Aanhoudende hoge oversterfte

🕒 Leestijd: 2 minuten

De oversterfte in verschillende landen sinds de start van de Covid-vaccinatiecampagnes is aanhoudend hoog. Ook in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zijn de sterftecijfers sinds 2021 door het dak gegaan. Toch negeren politici de waarschuwingssignalen. Opnieuw rijst de vraag: Zijn de gentherapiemedicijnen gewoon nutteloos of ook extreem gevaarlijk? Hoeveel langetermijnschade hebben ze veroorzaakt – en hoe hoog is het aantal niet-gerapporteerde gevallen?

Dr. Clare Craig heeft op X (Twitter) een interessante grafiek gedeeld met de leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers voor Duitsland, Canada, Zuid-Korea en Australië. Zoals je duidelijk kunt zien aan de gekleurde gebieden op de grafieken, had Duitsland bijvoorbeeld een extreem laag sterftecijfer aan de onderkant van het normale veld, zelfs tijdens de eerste paar maanden van de zogenaamde “pandemie”. Dit steeg vervolgens in de winter van 2020/2021 en bleef daarna stijgen in plaats van weer te dalen in de warmere maanden, zoals verwacht.

In Canada, dat ook zwaar leunde op de toediening van de experimentele Covid-vaccins, laat het begin van de algemene vaccinatiecampagnes een zeer vergelijkbaar beeld zien. In het land dat geleid wordt door de marionet van het WEF, Justin Trudeau, die mensen nog meer dan de Federale Republiek extreem in de richting van gentherapie duwde, schoot het sterftecijfer zelfs al veel eerder boven het normale niveau uit. Maar de situatie is niet beter in Australië en Zuid-Korea, die ook grote druk uitoefenden op mensen om te vaccineren.

De bovenstaande afbeelding van “Mortality Watch” voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland laat zeer vergelijkbare gegevens zien. Echter, in het geval van de Zwitsers lijkt de sterfte terug te keren naar de normaliteit (waarschijnlijk ook vanwege de lagere bereidheid voor de “boosters”). Dit alles wijst er sterk op dat er iets volledig ontspoord is. Covid-19 zelf kan hier niet verantwoordelijk voor worden gehouden. Immers, als de geninjecties daadwerkelijk verondersteld werden enige bescherming te bieden tegen een Covid-dood, waarom sterven er dan zoveel mensen? Aan de andere kant is het zeer waarschijnlijk (zie onze vele rapporten over de veiligheid van vaccins) dat fatale bijwerkingen van de experimentele Covid-injecties zwaar onderschat zijn. De nawerkingen van de lockdowns zullen waarschijnlijk ook nog lang voelbaar zijn.

Dit artikel is overgenomen van Report 24 en vertaald vanuit het Duits.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

19 + twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.