facebook25, om tegenstrijdige berichten die tegen de WHO in gaan, te laten censureren, en om het vertrouwen in vaccins op te krikken.

En ook de kinderen en hun realiteit worden beïnvloedt via de scholen, en zo tegen hun nog kritisch denkende ouders opgezet.

Want niet alleen is de media regelmatig betrapt met het verspreiden van valse berichten en foutieve beelden die angst aanjagen bij de bevolking, maar gaan ze nu ook de leerlingen in de scholen leren wat nepnieuws is en wat niet. Zie hier een overzicht26.

Kinderen worden op school en via studie websites aangeleerd hoe veilig vaccins zijn, en hoe gevaarlijk het is indien we ons niet massaal laten vaccineren.

(Voorbeeld)27.

25 https://www.facebook.com/martine.verdonck.7/posts/3889258397767756 26 https://www.facebook.com/martine.verdonck.7/posts/4084346228258971 27 https://schooltv.nl/zoekresultaten/?q=vaccin

Artsen in een wurggreep 25

De grote groep Artsen die het vaccin niet willen zetten omdat ze de gevaren zien, worden in een wurggreep gehouden.28

Orde der Artsen zal streng optreden tegen antivax dokters: ‘Coronavaccin aanbevelen is deontologische plicht26.

Huisarts geschorst.27

Beroemde arts uit het Verenigd Koninkrijk wordt emotioneel en begint te huilen na het opsommen van alle mensen die zijn overleden na het krijgen van het vaccin.

Zijn video werd binnen enkele minuten van youtube verwijderd.

Deze arts is tevens de Sunday Times bestseller auteur , die meer dan honderd boeken heeft geschreven. Hij heeft columns geschreven voor vele grote kranten, waaronder The Sun and The People. Hij heeft vele bekende TV- en radioseries gemaakt: video.28

Experimenteel vaccin

Waarom wil de Europese Commissie dat tijdelijk de strenge regels voor genetische manipulatie29 opzij worden gezet ? Wat zit er dan in het vaccin?

Een experiment, nooit eerder getest op mensen, waar duizenden artsen voor waarschuwen. It’s gene therapy not a vaccine.30

Mensen sterven massaal aan het vaccin, maar deze feiten worden verborgen gehouden in de media. DoctorsAround The World Issue Dire Warning Do Not Get The Covid Vaccine.31

Nanotechnology plays major role in COVID-19 vaccine development.32

VAERS, het Vaccine Adverse Event Reporting System.33 is vrijwillig, en bewijzen dat slechts 1% van alle vaccin schade en vaccin doden worden geregistreerd.

Ondanks er slechts 1% wordt geregistreerd, zijn de cijfers op deze website zeer zorgwekkend en moet er dringend aan de grote alarmbel worden getrokken: CDC Over 500 Deaths Now Following MRNA Experimental Injections Vaccine Hesitancy Increasing.343536

In het verleden zijn al eerder ontelbare mensen gestorven, en kinderen levenslang beschadigd toen vaccins op hen werden uitgetest. Vele landen willen hun volk niet meer als proefkonijn laten gebruiken. Hier38 zie je wat er gebeurd is, en wie er achter zat. Toen, en ook nu.

Het vaccinatieplan39 was door de EU echter al langer uitgetekend, lang voor de pandemie.

Het Vaccinatie paspoort37 staat al sinds 2018 op de agenda van de EU.

Psychologische oorlogsvoering

Dit zijn de stappen van een psychologische uitvoering41, we zitten nu in stap 4

De mainstream media zend valse beelden en foutief nieuws42 uit, waarvan sommige meteen internationaal wereldnieuws worden.

Mega-schandaal in Duitsland43 na het uitlekken van mails. Het Duitse RIVM, de regering en gedragswetenschappers hebben een planning opgesteld om de bevolking angst aan te jagen voor corona. Dit om een harde lockdown populair te maken. Zelfs de Volkskrant noemt het “psychologische oorlogsvoering”.

Andere landen geven nauwelijks aandacht aan dit schandaal en gaan rustig door met het verder zaaien van angst.

De media brengt de mensen bewust in een angstpsychose.

15 professionele hypnotherapeuten hebben een artikel geschreven : “De mensen zijn gehypnotiseerd en zijn zich daar niet van bewust. Wij zien hoe onze technieken uit de NLP en hypnose openlijk worden toegepast”.44

41 https://www.facebook.com/marcel.vandelaar.3/posts/3948779035150113 42 https://www.facebook.com/martine.verdonck.7/posts/4084346228258971 43 https://www.welt.de/politik/deutschland/plus225868061/Corona-Politik-Wie-das-InnenministeriumWissenschaftler-einspannte.html 44 https://www.facebook.com/photo?fbid=4230381166988809&set=a.150928264934140

Wat komt er NIET in het nieuws?

Kijk wat er ondertussen achter de schermen is gebeurd, hoe dit gestart is, en hoe alles regionaal verdeeld werd. Elke politieke partij deed zijn deel, en deze zaken kwamen niet uitgebreid in de pers. Hopelijk begint iedereen het nu te zien, en te beseffen waar de symptomen dan wel vandaan komen.

Beheer Stadsverlichting / Sensoren / Camera’s

In 2019 hebben zowat alle gemeenten resolutie ondertekend45 om het “beheer” van de hele stadsverlichting over te hevelen aan energie maatschappij Fluvius, die dan weer deze lantaarnpalen op hun beurt mag verder verhuren aan privé bedrijven om sensoren, cameras en antennes op te plaatsen voor commerciële (?) doeleinden.

Men heeft politici misleid, door financiële en aantrekkelijke voorstellen te doen die de gemeente zogezegd ontlast van werk, maar de verborgen agenda is overduidelijk voor wie weet wat er gaande is.

Openbare verlichtingspalen worden een NETWERK van SENSOREN

Dit staat er letterlijk in geschreven:

 • Vlaanderen draagt via het energiedecreet de exploitatie van de openbare verlichting verplicht over aan de distributie netbeheerder
 • Vlaanderen zou zo de leiding kunnen nemen in de transitie naar slimme steden
 • Verlichtingspalen worden controlepunten waarop allerhande sensoren worden aangesloten
 • Verlichtingspalen spelen rol voor Wifi, 5G zenders, camera’s, en anderen
 • Een slimme stad zal veel data genereren voor bedrijven
 • Het ideale moment om verlichtingspalen klaar te maken voor de transitie naar een slimme stad is op het moment dat ledverlichting wordt geplaatst
 • Ledverlichting geeft een hoger gevoel van veiligheid omdat het gemakkelijker is om aan gezichtsherkenning te doen

45 http://docs.vlaamsparlement.be/pfile?id=1473194

Er staat: “Verlichtingspalen kunnen daarenboven het startpunt vormen voor de infrastructuur van slimme steden doordat ze controlepunten vormen waarop allerhande sensoren worden aangesloten. Een mooi voorbeeld waar verlichtingspalen waarschijnlijk een rol gaan kunnen spelen zijn binnenstedelijke wifi-netwerken of 5G, daarnaast kan men ook sensoren voor de luchtkwaliteit, voor de veiligheid (camera’s), … en andere plaatsen. De mogelijkheden om sensoren aan te sturen worden geregeld via een centraal managementsysteem dat de data verzamelt en kan doorsturen. De mogelijkheden hierin gaan heel breed. Een slimme stad of smart city is een stad die gebruikmaakt van slimme technologie en geïntegreerde data om de levenskwaliteit en comfort van zijn burger te verhogen en de stadsprocessen en diensten te optimaliseren met respect voor de economische, sociale en duurzame aspecten.”

Alle partijen hebben JA gestemd46, hebben zij dit document en de hierboven opgesomde punten dan niet gelezen?

Beseffen ze niet wat de gevaren zijn als onze data in de verkeerde handen terecht komt?

En beseffen ze dan niet wat de gezondheidseffecten zijn van deze continue straling van deze antennes en sensoren op de bevolking? Verlichtingspalen worden op deze manier zendmasten die voor de raam van de slaapkamer van je kind kunnen staan !

Zie ook hier op de website van Minister Crevits47, hoe gemeenten subsidies krijgen om met innovatieve technieken, zoals met sensoren, camera’s, open data of artificiële intelligentie, het leven in de buurt aangenamer te maken.

Wie zijn deze bedrijven? En waarom zouden zij sensoren en camera’s willen plaatsen? Wie heeft die data nodig? Lees eerst even het volgende.

46 https://www.vlaamsparlement.be/parlementaire-documenten/parlementaire-initiatieven/1310110 47 https://www.hildecrevits.be/in-de-pers/186-217-euro-van-vlaams-minister-hilde-crevits-voorpermanente-monitoring-laak/

Luchthaven in België voor China’s machtigste bedrijf

In 2018 is er iets opmerkelijk gebeurd, dat niet in onze mainstream media kwam !

Onze voormalige eerste minister, premier Charles Michel heeft in 2018 de deuren open gezet voor Alibaba, door hen een eigen luchthaven in Luik toe te kennen !

Het gaat hier om het grootste en machtigste bedrijf in China dat al jaren het grootste e-commercebedrijf ter wereld, en naar eigen zeggen zelfs de grootste retailer ter wereld is. Het is ook het grootste Tech bedrijf, de Chinese Google, en tevens het Chinese Amazon.

Dit mega-bedrijf is wereldwijd ondertussen zowat de ganse economie aan het overkopen (verzekeringen, betaalsystemen, voetbalclubs, tracking en tracing, farmaceutische bedrijven, de grootste online shops, … enz)

Dus, terwijl alle ogen gericht waren op Greta Thunberg en de Belgische studentenbetogingen voor het klimaat (en luchtvervuiling) heeft onze toenmalige premier er voor gezorgd dat het luchtruim vervuild mag worden voor goederen uit China. Heel dubbel… Alibaba’s European expansion triggers anger in Liège.40

Alibaba, voor ons bekend door AliExpress, is zowat de grootste dreiging voor elke kleine zelfstandige.

Chinees Social Credit Systeem in de maak?

Alibaba heeft in China ook meegewerkt41 aan de opbouw van de infrastructuur van het social creditsysteem4243 (tracking & tracing en beboeting) van de overheid in China. Sesame Credit: run by Jack Ma’s online-shopping empire Alibaba: https:// time.com/collection/davos-2019/5502592/china-social-credit-score/

Alibaba’s cloud- en privaat beheerde ratingsysteem Sesame Credit helpt bij het analyseren53 van de scores en gegevens van bedrijven. Het Chinese social credit systeem is een reeks databases die actuele informatie bijhouden over het gedrag van personen, bedrijven en overheidsinstanties in heel China, waardoor een classificatie van alle Chinese burgers en bedrijven mogelijk wordt.

Mensen worden beloond of gestraft op basis van hun scores, en de scores van mensen kunnen stijgen of dalen op basis van hun individuele gedrag. Reisverbod, Schoolverbod, Beroepsverbod, Verhoogde controle, Verminderde internetsnelheden en Publieke schande zijn voorbeelden van straffen.

De Chinese overheid heeft in 2018 in totaal 23 miljoen burgers verboden een trein- of vliegticket te kopen. De Chinezen in kwestie hadden een te lage score in het ‘sociaal kredietsysteem’, waarbij elke burger een bepaald aantal punten krijgt afhankelijk van zijn gedrag (bron)4445.

Hiervoor wordt software voor gezichtsherkenning op basis van kunstmatige intelligentie (AI) gebruikt in combinatie met meer dan 200 miljoen bewakingscamera’s.

Jack Ma is de rijkste persoon van China, en is uitvoerig in gesprek geweest met Charles Michel en ook met onze Koning.

Alibaba’s Jack Ma is a Communist Party member55, China state paper reveals. Report: China Pressuring Jack Ma to Surrender Alibaba’s Huge Trove of Consumer

Data.4647

Promotie voor onze premier en kansen voor Alibaba

Nadien heeft onze premier Charles Michel een promotie gekregen tot in de EU:

“The European Council voted to appoint Belgian Premier Charles Michel57 as its new President.”

En ongelooflijk maar waar, deze hele crisis komt nu toch allemaal goed uit voor dit Chinese machtige bedrijf ! https://www.aviation24.be/airports/liege/role-of-liegeairport-in-covid-19-relief-effort-recognised-by-king-philip-of-belgium/

 • Alibaba levert nu PCR testen en maskers.
 • Belgium will receive half a million mouth masks48 and 30,000 test kits from the Alibaba Foundation and the Jack Ma Foundation this week in the fight against the new coronavirus (Covid-19).
 • The first 300,000 masks will arrive in Liège on Monday afternoon, the second part of the donation will follow later this week, according to Health Minister Maggie De Block.
 • Alibaba en betrokken bedrijven dient ook de testkits en thuistests aan
 • The donation of protective and testing equipment was made thanks to the personal intervention of the King, and with the support of the Walloon export and investment agency Awex. Alibaba Pitches Diagnostic Tool to Europe in China Outreach Move.49
 • April 2020: Prenetics, Prudential, and others launch Project Screen – a non-profit initiative providing a WHO-approved solution to get tested and diagnosed for COVID-19 from home in Hong Kong:
 • HONG KONG, April 15, 2020 /PRNewswire/ — Leading genetic testing and digital health company Prenetics (also known as CircleDNA) today announces the launch of 50Project Screen by

Circle60

 • Testkits: Project Screen51’s COVID-19 test is a Physician and WHOrecommended RT-PCR lab test that you can do in the comfort of your own home. The results will tell you if you are positive or negative for COVID-19 with an analytical accuracy of 99.9%, based on validated studies by the

National Health Commission and the US FDA.

En dit heeft nooit onze media bereikt:

In de UK en de US. waren tests besmet met corona: nieuwsbericht56

DNA-test bedrijven reeds in 2018 opgekocht

Maar het meest merkwaardige is dat Alibaba reeds in 2018 de grootste DNA testbedrijven ter wereld opkocht, via een farmabedrijf PRENETICS67, gespecialiseerd in CRISPR (gene editing), pharmacogenomics and personalized medicine (?!), afhankelijk van DNA.

Alsof ze op voorhand wisten wat er zou gebeuren…

April 2018: Prenetics (or CircleDNA), a company backed by Alibaba buys the biggest DNA hometesting companies68, including DNAFIT

Zie ook: https://www.techinasia.com/dna-testing-startup-prenetics-series-bfunding-alibaba

Zo hebben ze de database van zeer bekende mensen, wereldatleten, maar ook bevolkingsgroepen van verschillenden etnische rassen in handen.

Genetische biowapens69 kunnen worden ontworpen gericht op specifieke genomen !

Het in kaart brengen van DNA kan een bedreiging worden voor de nationale veiligheid vanwege de mogelijkheid om genetische biowapens te creëren.

China ontbeert wettelijke bescherming om de privacy van mensen te beschermen en te voorkomen dat hun genetische informatie wordt misbruikt, aldus Helen Wallace, oprichter van de Britse groep GeneWatch:

https://www.thehindu.com/news/international/china-set-to-expand-dna-testing-inmuslim-region/article18468479.ece

67 https://prenetics.com/en/press.html 68 https://www.scmp.com/tech/article/2141991/hong-kong-genes-testing-start-prenetics-buys-uk-peerdnafast-broaden-consumer 69 https://en.wikipedia.org/wiki/Ethnic_bioweapon

Alles begint er stilaan op te wijzen dat er ook bij ons een soortgelijk surveillance systeem gebouwd kan worden, zogezegd voor onze veiligheid door de corona

crisis.

Ook investeringsbedrijven stappen ondertussen in lantaarnpalen voor het ‘smart city’-aspect, waar lantaarnpalen 5G-signalen kunnen verspreiden én ideale plekken zijn voor de bevestiging van bewakingscamera’s, laadpunten voor elektrische voertuigen en … (bron)57

Experimenteren met slimme verlichting58

Mastenfabriek Baert (die de verlichtingspalen zetten voor de overheid) is overgenomen door APK group596061, een multidisciplinaire infrastructuur aannemer voor telecom, nutsvoorzieningen, (wegen)bouw (!).

Supersnel internet nodig

Maar! Niet alleen onze privacy loopt gevaar, maar ook onze gezondheid moet er aan geloven:

Omdat de antennes, cameras en sensoren op de lantaarnpalen veel data verbruiken (voor onder andere gezichtsherkenning), en hiervoor supersnel internet nodig is, moesten de veiligheidslimieten van de telecom verhoogd worden73, wat een desastreus effect heeft op de hele immuniteit van de bevolking. Brussel was tegen74, omdat ze geen proefkonijnen wilden zijn, weet je nog? De hele roll-out heeft daardoor vertraging gehad.

Pagina 19 van 32

Stralingsgevaar

Reeds jarenlang zijn er duizenden onderzoeksrapporten verschenen waaruit blijkt dat straling van draadloze apparaten een gevaar zijn voor de gezondheid, en nu wil men voor het Internet of Things 1 miljoen objecten per vierkante kilometer draadloos verbinden ! De frequentieband zonder vergunning, met name 60 Ghz die hiervoor gebruikt mag worden, werd vrij gegeven begin 2020 ! Dit gaat namelijk om de nieuwe wifi-standaard WiGig waarmee hogere snelheden kunnen worden behaald. Officiële bron BIPT. 62

Sept 2019: The Russian National Committee on Non-Ionizing Radiation Protection.63

Jan 2021: 5G Scientist Prof. Alexander Lerchl Guilty of False EMF Study Allegations.64

Stop Global Roll Out Of 5G Networks Until Safety Is Confirmed, Urges Expert.65

The link between electromagnetic radiation and illnesses | Multerland.66

Evidence for a Connection between COVID-19 and Exposure to Radiofrequency

Radiation from Wireless Telecommunications Including Microwaves and Millimeter Waves.67

De hele politiek schuilt zich echter voor onze gezondheid enkel en alleen achter de normen opgesteld door ICNIRP. Een organisatie die gefinancierd wordt door de telecom industrie en de EU, en samengesteld is uit leden die reeds in het middelpunt van schandalen staan voor belangenconflict. ICNIRP (en Eric van Rongen) ontmaskerd68.

Heel toevallig ook werd een Telefacts reportage69, waarin de fraude van de Telecom aan het licht kwam, uit de archieven verwijderd. Dit was op het moment dat onze huidige premier, Alexander De Croo, nog minister van Telecom en Digitale agenda was. Kan ook toeval zijn natuurlijk…

Er zijn massaal e-mails verstuurd en petities ondertekend, getekend door duizenden artsen en ingenieurs70, maar er werd niets gedaan.

Artsen en andere deskundigen trokken aan de alarmbel, maar ook hier werden ze onmiddellijk door de media als complotdenkers afgeschilderd, en waarschuwende artikels werden gewoonweg verwijderd uit de media, op vraag van Big Tech.

Vorig jaar in januari 2020 werd waarschijnlijk de belangrijkste censuur ooit71 gepleegd door een Belgisch tech-journalist, die blijkbaar zo veel macht had om op 2 uur tijd een artikel van een waarschuwend arts te laten verwijderen uit de grootste online krant van België ! Op dat ogenblik waren er nog maar 9 doden in de hele wereld ! Deze censuur kwam er met ondersteuning met Pieterjan Van Leemputten (techjournalist van Datanews Knack), Nathalie Van Raemdonck

(infiltreert sinds jaren in antivax-groepen, en Peter Dedecker72 van ML2Grow

De media en de grootste politieke partij van Vlaanderen en ook de gemeenten hebben zich over de veiligheid van deze technologie volledig laten inlichten door een prof die aan deze technologie werkt, en ook door een toenmalige partijgenoot, die nu voor het bedrijf ML2GROW blijkt te werken als strategist. hier vind je meer info.77

ML2GROW is (heel toevallig) gespecialiseerd in draadloze technologie, drones, AI toepassingen en ook voor de plaatsing van sensoren in de ziekenhuizen en rusthuizen, waar de technologie als eerste werd getest.

Tracking en tracing werd namelijk als eerste op de ouderlingen getest, zogezegd om ze te beschermen als ze zouden verdwalen. Deze sensoren zijn met een omstreden draadloze frequentie verbonden met het internet. (Zoek ook op: Internet Of Bio-Nano Things).

Telecombedrijven krijgen ook testvergunningen om zonder opvolging van eventuele slachtoffers, en zonder de bevolking en artsen in te lichten, zomaar nieuwe frequenties uit te testen. Ook de veiligheidslimieten werden verhoogd, zonder dat er enige arts bij betrokken was. Telecom mag dus experimenteren zonder medeweten van burgers of artsen. Er gebeurt geen enkele registratie van slachtoffers.

Mensen worden wel zieker sinds de introductie van gepulste en draadloze straling, maar beseffen niet waarom.

Wanneer zijn jouw klachten begonnen….?78

Heel toevallig zijn sinds 2020, de start van de nieuwe frequenties en de verhoging van de limieten, de meeste slachtoffers gevallen in rusthuizen en ziekenhuizen.

Dit is een van hun projecten, sensoren voor ouderen7980. Onze ouderen zijn blijkbaar proefkonijnen om de nieuwe technologie uit te testen, onder de naam : Een “beschermende” thuisomgeving creëren93. De gebruiker wordt voorzien van sensoren die onder meer hartslag registreren maar ook aangeven op welke plaats in de woning hij zich bevindt.

Dit lijkt me eerder een proefproject voor een globaal track & trace systeem. Google zelf eens op ‘robots rusthuis – camera rusthuis, sensoren rusthuis, tracking rusthuis…

Deze sensoren worden draadloos verbonden via wifi routers, die uitgerust zijn met nieuwe frequenties. Op vele rusthuizen staan ook grote zendmasten. De frequenties die deze sensoren gebruiken, zijn ook nieuw. Vermoedelijk wordt er ook 60 Ghz gebruikt, de frequentieband zonder licentie, die sinds januari 2020 gebruikt mag worden omdat data snel door de lucht kan reizen omdat het de zuurstofmoleculen gebruikt. Maar deze moleculen worden hierdoor zodanig gewijzigd, dat het lichaam dit niet meer herkend als zuurstofmoleculen bij het inademen, en dat daardoor mensen plots een daling krijgen van zuurstof in het bloed en de longen. Dit zou zeker dringend verder onderzocht moeten worden, vele wetenschappers waarschuwen hier al lang voor, en de symptomen bij de ouderlingen kloppen ook met dit fenomeen.

Er is veel te vinden, maar deze telecom ingenieur legt het in mensentaal uit in deze video94.

Sowieso is elke vorm van gepulste straling een gevaar voor de gezondheid, zoals studies al jaren aanwijzen.

De symptomen van stralingsklachten komen (toevallig?) ook overeen met die van Covid19, en de plaatsen waar 5G als eerste werd opgestart (inclusief de cruises), waren ook de eerste corona gevallen. Zie de grote lijst met afbeeldingen in deze post.95

Uit een zeer recent grootschalig onderzoek blijkt nu dat ernstig zieke coronapatienten besmet zijn met een levensgevaarlijke schimmel: https://youtu.be/ cJxyHBSQH64. Men weet niet van waar deze schimmel komt.

Echter bestaan er reeds lang bewijzen dat straling de groei van schimmel bevordert, en er werd al lang gewaarschuwd dat dit voor een epidemie kon zorgen:

http://stralingsleed.nl/blog/schimmels-en-bacterien-groeien-doorelektromagnetisch-velden-grootste-pandemie-ooit-op-komst/

https://wirelessinfo.nl/nieuws/eigen-nieuws/277-emv-en-de-invloed-opschimmelvorming

Helaas wordt deze technologie ook uitgerold in de city hotspots, openbare plaatsen, autosnelwegen, kantoren, scholen, zendmasten en ook antennes op de lantaarnpalen (zie hier boven).

94 https://youtu.be/MF7DHV7ROsY 95 https://www.facebook.com/martine.verdonck.7/posts/4283779641648961

Media en Censuur over 5G

Het bedrijf ML2GROW is , zoals hierboven reeds vermeld, ook partner van Roularta media group en de VRT en zorgt eveneens voor de censuur in de (social) media. Zo mag er, net zoals over het vaccin, ook niets negatief over 5G gezegd worden. De strategist van dit bedrijf, Peter Dedecker is tevens ondervoorzitter van A.S.T.R.I.D.8182, het TETRA-radiocommunicatiesysteem van alle Belgische hulp- en veiligheidsdiensten, en dat zal afgebouwd worden ten gunste van het nieuwe 5Gnetwerk.

Barrie Trower, een Britse wetenschapper en voormalig expert op het gebied van microgolfwapens voor de Royal Navy en de Britse geheime dienst, volgde in de jaren zestig een opleiding bij de “Government Microwave Warfare Establishment”.

Hij waarschuwt al jaren voor de gevaren van microwaves, en vooral de biologische oorlogsvoering tot wat het in staat is. Zo is men in staat om hersengolven van een agressief/depressief/… persoon op te nemen, en uit te zenden over een publiek om een massa in elke bestaande emotie te krijgen, van agressie, moordzucht, zelfmoord, depressie, verslaving enz. En met de 5G technologie kan men microgolven richten op 1 persoon, met de beam technologie die er achter zit.

`In zijn rapport100 kan je volgende lezen:

“De telecomindustrie is al lang op de hoogte van een Amerikaans onderzoek dat er op wijst dat TETRA de hersenen kan aantasten”. “Het onderzoek stelt dat TETRA radio’s een direct effect kunnen hebben op de biochemie van de hersenen”. “De onderzoekers ontdekten dat de balans veranderde wanneer hersencellen werden blootgesteld aan gepulseerde radiosignalen”.

Ze zijn in staat om specifieke pulsfrequenties te bepalen om specifieke hersenaandoeningen of ziektes te veroorzaken:

Frequentie Veroorzaakte ziekte

4.5 Paranoia

6,6 Depressie/Suïcide

11 Manisch gedrag/boosheid

25 Blindheid indien gericht op het hoofd/Hartaanval indien gericht op de borst

Andere gevolgen van gebruikte frequenties die hier niet worden genoemd, zijn hysterie, trauma, lust, moord en kanker, en kunnen allemaal worden opgewekt.

TETRA maakt gebruik van elektromagnetische straling (EMR) met

microgolffrequentie, maar draagt zijn gemoduleerde signalen in pulsen over. Deze pulsen worden door TETRA handsets uitgezonden met een frequentie van 17,6 Hz, in het “beta” hersengolfgebied, en zeer dicht bij de resonantiefrequentie van calciumionen op 16Hz. Officiële bronnen ontkennen dat basisstations pulseren. Praktische metingen tonen aan dat ze dat wel doen: zie onze TETRA puls pagina86

Herinner je nog de nieuwsberichten over de zwembadagressie in verschillenden landen en steden waar honderden jongeren plots iemand begonnen aan te vallen?

En herinner je je de periode waar vele moeders hun kinderen hadden vermoord in

België?

En herinner je de politiemensen die plots agressief werden, niet te stoppen waren, en een man zomaar dood sloegen (zie Mortsel en luchthaven Charleroi)? En de agente die een Hitlergroet bracht, zonder dat ze besef had wat ze deed?

En herinner je de plotse bizarre zelfmoorden bij jonge meisjes in een dorp Engeland ?

De psychologische testen gebeuren volgens Barrie Trower in het geheim, maar nu we weten waartoe men in staat is, vallen de dingen op hun plaats.

Is dit misschien de reden waarom men social distancing hanteert op de plaatsen waar deze 5g “beam” technologie uitgerold is of getest wordt? Zodat men nu ook individueel iemand gedrag kan beïnvloeden?

Het bizarre is het feit dat het artikel van een waarschuwend arts8788 , die wilde waarschuwen over de gezondheidseffecten van 5G, en dat op 2 uur tijd verwijderd werd uit de grootste online krant van België, gebeurde mede dank zij een persoon die voor dit bedrijf werkt, en ook nog eens ondervoorzitter is van A.S.T.R.I.D. (TETRA), de frequenties van de hulpdiensten. Wordt deze man nu gebruikt voor zijn positie? Of weet hij waarmee hij bezig is? Op Wikipedia zie je dat hij ook Ridder is in de Leopoldsorde. Wat dat juist betekent weet ik niet, maar ik vraag me af waarom hij dit ereteken heeft ontvangen.

Toen ik samen met andere bewuste burgers op FB in discussie ging met de journalist die het artikel had laten verwijderen, kwamen nog wat namen boven drijven103, die hier mee achter zaten, waaronder dus ook deze persoon van ML2Grow.

ML2Grow104 is een spinoff van IMEC.

IMEC89 werkt samen met NASA, DARPA, John Hopkins Institute, Elon Musk,…

Bill Gates is de grootste investeerder in 5G technologie en de infrastructuur die hiervoor wordt uitgerold (bron)9091.

Onze Eerste Minister De Croo (voormalig minister van Telecom en Digitale Agenda) is op één of andere manier ook verbonden met De Bill en Melinda Gates Foundation107, en heeft voordien ook gewerkt voor BCG (wiki: Hij werkte tussen 2000 en 2006 voor The Boston Consulting Group.)

BCG is ook partner van de B&M Gates foundation92.

BCG93 is het bedrijf dat instructies geeft aan de EU over de rollout van 5G.

Bill Gates invested billions in 5G, and vaccines. Bill Gates docu94

Alexander De Croo is lid van het World Economic Forum111 waar ze letterlijk in hun video zeggen: “The idea of a ‘human being a natural concept is really gonna change … Our bodies will be so high tech we won’t be able to really distinguish between what’s natural and what’s artificial”.

Het boek: The Great Reset112 van Klaus Schwab, de oprichter van het World Economic Forum, werd onlangs aanbevolen door Belgisch Eerste Minister Alexander De Croo.

Wat velen niet weten, is dat De Croo een ‘erkende’ Young Global Leader is van het World Economic Forum.

Ook op deze lijst van erkende “Global leaders”113 staan onder andere de Franse president Macron, Zuckerberg van Facebook en Jack Ma van Alibaba (!!).

De WHO is partner is van het World Economic Forum, en wiens grootste sponsor Bill Gates is, wie dus de grootste investeerder is in 5G infrastructuur , Big Tech, Big Pharma, enz…

Dus krijgen we ook hier geen meningen te horen van eerlijke artsen en wetenschappers die aan de alarmbel trekken. In de media horen we enkel techjournalisten of profs die voor de industrie werken, en komt ook hier geen enkele arts aan het woord. Ook hier worden de mensen als proefkonijnen behandeld.

 1. https://www.facebook.com/martine.verdonck.7/posts/4076670899026504
 2. http://reparti.free.fr/schwab2020.pdf
 3. https://en.wikipedia.org/wiki/Young_Global_Leaders

Artsen, advocaten, bankiers en politici verenigen zich95

Duizenden eerlijke artsen, advocaten, bankiers en politici zijn zich ondertussen internationaal aan het verenigen in verschillenden landen, om de waarheid114 naar buiten te brengen. Dit komt echter niet in het nieuws.

Verder onderzoek nodig

Het is niet zeker dat het volgende gebeurt, maar het zou kunnen, nu of in de toekomst. In ieder geval moet dit dringend uitgediept worden om er zeker van te zijn dat er geen misbruik gemaakt wordt. Zoals de hele geschiedenis reeds heeft bewezen, zijn uitvindingen steeds misbruikt kunnen worden.

Wat zit er op de test swab? Kan het zijn dat er nanotechnologie of een vaccin bij ons wordt ingebracht via de swab?

Wat zit er in het vaccin?

Wat is nanotechnologie?

Nanotechnology how small chips are creating a bigger brighter future.101

Naar waar gaat ons DNA van de tests?

Things.108

Radiation causes many effect: heart attacks, Alzheimer, Diabetes, Infertility etc. But the industry create a problem, so they can sell their solutions:

Wordt een surveillance systeem gemaakt en getest op ouderen in rusthuizen?

En op atleten in stadiums?

Waartoe technologie nu in staat is

Besef nu wat ze met onze data kunnen doen, want ze hebben het nu alle sleutels in handen. Bekijk zeker deze korte Video134 zodat de wereld beseft waarmee ze bezig zijn. Deze video verbindt alle stukken die hierboven beschreven zijn, zodat het duidelijk wordt voor welk gevaar de gehele mensheid staat.

Eveneens kunnen ze onze afstand vanop afstand besturen, en zelfs informatie in onze DNA stockeren (video)115

Onze ogen worden continu afgewend

Weet je nog de langdurige wereldwijde betogingen van de jongeren met Greta Thunberg?

En dat de Belgische jongeren met de scholen gingen betogen voor het klimaat? En tegen de luchtvervuiling?

Dit was het moment dat de deal met China gesloten werd, zij mochten ons luchtruim vanaf nu wel vervuilen.

Is het ook niet sindsdien dat onze kinderen zich massaal op social media hebben gestort om in contact te blijven met hun helden, Greta en Anuna? Zij waren hun voorbeelden, want iedereen wil het beste met de natuur. Iedereen online, net zoals het in de digitale agenda past, zelfs de allerkleinsten. We moeten goed beseffen dat Greta Thunberg, regelmatig uitgenodigd door de allermachtigsten op de Aarde, in het World Economic Forum, een grote influencer is voor onze ganse jeugd, die de nieuwe generatie vormt. Greta promoot ook volop het nieuwe normaal, en bijna elke Belgische jongere volgt haar.

Maar het meest opmerkelijke is dat deze dames nooit over de vervuiling van straling hebben gesproken, terwijl dit de grootste dreiging is van het moment voor de natuur.

Onze kinderen zitten nu in een web van Artificiële Intelligentie, want AI kan enkel bestaan als er een neuraal netwerk gevormd wordt, waarbij iedereen online is met hun smartphone.

Zou dit de reden zijn waarom ze vragen om je smartphone continu aan te zetten, zogenaamd voor de contact tracing? I dit de reden waarom gaming en het gebruik van apps zo massaal worden gepromoot via de media?

De oplossing is simpel

We moeten ook beseffen dat we deze gevaarlijke technologie zelf kopen, gebruiken, zelf ontwikkelen, of ook in beleggen. We werken voor bedrijven, waar we maar een deel weten van het geheel. We leren de AI ook dingen aan, zoals we nu massaal SIRI of ALEXA gebruiken, of snapchat filters, waar AI alleen maar slimmer van wordt, en gezichtsherkenning zo optimaal mogelijk wordt. Wij plaatsen ook emoticons bij berichten, zodat AI zelfs weet hoe we ons voelen. We hebben continu onze smartphone in onze handen, zodat we continu verbonden zijn met het netwerk. Wij zijn de leraars van de machine learning.

Willen we ons leven terug, en willen we Artificiële Intelligentie een halt toe roepen, dan moeten we uit het neurale netwerk stappen door alle draadloze technologie achter ons te laten, en terug live verbinden met elkaar. Ouders en grootouders moeten dringend de kinderen leren hoe ons leven vroeger was, hoe we contact konden maken zonder smartphone, hoe we de weg konden vinden met een map,

of door de weg te vragen aan voorbijgangers. Er ontstonden spontane verbindingen tussen mensen omdat er nog gepraat werd, en omdat er hulp gevraagd werd. Als we ons echte leven terug willen, moeten we ook de gevaren van technologie onder ogen durven zien, en gaan we vele stappen terug moeten zetten.

Als er geen “draadloze” communicatie bestaat, kunnen ze onze DNA en onze gedachten niet meer zo makkelijk beïnvloed worden en kunnen onze kinderen ook niet meer digitaal ontvoerd worden van het echte leven. Video116

Onze smartphones terug inruilen voor onze vrijheid, ja graag !

1 https://www.facebook.com/helen.snowdon.334/videos/3641918999195933/

2 https://www.bitchute.com/video/6p5RJiHfi12b/

3 https://www.facebook.com/photo?fbid=10224546321020841&set=a.10201307247378524

4 https://www.facebook.com/martine.verdonck.7/posts/4281188748574717

5 https://brandnewtubeDOTcom/watch/ask-the-experts-covid-19-vaccine-now-banned-on-youtube-andfacebook_qIsNohSIeSgfz2JDOThtml

6 https://nl.wikipedia.org/wiki/Eed_van_Hippocrates

7 https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200403_04912117

8 https://www.ugent.be/nl/actueel/stevenvangucht.htm

9 https://eswi.org/eswi-tv/marc-van-ranst-communication-and-public-engagement/

10 https://eswi.org/eswi-tv/marc-van-ranst-communication-and-public-engagement/

11 https://www.demorgen.be/leven-liefde/experts-mexicaanse-griep-kregen-geld-van-fabrikantvaccin~b713932c/

12 https://www.gva.be/cnt/aid874936/artsen-eisen-ontslag-van-griepcommissaris-van-ranst

13 https://youtu.be/0R5f3fz8JTA

14 https://www.standaard.be/cnt/dmf20200709_05005073

15 https://www.facebook.com/martine.verdonck.7/videos/4312115695482022

16 https://www.facebook.com/photo?fbid=4083399551686972&set=a.150928264934140

17 https://www.ml2grow.com

18 https://www.ml2grow.com/category/news/

19 https://www.ml2grow.com/projects/data-audit-of-data-processing-architecture/

20 https://en.wikipedia.org/wiki/IMEC

21 https://www.news-medical.net/news/20200715/Nanotechnology-plays-major-role-in-COVID-19-vaccinedevelopment.aspx

22 https://www.imec.be/nl/press/imec-ontwikkelt-samen-met-uz-leuven-sars-cov-2-test-die-binnen-de-vijfminuten-uitsluitsel

23 https://www.ml2grow.com/news/newstapas-an-innovative-custom-recommender-engine-technology/

24 https://www.ml2grow.com/projects/smart-recommender-technology-for-news-providers/

25 https://www.facebook.com/carine.knapen1/posts/3476612102447362

26 https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2021/01/28/orde-der-artsen-zal-streng-optreden-tegenantivaxdokters-coronavaccin-aanbevelen-is-deontologische-plicht

27 https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/01/27/huisarts-geschorst/

28 https://www.facebook.com/martine.verdonck.7/videos/4314373475256244

29 https://nos.nl/collectie/13824/artikel/2338868-europese-commissie-wil-soepelere-regels-in-jacht-opvaccin

30 https://www.westonaprice.org/podcast/its-gene-therapy-not-a-vaccine/

31 https://healthimpactnews.com/2020/doctors-around-the-world-issue-dire-warning-do-not-get-the-covidvaccine/

32 https://www.news-medical.net/news/20200715/Nanotechnology-plays-major-role-in-COVID-19-vaccinedevelopment.aspx

33 https://vaers.hhs.gov/esub/index.jsp

34 https://healthimpactnews.com/2021/cdc-over-500-deaths-now-following-mrna-experimental-injectionsvaccine-hesitancy-increasing/

35 https://sp.rmbl.ws/s8/2/3/B/-/s/3B-sb.caa.1.mp4?u=3&b=1

36 https://www.facebook.com/photo?fbid=4055844977775763&set=a.150928264934140

37 https://www.facebook.com/photo?fbid=4055844977775763&set=a.150928264934140

38 https://www.businesswire.com/news/home/20181205005291/en/Government-Belgium-Alibaba-GroupJointly-Promote-Inclusive

39 https://www.liegeairport.com/flexport/en/actualites/alibaba/

40 https://www.politico.eu/article/go-back-to-your-cave-alibabas-european-expansion-triggers-anger-inliege/

41 https://www.china-briefing.com/news/chinas-corporate-social-credit-system-how-it-works/

42 https://nhglobalpartners.com/chinas-social-credit-system-explained/

43 https://www.cnbc.com/2019/09/04/china-plans-for-corporate-social-credit-system-eu-sinolyticsreport.html`

44 https://www.ad.nl/buitenland/23-miljoen-chinezen-mogen-niet-meer-reizen-omdat-ze-te-weinig-puntenhebben~a9cdb688

45 https://www.cnbc.com/2018/11/27/alibaba-founder-jack-ma-is-a-communist-party-member-china-statemedia.html

46 https://www.breitbart.com/national-security/2021/01/26/report-china-pressuring-jack-ma-surrenderalibabas-huge-trove-consumer-data/

47 https://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Michel

48 https://www.brusselstimes.com/belgium/100645/coronavirus-alibaba-gives-belgium-half-a-millionmouth-masks/

49 https://finance.yahoo.com/news/alibaba-pitches-diagnostic-tool-europe-101050827.html

50 https://markets.businessinsider.com/news/stocks/prenetics-prudential-and-others-launch-projectscreen-a-non-profit-initiative-providing-a-who-approved-solution-to-get-tested-and-diagnosed-forcovid-19-from-home-in-hong-kong-1029095207?op=1#

51 https://projectscreen.co

52 https://www.yicaiglobal.com/news/sinopharm-pairs-with-alibaba-to-ply-online-pharmaceutical-business

53 https://www.cnbc.com/2021/01/15/china-vaccine-maker-sinopharm-says-chairman-and-a-directorresigned.html

54 https://www.sportspromedia.com/news/alibaba_signs_eight_year_partnership_with_fifa_club_world_cup

55 https://abcnews.go.com/Business/wireStory/ahead-clouds-alibaba-plans-change-olympics-68303190

56 https://metro.co.uk/2020/03/31/testing-kits-heading-uk-contaminated-coronavirus-12481933/

57 https://www.vastgoedmarkt.nl/beleggingen/nieuws/2019/03/primevest-capital-partners-stapt-inlantaarnpalen-101142470

58 https://www.installatiejournaal.nl/verlichting/artikel/2018/10/experimenteren-met-slimmeverlichting-1018842

59 https://www.apkgroup.eu/nl/nieuws/armamast-nieuw-lid-van-de-apk-group

60 https://bipt.be/file/cc73d96153bbd5448a56f19d925d05b1379c7f21/ b5e0eec13c8540c278d840d8cb453ed6215b721b/PB_Impactstudie stralingsnormen_221018.pdf

61 https://www.dlmplus.nl/2019/04/04/brussel-weigert-test-met-5g-mensen-zijn-geen-proefkonijnen/

62 https://www.bipt.be/file/

cc73d96153bbd5448a56f19d925d05b1379c7f21/15cc81b68c4aea3d87289b3d97a4ba69056bb121/2018-0 9-10_5G_NL.pdf

63 https://www.radiationresearch.org/campaigns/new-russian-list-of-emf-hazard-and-prohibition-signs-forwireless-users-and-general-public

64 https://beingelectrosensitive.blogspot.com/2021/01/5g-scientist-prof-alexander-lerchl.html

65 https://ehtrust.org/stop-global-roll-out-of-5g-networks-until-safety-is-confirmed-urges-expert

66 https://multerland.wordpress.com/2020/01/20/the-link-between-electromagnetic-radiation-and-illnesses/

67 https://osf.io/9p8qu

68 https://youtu.be/zWIMLArNv-E

69 https://www.facebook.com/photo?fbid=2913901418636797&set=a.15092826493414

70 https://www.facebook.com/photo?fbid=3435623209797946&set=a.150928264934140

71 https://www.facebook.com/photo?fbid=4277688192258106&set=a.150928264934140

72 https://www.ml2grow.com/news/ml2grow-attracts-former-mp-peter-dedecker/

73 http://www.chinaopticsvalley.com/2019-02/26/c_341132.htm

74 https://www.verminder-electrosmog.nl/huisarts-waarschuwt-voor-gevolgen-5g-en-de-krant-pleegtcensuur/

75 https://www.transitieweb.nl/straling/het-rouleaux-effect-de-echte-oorzaak-van-de-coronacrisis

76 https://www.facebook.com/martine.verdonck.7/posts/4283779641648961

77 https://www.facebook.com/photo?fbid=4083879854972275&set=a.150928264934140

78 https://www.facebook.com/martine.verdonck.7/posts/3078039515556319

79 https://www.ml2grow.com/nl/nieuws/icon-projecten-protego-en-trendify-goedgekeurd/

80 https://www.zorgvannu.nl/oplossingen/comfort-en-veiligheid-met-cameratoezicht-in-de-zorg

81 https://nl.wikipedia.org/wiki/A.S.T.R.I.D.

82 https://youtu.be/Ryf3F9WCAlU

83 https://youtu.be/nXG83whiVvo

84 https://www.bitchute.com/video/wIsO32WVKri8/

85 http://www.tetrawatch.net/papers/trower_report.pdf

86 http://www.tetrawatch.net/science/index.php

87 https://www.facebook.com/martine.verdonck.7/posts/3259369387423330

88 https://www.facebook.com/martine.verdonck.7/posts/3346658182027783 104 https://www.facebook.com/martine.verdonck.7/posts/4076670899026504

89 https://en.wikipedia.org/wiki/IMEC

90 https://www.profitconfidential.com/stock/crown-castle-stock/bill-gates-buying-hot-tech-stock/

91 https://youtu.be/dCmL28WMiqk

92 https://www.bcg.com/capabilities/social-impact-sustainability/bill-melinda-gates-foundation

93 https://www.facebook.com/martine.verdonck.7/posts/3948923755134553

94 https://rumble.com/vcy7lj-the-deleted-bill-gates-documentary-revived.html

95 https://www.youtube.com/watch? v=SEsjvkIJlZs&fbclid=IwAR3QDL3rIxX8cEe2DPJaqVEu5oCPRwtMZN7Qqh1y1_42iY2CX51LUTRr6b0

96 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19121350/

97 https://medicine.wustl.edu/news/nasal-vaccine-against-covid-19-prevents-infection-in-mice/

98 https://technologiemedia.net/2020/08/21/un-vaccin-nasal-contre-le-covid-19/

99 https://www.instagram.com/p/CJ7Z9NYgh2S/? utm_source=ig_web_copy_link&fbclid=IwAR3efaPTMYxz1qzZf6e2HFIU9bev8hc4qxIonBIoKDVKaka7Eq3Or 8eCcJ0

100 https://www.sciencemag.org/news/2020/12/suspicions-grow-nanoparticles-pfizer-s-covid-19-vaccinetrigger-rare-allergic-reactions

101 https://www.forbes.com/sites/forbestechcouncil/2019/02/28/nanotechnology-how-small-chips-arecreating-a-bigger-brighter-future/?sh=192072b86f1c

102 https://www.cbsnews.com/news/biodata-dna-china-collection-60-minutes-2021-01-31/

103 https://english.alarabiya.net/business/technology/2021/01/04/Alibaba-founder-Jack-Ma-s-absencefrom-public-view-fuels-speculation

104 https://www.blacklistednews.com/article/79154/exposed-bgi-group-providing-worldwide-covid19-testsa-front-for-chinese.html

105 https://www.cbsnews.com/news/biodata-dna-china-collection-60-minutes-2021-01-31

106 https://thenationalpulse.com/news/biden-revokes-trump-energy-eo/

107 https://www.chinasquare.be/de-digitale-stand-van-zaken-166b/

108 https://www.slideshare.net/qualcommwirelessevolution/leading-the-lte-iot-evolution-to-connect-themassive-internet-of-things

109 https://youtu.be/3bP64x6ivkI

110 https://youtu.be/sIIRqIOFFC0

111 https://www.thestadiumbusiness.com/2019/09/27/intel-alibaba-join-forces-olympic-tech-innovation/

112 https://www.thestadiumbusiness.com/2019/09/11/intel-bring-facial-recognition-vr-tech-fore-tokyo-2020/

113 https://www.thestadiumbusiness.com/2020/09/18/alibaba-cloud-unveils-venue-tech-innovations/

114 https://www.ericsson.com/en/blog/2018/2/you-need-to-see-what-pro-football-players-can-do-with-5g 134 https://youtu.be/7eMVfjXaw-8

115 https://www.facebook.com/carrie.madej/posts/10222316576276852

116 https://youtu.be/1IW3y3x6o_g

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.