7 kruiden die autofagie en cellulaire genezing verbeteren

De wens om pijn te verminderen, energie te verhogen, vet te verliezen en mentale helderheid te verbeteren, zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom mensen mijn kantoor bezoeken. De kans is groot dat uw gezondheidsdoelen ook enkele of al deze wensen bevatten. Om deze doelen te bereiken, moet je autofagie en cellulaire genezing in je lichaam verbeteren.

Enhance autophagy, 7 Herbs That Enhance Autophagy and Cellular Healing

Autofagie is de natuurlijke ontgiftingsmethode van je lichaam. Het gebeurt wanneer je lichaam oude en ongezonde cellen recyclet en verwijdert, waardoor nieuwe en gezonde cellen kunnen worden gemaakt om ze te vervangen. Vasten, intensieve lichaamsbeweging en het eten van een ketogeen dieet zijn drie van de krachtigste manieren om autofagie te verhelpen, maar we mogen het belang van ontstekingsremmende kruiden en verbindingen hierbij ook niet vergeten.

Top 7 kruiden die autofagie en cellulaire genezing verbeteren

Een manier om autofagie en cellulaire genezing te verbeteren, is door specifieke kruiden te gebruiken. Veel kruiden bevatten polyfenolen die helpen om de mTOR-route te onderdrukken en de AMPk-route te activeren om autofagie te introduceren. Gebruikt in combinatie met vasten en andere strategieën, anti-inflammatoire kruiden zijn een fantastische manier om autofagie mechanismen in je lichaam te optimaliseren en te verbeteren .

Enhance autophagy, 7 Herbs That Enhance Autophagy and Cellular Healing

Het volledige artikel lees je hier

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “7 kruiden die autofagie en cellulaire genezing verbeteren

  • 9 augustus 2021 om 00:09
    Permalink

    Ivermectine (anti malaria) was al lang bekend preventief te werken. Echter mits landelijk toegediend.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.