93 Israëlische artsen: Gebruik Covid-19 vaccin niet bij kinderen

Wij zijn van mening dat zelfs niet een handvol kinderen in gevaar mag worden gebracht door massale vaccinatie tegen een ziekte die voor hen niet gevaarlijk is.

93 artsen hebben een gezamenlijke protestbrief ondertekend waarin ze oproepen om af te zien van het toedienen van Covid-19 vaccins aan kinderen.

In een brief, waarvan de inhoud Channel 12 bereikte, die vanmorgen werd ingediend, legden de artsen uit dat “op dit moment kinderen niet gevaccineerd zouden moeten worden”, en baseerden de oproep op “de volgende waarden – de waarde van voorzichtigheid, de waarde van nederigheid”, evenals het begrip dat “haast des duivels is.” Zij noemden ook “de erkenning dat we niet alles begrijpen over het virus en het vaccin ertegen,” en “het eerste gebod van de geneeskunde – ‘Eerst geen schade berokkenen’.”

De brief bevat de handtekeningen van Dr. Amir Shachar, directeur van de spoedeisende hulp van het Laniado Ziekenhuis, Dr. Yoav Yehezkeli, een expert in interne geneeskunde en docent aan de Universiteit van Tel Aviv, en Dr. Avi Mizrahi, directeur van de intensive care afdeling van het Kaplan Ziekenhuis, meldt Israel National News.

De artsen richtten de brief “aan de chefs van het Ministerie van Volksgezondheid, aan onze collega-artsen in het hele land, en aan het hele publiek”.

Zij merkten op dat “de steeds meer heersende mening binnen de wetenschappelijke gemeenschap is dat het vaccin niet kan leiden tot kudde-immuniteit, daarom is er momenteel geen ‘altruïstische’ rechtvaardiging voor het vaccineren van kinderen om risicogroepen te beschermen”.

Zij voegden eraan toe dat het zelfs vandaag nog onduidelijk is of het vaccin de verspreiding van het virus voorkomt en hoe lang het bescherming biedt, en merkten op dat nieuwe varianten “die resistenter kunnen zijn tegen vaccinatie, voortdurend opduiken”.

Wij zijn van mening dat zelfs een handvol kinderen niet in gevaar mag worden gebracht door massale vaccinatie tegen een ziekte die voor hen niet gevaarlijk is,” schreven zij. “Bovendien kan niet worden uitgesloten dat het vaccin op lange termijn nadelige gevolgen heeft die op dit moment nog niet zijn ontdekt, onder meer voor de groei, het voortplantingssysteem of de vruchtbaarheid. Kinderen moeten snel weer hun routine kunnen oppakken; de vele tests en isolatiecycli moeten worden stopgezet, en in de publieke sfeer mag geen scheiding worden aangebracht tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden. Vaccinatie van risicopopulaties moet worden toegestaan, en onder de vrijwel volledige vaccinatie van deze populatie – is het mogelijk om terug te keren naar volledige routine (met periodieke aanpassingen), zelfs in de aanwezigheid van het COVID-19-virus”.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.