Schokkende info gelekt (VS) ! Enorme VAERS database met 6000 covid-vaccins vaccinatieschade. Lees ze hier

De Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS)-database bevat informatie over niet-geverifieerde meldingen van bijwerkingen (ziektes, gezondheidsproblemen en/of symptomen) na immunisatie met door de VS goedgekeurde vaccins. Rapporten worden door iedereen geaccepteerd en kunnen elektronisch worden ingediend op www.vaers.hhs.gov

Wij konden de hand leggen op de VAERS covid vaccinatieschade. Lees en huiver mee. (engels)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1S5j9Q-oUqQ8RMUHt4RAlyQe8or1wnr_MY6B9hpXcRPM/edit?usp=sharing

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

3 gedachten over “Schokkende info gelekt (VS) ! Enorme VAERS database met 6000 covid-vaccins vaccinatieschade. Lees ze hier

 • 24 juni 2021 om 00:14
  Permalink

  Lullen over een effectiviteit van 99% terwijl ik al een jaar probeer om 1 % te vinden. Nee niet die ene ontbrekende maar de 1e 1%.! Help me even…. wie weet waaruit de bescherming door de vaccins bestaat? Dat gelul over varianten geloof ik ook niet. Niet voor 1% . Volgens mij alleen maar een rotsmoes om weer een nieuwe vaccinatie er door te drukken.! Na diepgaand onderzoek in India, zeggen ze daar ook dat de Indiase variant echt niet bestaat. Zo zal het ook wel gaan met de andere (niet bestaande) varianten. Er zijn alleen maar varianten in Vaccins en zo zullen er nog wel een aantal vaccinaties komen, meer en vaker en meer, totdat iedereen kapot is.

  Beantwoorden
 • 24 juni 2021 om 00:39
  Permalink

  Wat is een griepinfectie, wat is een immuunsysteem, wat is een vaccin?
  Er was een griepvirus van week 11 -22 in Nederland onder de naam corona (daarna niet meer RIVM)
  Nauwelijks op gang werd het corona-SARS-2- COVID-19 GELANCEERD Is bewust de wereld in gestuurd.
  Een virus heeft buitenste eiwitten waar ons lichaam antilichamen IgM en IgG tegen aanmaakt
  Bij SARS-2 COVID-19 zijn die niet aanwezig want die zijn bij de totstandkoming totaal verwijderd.
  Bij een infectie met dit virus komt ons immuunsysteem niet tot actie omdat die buitenste eiwitten ontbreken. In een vaccin moeten deeltjes zitten van het virus om daarmee het immuunsysteem te activeren.
  Deeltjes van het virus zijn er niet en kunnen niet worden opgenomen in een vaccin. Vaccins zijn nutteloos.
  De vaccins zogenaamd tegen corona-SARS-2-COVID-19 kunnen en hebben alleen maar andere bedoelingen waar de hele (medische)wereld tegen gekant moet zijn.
  Wat kunnen we verwachten..? Meer vaccinaties waar niet 1% aan bescherming en nuttigheid is aangetoond. Het tegendeel uitdrukkelijk wel. Varianten in de vaccins die onder de aandacht worden gebracht als noodzakelijk voor verdere bescherming tegen varianten van het virus.
  Uit onderzoek blijk dat die er niet zijn. Allemaal misleidende propaganda gericht tegen de bevolking.
  Hier moet ook door de medische wereld hard tegen worden opgetreden en gestopt zodat niet meer mensen opgeofferd worden om de wereldbevolking uit te dunnen volgens planning van de WEF, NWO en WHO.

  Beantwoorden
 • 24 juni 2021 om 01:02
  Permalink

  Hier een impressie met meestal dodelijke gevolgen van vaccinatie tegen een niet bestaand virus.
  Virus is er niet! Wel vaccinaties die de mensen besmetten en zorgen dat nog veel meer mensen besmet raken waardoor de mensheid met nog meer vaccinaties wordt opgedrongen (sneeuwbaleffect) zonder einde.
  Kan gestopt worden van onderaf door iedereen aan Ivermectine te helpen die het lichaam volledig beschermt. Niemand wordt door een ander meer besmet en zieken genezen van het virus (?) totaal in 48 uur en herstellen.
  Van bovenaf is het uitschakelen van de WHO RIVM en regering en het wettelijk verplichtstellen van toedienen van Ivermectine. anders gaat de bijgevoegde lijst van slachtoffers eindeloos door.
  https://www.facebook.com/elvin.semmoh/posts/3672061302908141

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 2 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.