90% van de Covid-19 sterfgevallen in VK zijn volledig gevaccineerd

Autoriteiten trekken de strop om de nek van het Britse publiek langzaam weer aan in reactie op een vermeende nieuwe Covid-19 variant, Omicron, waarvan wordt gevreesd dat deze de huidige beschikbare Covid-19 vaccins kan omzeilen.

Wat zeggen de cijfers?

Het probleem is dat uit officiële gegevens blijkt dat de vermeende Delta-variant de Covid-19-vaccins al minstens 3 maanden omzeilt, want sinds augustus 2021 is 90% van de Covid-19-doden toe te schrijven aan de volledig gevaccineerden.

Public Health Scotland (PHS) publiceert een wekelijks verslag over Covid-19-statistieken met gegevens over gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen naar vaccinatiestatus.

Het verslag bevat gegevens over een periode van vier weken en de meest recente statistieken werden door PHS gepubliceerd op 1 december 2021, met gegevens over gevallen en ziekenhuisopnames van 30 oktober tot 26 november 2021 en gegevens over sterfgevallen van 23 oktober tot 19 november 2021.

Uit een analyse van de gegevens in het verslag en van gegevens uit eerdere verslagen, die teruggaan tot 14 augustus 2021, blijkt dat er in Schotland sinds ten minste augustus sprake is van een “pandemie van de volledig gevaccineerden”.

Het bewijs dat de invoering van nieuwe beperkingen weinig te maken heeft met de zorg, gezien de prikken al maandenlang ondoeltreffend blijken te zijn.

Hier de link naar het volledige artikel incl. statistieken.

Vergelijk de groene balkjes (niet gevaccineerd) met de rode balkjes.

Interessant om te zien hoe de oktober maand een daling toont van Covid-gevallen bij niet gevaccineerden t.o.v. een stijging bij gevaccineerden.

Er was weliswaar sprake van een piek in de september maand, maar de daling is consequent, met een kleine terugval begin november.

Kunnen we hieruit concluderen dat vaccinatie ‘the only way out’ is.

Toch nog even de bijwerkingen en miljoenen klachten van vaccinatieschade erbij nemen voor een totaalplaatje van ‘schaden en baten’?

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien + 18 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.