39-jarige assistent-verpleegkundige sterft ‘binnen 48 uur’ na het ontvangen van een verplicht COVID-19 vaccin

“Ze kwam thuis van haar werk en zodra ze haar parkeerplaats opreed, stierf ze”, vertelde Janet L. Moore’s broer Jacob Gregory aan LifeSiteNews.

HURON, Ohio, 27 januari 2021 ( LifeSiteNews ) – Een 39-jarige vrouw zonder bekende comorbiditeit stierf onverwachts in het noorden van Ohio binnen 48 uur na ontvangst van een COVID-19-vaccin, dat naar verluidt vereist was door haar werkgever.

Janet L. Moore , een verpleegster bij Admirals Pointe Nursing Home (APNH) in Huron, werd op 31 december rond 20.00 uur niet-reagerend aangetroffen in haar auto buiten haar appartementencomplex, vertelde haar broer Jacob Gregory aan LifeSiteNews.

“Ze kwam thuis van haar werk en zodra ze haar parkeerplaats opreed, is ze overleden,” zei hij. ‘Volgens haar buren voelde ze zich direct na het vaccin niet lekker, en sinds het vaccin voelde ze zich misselijk, ze had last van migraine en dat soort dingen. En toen, binnen 48 uur, stierf ze. ”

Toen hem werd gevraagd of hij het merk van het vaccin kende, zei Gregory, die in Akron woont: “Volgens mijn broer was het van Pfizer, maar daar ben ik niet helemaal zeker van.”

Gregory zei dat zijn overleden zus, een moeder van twee zonen, dit vaccin moest krijgen vanwege haar baan in het verpleeghuis.

Toen hem werd gevraagd of het een voorwaarde was voor haar werk, antwoordde hij: “Wat dat betreft weet ik niet zeker hoeveel druk ze daadwerkelijk uitoefenen. Ze hebben haar wel verteld dat ze het nodig heeft voor haar werk, maar ik weet niet precies of ze haar zouden ontslaan of ontslaan, of in hoeverre het zou duren. ”

Trisha Brown, administrateur bij APNH, weigerde commentaar te geven op de vraag of het beleid van hun organisatie was om het vaccin te eisen, of Moore daadwerkelijk zo’n injectie had gekregen, of dat ze een Pfizer- of Moderna-product toedienden.

Een verpleeghuis in Janesville, Wisconsin, dat hun werknemers het mandaat gaf om deze experimentele biologische agentia te ontvangen , heeft in feite werknemers ontslagen die de injecties weigerden.

Bijna een dozijn werknemers werd vanwege het beleid van hun baan gedwongen, en 27 schreven klachtenbrieven waarin werd gevraagd om het beleid te wijzigen.

Ze maakten zich onder meer zorgen over hoe dit biologische agens, dat tijdens de ontwikkeling en het testen werd versneld, gevaarlijke, onbekende langetermijneffecten kan hebben, terwijl anderen hun bezorgdheid uitten over hun zwangerschap of vruchtbaarheid.

Meer in het algemeen hadden ze er bezwaar tegen dat ze te horen kregen dat ze een vaccin moesten nemen dat niet was goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA). Hoewel deze vaccins door de FDA zijn goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen, heeft geen van beide de volledige goedkeuring van het bureau.

Schattingen van de American Health Care Association suggereren dat ongeveer 50 procent van het personeel voor langdurige zorg de injecties weigert.

De Britse regering bracht eind vorig jaar een rapport van tien pagina’s uit waarin werd gewaarschuwd dat vaccins tegen het coronavirus niet mogen worden gebruikt door zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven. Met betrekking tot hun impact op de vruchtbaarheid, stelt het document eenvoudigweg “onbekend of COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 een impact heeft op de vruchtbaarheid.”

Veiligheidsproblemen met deze vaccins omvatten ook “allergische” en “potentieel fatale reacties”, dat ze feitelijk een verhoogde kwetsbaarheid voor het virus kunnen veroorzaken, en dat, inderdaad, zorgen over langetermijneffecten legitiem blijven, aangezien deze vaccins niet goed zijn getest.

Bovendien heeft de FDA dit najaar ook een document opgesteld met de mogelijke bijwerkingen van een COVID-19-vaccin, waaronder beroertes, encefalitis, auto-immuunziekte, geboorteafwijkingen, de ziekte van Kawasaki en overlijden.

Uit de huidige rapporten blijkt dat honderden personen die met COVID-19-vaccins zijn geïnjecteerd, zijn opgenomen in het ziekenhuis en dat de vaccins tot dusver in verband zijn gebracht met ten minste 181 sterfgevallen in de Verenigde Staten.

Wat ouderen betreft , beweert een rapport over een verpleeghuis in Auburn, New York, dat er in de instelling helemaal geen sterfgevallen door coronavirus waren tot zeven dagen nadat ze begonnen met het toedienen van het vaccin. In een periode van minder dan twee weken, te beginnen op 29 december, waren de “24 met coronavirus geïnfecteerde bewoners van het verpleeghuis met 300 bedden” overleden.

Eerder deze maand meldde het Noorse Geneesmiddelenbureau dat 23 mensen stierven binnen enkele dagen na ontvangst van de eerste dosis van het Pfizer COVID-19-vaccin, van wie 13 verpleeghuispatiënten waren.

Als gevolg hiervan riepen gezondheidsexperts uit China Noorwegen en andere landen op om het gebruik van mRNA-vaccins, zoals momenteel geproduceerd door Moderna en Pfizer, stop te zetten, vooral onder ouderen.

Gregory was zich er niet van bewust dat zijn zus enige comorbiditeit had die zou kunnen hebben bijgedragen aan zo’n snelle vroege dood. Hij verklaarde ook dat Moore het coronavirus al had gehad voordat ze het vaccin kreeg.

Hij zei: “Op dit moment hebben we geen bewezen documentatie dat [de dood van Moore] afkomstig was van het [COVID] -vaccin.”

“De autopsieresultaten kunnen tot 14 weken duren”, voegde hij eraan toe. Dit komt door een breder ‘lopend onderzoek’.

‘Ze doen eigenlijk ook onderzoek naar haar man … voor het geval er een vorm van gemeen spel is,’ concludeerde Gregory.

LifeSiteNews heeft een uitgebreide pagina met bronnen voor COVID-19-vaccins gemaakt. Bekijk hem hier.

Bron: https://www.lifesitenews.com/news/39-year-old-nurse-aide-dies-within-48-hours-of-receiving-mandated-covid-19-shot

Vertaald door Google Translate

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + 7 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.