Belangrijk! Ex-medewerker Pfizer: ja, er zit grafeenoxide in het ‘coronavaccin’ en dit is wat het doet

Spaanse onderzoekers ontdekten onlangs dat de coronavaccins van Pfizer en AstraZeneca voor het grootste gedeelte uit grafeenoxide bestaan. De ‘factcheckers’ en media buitelden vervolgens over elkaar heen om berichten over de ontdekking te ontkrachten.

Karen Kingston, een voormalig medewerker van Pfizer, heeft nu bevestigd dat er grafeenoxide in de coronaprik zit. “Het is extreem moeilijk om deze informatie te vinden,” zei ze in de Stew Peters Show.

Proefkonijnen

Op de vraag van Peters of er grafeenoxide in de coronavaccins zit, antwoordde ze onomwonden: “100 procent, het is onweerlegbaar.”

Kingston vermoedt dat dit ingrediënt niet genoemd wordt in de patenten van de vaccins omdat het giftig is voor mensen en ook omdat het je letterlijk kan aansluiten op het internet. “Ze kijken hoeveel ze in mensen kunnen spuiten voordat ze sterven. Wij zijn de proefkonijnen.”

Als ze worden geactiveerd, kan er schade en sterfte optreden

De ex-Pfizer-medewerker legde uit dat grafeen elektriciteit kan geleiden. Als grafeen een positieve lading heeft, vernietigt het alles waar het mee in contact komt. Op dit moment zijn de deeltjes neutraal geladen. Als ze worden geactiveerd door middel van een elektromagnetisch veld, kan er schade en sterfte optreden. Dat hangt af van de hoeveelheid nanodeeltjes die in het lichaam zitten en waar ze zich precies bevinden, aldus Kingston.

Toen ze de informatie las, moest ze heel hard huilen. “Ik wist niet dat een vrouw zo hard kon huilen.”

“Dit zijn biowapens. Het is een geplande genocide.”

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

7 gedachten over “Belangrijk! Ex-medewerker Pfizer: ja, er zit grafeenoxide in het ‘coronavaccin’ en dit is wat het doet

 • 8 augustus 2021 om 10:14
  Permalink

  Waar is het bewijs? Ex-medewerker van pfizer die al jaren(meer dan 10 jaar) niet meer voor pfizer werkt zegt dit. En dan nog iemand die weinig medische achtergrond heeft. Het kan zijn dat het klopt, maar ik heb tot om heden nog geen bewijs gezien, kunnen jullie mij helpen.

  Beantwoorden
  • 29 augustus 2021 om 22:54
   Permalink

   Bewijs komt later. Wel is bij mij bekend dat gevaccineerde mensen in het ziekenhuis belanden….grafeenoxide heb ik nog geen bewijs gezien. Sommige artsen zeggen na D-timer onderzoek kleine microvasculaire stolsels te hebben gezien bij gevaccineerden? Concrete bewijzen komen nog, de waarheid komt altijd naar boven, vroeg of laat.

   Beantwoorden
 • 10 augustus 2021 om 13:35
  Permalink

  Dit bevestigt het feit dat men jaren geleden al begonnen is met dit plan : een tiental jaren geleden hebben ze beslist om de mensen verslaafd te maken aan een klein apparaatje dat iedereen zou kunnen meenemen. Bedoeling van het kleine apparaatje is dat iedereen over de ganse wereld zal gebruiken om te telefoneren, mailen, werken, ontspannen, film te bekijken, sociale contacten te onderhouden enz.
  Eenmaal voldoende mensen dit apparaatje bij zich dragen en actief gebruiken zullen ze via het apparaatje een sterk signaal geven waardoor de gebruikers onherroepelijke schade zullen oplopen.

  Beantwoorden
 • 11 augustus 2021 om 07:17
  Permalink

  De grootste bedreiging komt van de GSM’s die we allemaal in onze zak hebben zitten en waar we aan verslaafd zijn geraakt : de GSM is met opzet verslavend gemaakt waardoor op een bepaald punt iedereen er aan verslaafd is. Vervolgens zal er een sterk signaal via de GSM verzonden worden en zullen de mensen die dan hun GSM gebruiken zombies worden

  Beantwoorden
  • 20 augustus 2021 om 09:55
   Permalink

   Eigen gsm altijd thuis laten en een goedkoop prepaid meenemen om toch bereikbaar te zijn.

   Beantwoorden
  • 24 augustus 2021 om 21:23
   Permalink

   Ik ben ook zwaar tegen de vaccinatie maar dit is gewoon lachwekkend hahahaha…….wat een bullshit.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + zeventien =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.