325 autopsies na Covid-vaccinatie, 74% overleden door coronaprik

🕒 Leestijd: < 1 minuut

The Lancet zou deze maand een artikel (1) publiceren waaruit blijkt dat van de 325 autopsies na Covid-vaccinatie dat er 74% van de sterfgevallen werd veroorzaakt door de coronavaccinatie. Het artikel wachtte op collegiale toetsing. Het werd geschreven door cardioloog Peter McCullough, Yale-epidemioloog Harvey Risch en collega’s van de Wellness Company. Binnen 24 uur nadat het online gepubliceerd werd op de pre-print-site van The Lancet werd het verwijderd.

“De conclusies waren op zijn zachtst gezegd schokkend”. – oud-huisarts Peter Pilon (tijdschrift Gezond Verstand)

240 sterfgevallen (73,9 procent) werden onafhankelijk beoordeeld als rechtstreeks te wijten aan de vaccinaties, of hebben daartoe aanzienlijk bijgedragen, aldus Pilon. Het artikel laat duidelijk het causaal verband zien tussen de Covid-19-vaccinaties en de sterfgevallen. Normaal gezien zou een dergelijke constatering binnen de relevante beroepsgroepen hebben geleid tot dringende waarschuwingen, effectieve actie om gebruik van dit middel te verbieden en nieuw diepgaand onderzoek naar details van de inwendige processen.

“Het riekt hier naar harde censuur van een tijdschrift dat even de officiële lijn niet meer volgde.”

“Er is inmiddels overstelpend bewijs dat het hele officiële coronaverhaal en de ‘pandemie’ die dit pathogeen zou hebben veroorzaakt, berust op grootschalig bedrog”.

“De Nederlandse overheid is niet begaan met de Nederlandse volksgezondheid. In plaats daarvan wordt een van hogerhand aangestuurd programma afgewerkt.” – Peter Pilon

Bron 1

Bron 2

Ref 1

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

achttien − 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.