Viroloog slaat alarm: We hebben een grote fout gemaakt, spike-eiwit is giftig

De bevindingen van Prof. Bridle werden aan het Duitstalige publiek gepresenteerd via de blog “Alschner-Klartext“.  Alles waarover hij rapporteert is gebaseerd op wetenschappelijke studies. Een uitstekende samenvatting van Dr. Byram Bridle’s huidige bevindingen (in het Engels) wordt gegeven in dit interview: 

Informatie afkomstig uit een dierstudie die Pfizer heeft ingediend als onderdeel van het goedkeuringsproces in Japan blijkt zeer verontrustend. Tot nu toe gingen onderzoekers die neutraal tot positief stonden tegenover het Covid-19-vaccin ervan uit dat de boodschapper-RNA-vaccins in het schouderspiergebied blijven. Uit de bovenvermelde studie bij dieren blijkt dat dit niet het geval is. Het spike-eiwit komt in het bloed terecht en circuleert daar nog enkele dagen na de vaccinatie. Het stapelt zich op in een aantal weefsels, waaronder de milt, het beenmerg, de lever, de bijnieren en het stapelt zich in vrij hoge concentraties op in de eierstokken. Zo blijkt uit het PDF-document van Pfizer-studie.

Het probleem: het spike-eiwit was het wonderwapen van de immunologie in de geclaimde strijd tegen het coronavirus. Het spike-eiwit zijn virale componenten op het oppervlak van het viruslichaam die verantwoordelijk zijn voor het “vasthechten” aan menselijke cellen. Zij zorgen ervoor dat de celwand kan worden geopend en het virus-DNA kan worden overgebracht naar menselijke cellen om zich daar te vermenigvuldigen en de ziekte te veroorzaken. De experimentele mRNA-inoculaties zorgen ervoor dat menselijke cellen worden geherprogrammeerd om dit spike-eiwit te produceren om de immuunrespons te veroorzaken. Dit werd gedaan in het goed vertrouwen dat het spike-eiwit geen schade kon toebrengen aan het menselijk lichaam, aangezien het virus zelf en de virale DNA-code die schadelijk is voor de mens, volledig werden weggelaten. Maar deze veronderstelling was een ernstige vergissing, volgens Bridle – en hij kan het bewijzen.

Onvruchtbaarheid na vaccinatie theoretisch mogelijk

Centraal in de ontdekkingen van de professor staat de dierstudie die door Pfizer in Japan is ingediend. Een team van onderzoekers, waarvan Bridle deel uitmaakt, heeft deze studie geanalyseerd en ontdekt dat de basisveronderstellingen betreffende een positieve werking van de spike-eiwitten waarschijnlijk tragisch onjuist zijn. Dat komt omdat de spike-eiwitten die zo ontstaan door het lichaam reizen en bloedklonters en dus trombose veroorzaken of zich ophopen in organen waar ze niet thuishoren. Het effect van de spike proteïne is toxisch en pathogeen. Het veroorzaakt schade aan het cardiovasculaire systeem. De dierstudie toonde aan dat spike-eiwitten zich in grote aantallen ophopen in de vrouwelijke eierstokken, maar ook in de milt, reeds 48 uur na vaccinatie. Een belangrijke vraag die volgens Bridle moet worden opgehelderd, is of dit tot onvruchtbaarheid leidt.

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 5 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.