Getuigenis zelfstandige uit Knokke: Deze leugens moeten stoppen!!!

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Na vele getuigenissen en informatie te hebben bekeken ben ik er haast van overtuigd dat hier meer achter zit dan wat ze ons willen doen geloven.  Nadat ik de video heb bekeken over Bill Gates ben ik er heilig van overtuigd dat dit gaat om het reduceren van de populatie over de hele wereld. Nu al voelt men hier in België wat het effect is van deze maatregelen.  En die zijn nu al niet meer te overzien.

Vele kleine zelfstandige zit het water boven de lippen.  Men wordt ongerust, nerveus en boos. En het bewijst dat maar 1,47% mogelijke besmettingen uit de doelgroep van kleine zelfstandigen zou komen en die dan moeten sluiten alsook de horeca. Dit tart alle verbeelding.  Als dan ook nog artsen uit ziekenhuizen worden ontslagen voor hun mening is de kop er toch helemaal af?

Er moet dringend iets gebeuren voor het hier uitdraaid op plunderingen en opstand die dan niet meer controleerbaar zijn.

Wat ook zo opvallend is zijn de nieuwsdiensten die volledig met de regering en de experten mee doen. En altijd maar zelf verkondigen om te verstrengen en de cijfers mee opblazen. Dit is nog het meest frappante aan alles.

De waarheid en niets anders dan de waarheid. Dat is wat het volk wilt!!!!

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

13 gedachten over “Getuigenis zelfstandige uit Knokke: Deze leugens moeten stoppen!!!

 • 21 december 2020 om 09:10
  Permalink

  Het is inderdaad wraakroepend om te merken hoe de media indoctrineert, manipuleert, enz…
  Gelukkig beginnen meer en meer mensen dat in te zien, maar er zijn er nog veel te weinig.
  Mensen die durven zeggen waar het echt op staat, die durven zeggen dat het virus niet meer het killervirus is van begin dit jaar, worden monddood gemaakt of worden weggezet als complotdenker.
  Intriest, zielig en wraakroepend…

 • 21 december 2020 om 10:19
  Permalink

  Je bent niet alleen met je gedachten, enkele miljoenen Belgen denken er hetzelfde over, maar de mainstream media wordt enkel betaald om steeds hetzelfde te herhalen (bestaat grotendeels uit zelfstandige journalisten die ook hun brood moeten verdienen en dus schrijven wat ze gevraagd wordt). Daarmee is het belangrijk zo weinig mogelijk naar de klassieke kanalen te kijken om er geen depressie aan over te houden. We zijn met velen en moeten ons beginnen te organiseren.

  • 26 december 2020 om 01:17
   Permalink

   Oh, ik wist niet dat miljoenen belgen zo dachten hoor.
   In mijn omgeving zijn het er wel een pak minder. Of bedoel je ‘miljoenen’ in de zin van ‘op de mars in Berlijn waren er miljoenen’, en dan dat staven met beelden van een ander event?

   • 27 december 2020 om 18:51
    Permalink

    Ook in Nederland word precies hetzelfde gereageerd door groepen mensen en ik merk dat er in meerdere landen precies dezelfde geluiden klinken , vanaf 8 januari gaan in Nederland de 1ste vaccinatie’s starten , in België eerder of al begonnen ?? WIE GAAT DIT STOPPEN ik heb gehoort dat er EEN GROTE GROEP ARTSEN, VIROLOGEN EN PROFESSOREN WERELDWIJD ertegenin zullen gaan HOPELIJK NIET TELAAT!!!!!!!!!!!!!!!

    • 1 januari 2021 om 22:51
     Permalink

     laten ze eerst de volks vertegenwoordigers een vaccin geven want die hebben het nodig tenslotte worden zij gekozen door het volk en dan zijn de eerste die het voorbeeld moeten geven maar dat wordt dus niet gedaan omdat zij weten dat dit vaccin slecht is voor de mensheid zit vol met chemische troep en zal veel bij werkingen vertonen tot zelfs de overlijden van dit vaccin .

 • 21 december 2020 om 19:17
  Permalink

  In perspectief:
  1 694 900 overlijdens ( MET de diagnose covid19) wereldwijd .
  Dat is 0,022% van de wereldbevolking of 1 per 4590 mensen ( waarvan het grootste deel 80+)

  • 27 december 2020 om 18:53
   Permalink

   Ja en daar zitten zelfs nog mensen tussen die gestorven zijn aan een kwaal zonder een test maar toch Covid 19 op hun artsen rapport

  • 1 januari 2021 om 22:06
   Permalink

   Je. heb helemaal gelijken deze .
   Er. zijn gewoonlijk mensen die overlijden aan de ouderdom met een natuurlijke dood ,of de mensen die aan hart en vaat ziektes overlijden het wordt niet aangemerkt bij de akte dat dit gebeurd is maar worden allemaal op de hoop gegooid van covid 19 terwijl er zelfs geen lijkschouwer aan te pas komt .
   Het te zot voor woorden dat dit gebeurd we worden bang gemaakt door de Media en deze worden weer gecontroleerd door de overheid. de overheid wordt weer gecontroleerd door de farmaceutische industrie die worden weer aangestuurd door de rijke mensen van de wereld zoals Bill Gates .
   Dit zijn in feite de criminaliteit personen die vrij blijven rondlopen .

 • 21 december 2020 om 19:17
  Permalink

  Sinds corona ben ik echt beginnen te beseffen dat censuur ook deel uitmaakt van West Europa… Enkel hetgeen men mag weten hoort men in de media, de rest wordt geheim gehouden…Hoe zal dit eindigen?..Wake up zou ik zeggen…Union fait a force….

 • 24 december 2020 om 22:00
  Permalink

  WAKE UP – RISE UP – RAISE UP.. en ook HE IS RISEN heb ik met alcoholstift geschreven op mijn fluovestje dat ik nu steeds over mijn jas draag. En waar het mondmasker verplicht is op straat doe ik er steevast nog een tweede op, op mijn hoofd. Ik zou dan willen zeggen: ‘dit van boven heeft nog enig nut misschien’, maar er zijn maar weinig mensen die me aanspreken. Zelfs ook velen die het niet opmerken. Opvallend hoe weinig er nog opvalt, hoe weinig mensen mekaar aankijken. Maar een praatje maken met mensen is wel goed, dan besef je dat er wel meer zijn die zich niet zo laten inpakken door de regerende domheid.

  • 25 december 2020 om 03:38
   Permalink

   Je hebt gelijk en we zouden als een soort mob plotseling ergens moeten opduiken want officieel krijgen we geen actie meer gepland. Geen enkele burgemeester laat dat toe. Maar dat we iets moeten doen dat staat als een paal boven water!!! Het volk moet wakker worden al is het een Europees protest tegen de mensheid!! Mijn voornemens Stefan…

 • 1 januari 2021 om 22:47
  Permalink

  Wij zijn in staat om naar de maan of andere planeten af te reizen bemand of onbemand ,zelfs met dit probleem op de wereld worden biljoenen uit gegeven terwijl op deze aardkloot een probleem hebben .
  de techniek is heel ver maar we kunnen een CO2 meten en de samenstelling meten van de luchtdelen maar zijn niet instaat om de lucht te analyseren of dat er een schadelijke virus deeltje in zit van 0.006,7 mu .
  En wat zou je denken als het regent zou dit virusje een regendruppels overleven !!!!
  Het heeft geen enkele kans om te overleven het zou wegspoelen in het riool .

 • 2 januari 2021 om 04:13
  Permalink

  Er komen nu dagelijks bewijzen naar boven die sterker en sterker worden en aantonen waar de overheden met bezig zijn. Steeds wordt de naam van Bill Gates genoemd en in mijn ogen de grootste misdadiger samen met zijn vrouw! Wat ik vandaag allemaal heb gezien en gelezen tart alle verbeelding. Dit zou men op grote schermen moeten afspelen zodat de bevolking hoort en ziet wat er gebeurd. Dit is een terroristische aanslag op de mensheid. En het opvallenste feit is dat de media volledig meegaat in deze complottheorieën van die experten en de regering. Zij die kritisch moeten zijn en voor het volk moeten zijn verloochenen hun taak naar ons toe. Ik heb geschreven als beeldend bewijs dat dit enkel gaat over de globalisering en het uitroeien van 1.2 biljoen mensen. En als het van Bill Gates af hangt zoveel mogelijk zwarte. Meer rassistisch kunt ge niet zijn want waar is hij sinds 2015 toen nog voor polio gaan vaccineren ja juist de zwarte kindjes in Afrika! Als proefkonijnen en dit kan niet want nu zijn de ouderen bij ons de proefpersonen en dat kunnen wij niet laten gebeuren… Please Wake Up People!!!

Reacties zijn gesloten.