Fantastisch nieuws ! Artsen voor Vrijheid richt vzw Hippocrates op om schorsing van artsen aan te pakken

Een samenwerking van Belgische artsen voor het behoud van een humane geneeskunde. Hun doel is de bescherming van de therapeutische vrijheid en de vrijheid van voorschrijven, alsook van de vrijheid van meningsuiting en de vrije informatieverstrekking ; het bevorderen van de medische ethiek, met name door het respecteren van het beginsel « Primum non nocere » en de eed van Hippocrates in ere houden.

Die VZW staat los van de ‘Orde der Geneesheren’ – alle leden van die orde zijn er wél hartelijk welkom.

Er is grote nood aan een onafhankelijk orgaan dat de kwaliteit van geneeskunde en haar praktijk bewaakt. Sinds de Corona crisis werd geneeskunde ondergeschikt gemaakt aan politieke doeleinden. Artsen die hiertegen ingingen werden bestraft met schorsing.

Het open debat werd gemeden in media, waardoor burgers onthouden werden van een eerlijk gesprek waarin informatie op genuanceerde en correcte wijze werd weergegeven en waarschijnlijk beslissingen namen op basis van eenzijdige, onvolledige en soms zelfs twijfelachtige informatie.

Een arts werd op het matje geroepen door de Orde: “Gezondheid is hier niet van tel! GE MOET DE REGELS VOLGEN !” (Antwerpen)


Een andere arts werd een half jaar geschorst na het plaatsen van een wetenschappelijk onderzoek over mondmaskers op YouTube…

De VZW Hippocrates is opgericht als antwoord op het integriteitsprobleem waaronder hoe langer hoe meer artsen gebukt lopen: een alternatief voor de ‘Orde der Geneesheren’.

http://www.hippocrates-belgium.be

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Fantastisch nieuws ! Artsen voor Vrijheid richt vzw Hippocrates op om schorsing van artsen aan te pakken

 • 30 juli 2021 om 09:21
  Permalink

  Ik steun dit initiatief voor 200%.
  En wat mij betreft is verplichte vaccinatie medische geweldpleging om niet te zeggen, verkrachting.🤔

  Beantwoorden
 • 10 augustus 2021 om 23:19
  Permalink

  Mijn steun helemaal!!!!!
  👍🏻👌🏻👍🏻🙏🌈🙏

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes − 6 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.